Jump to content


Hata Bildirim

1.6

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

vuque #1 Posted 26 July 2019 - 02:27 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 18799 battles
  • 3,668
  • [JUN] JUN
  • Member since:
    08-05-2010

Komutanlar, 

 

1.6 Güncellemesi hata bildirimleri ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz.

 

Teşekkürler,



cat174 #2 Posted 07 August 2019 - 09:39 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9578 battles
  • 66
  • Member since:
    07-24-2012
Vuque "sqlite3" gerekli json ve xml ile olmuyor olmaz yani benim depolayacağım veriler zaten kod biçiminde kodlar çakışıyor. 1.6 çıkana kadar bekledim biraz önce baktım halen sqlite3 eklememişler. Lütfen arkadaşlara söylermisin "sqlite3 mod için gerekliymiş", ara güncelleme ile sqlite3 eklemelerini bekliyorum yoksa mod çalışmayacak. Lütfen Vuque :arta:

PisiPisi #3 Posted 07 August 2019 - 10:19 AM

    Private

  • Player
  • 33187 battles
  • 8
  • Member since:
    04-07-2012

Merhaba

1,6 güncellemesi geldi ekran çamur gibi oldu ne yaptıysam düzelmiyor ultra ayarlarda bile dün ayna gibi oyun oynarken bugün çok kötü genel bir sorun mu bilemedim (nivida 950m)

 

edit : onarım yaptırdım düzeldi :)


Edited by PisiPisi, 07 August 2019 - 12:49 PM.


DerpMcKebab #4 Posted 07 August 2019 - 10:23 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21699 battles
  • 384
  • Member since:
    06-02-2016

View Postcat174, on 07 August 2019 - 09:39 AM, said:

Vuque "sqlite3" gerekli json ve xml ile olmuyor olmaz yani benim depolayacağım veriler zaten kod biçiminde kodlar çakışıyor. 1.6 çıkana kadar bekledim biraz önce baktım halen sqlite3 eklememişler. Lütfen arkadaşlara söylermisin "sqlite3 mod için gerekliymiş", ara güncelleme ile sqlite3 eklemelerini bekliyorum yoksa mod çalışmayacak. Lütfen Vuque :arta:

 

Hocam diyeceklerimi lütfen yanlış anlama ama oyunda büyük bir topluluk 3artyli maçlardan, altın mermilerden vs'den şikayetçi. Ortalama 50bin kişi diyelim(atıyorum). Bu sorunlar daha yeni yeni çözülmeye çalışılıyor ki düşün kaç binlerden bahsediyoruz. Şimdi koca firma bir(1) kişi için senin dediğin olayı neden yapsın? Anlıyorum bir şeyler yapmak istiyorsan ama istediğin şeyin akla mantığa gelir yanını ben göremiyorum ki daha önce bunun cevabını aldığın halde aynı şeyleri spamliyorsun. Adı üstünde ''hata bildirimi'' yeri burası. İyi forumlar.


Edited by DerpMcKebab, 07 August 2019 - 10:24 AM.


cat174 #5 Posted 07 August 2019 - 12:39 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9578 battles
  • 66
  • Member since:
    07-24-2012

View PostDerpMcKebab, on 07 August 2019 - 12:23 PM, said:

 

Hocam diyeceklerimi lütfen yanlış anlama ama oyunda büyük bir topluluk 3artyli maçlardan, altın mermilerden vs'den şikayetçi. Ortalama 50bin kişi diyelim(atıyorum). Bu sorunlar daha yeni yeni çözülmeye çalışılıyor ki düşün kaç binlerden bahsediyoruz. Şimdi koca firma bir(1) kişi için senin dediğin olayı neden yapsın? Anlıyorum bir şeyler yapmak istiyorsan ama istediğin şeyin akla mantığa gelir yanını ben göremiyorum ki daha önce bunun cevabını aldığın halde aynı şeyleri spamliyorsun. Adı üstünde ''hata bildirimi'' yeri burası. İyi forumlar.

Evet adı üstünde hata bildirim yeri. Çünki sqlite3 import edince eksik modül hatası veriyor. Ve sqlite3 oyuna eklemeleri için birşey yapmalarına gerek yok çok basit bir işlem zaten Lib klasöründe Sqlite3 var sadece modülü Python'a bağlama işini yapmamışlar. Ayrıyetten oyunun teknik kısmıyla içerik geliştirici ekibi farklı yani boş boş yorum yapıp beni bunları yazmak zorunda bırakma.



DerpMcKebab #6 Posted 07 August 2019 - 12:44 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21699 battles
  • 384
  • Member since:
    06-02-2016

View Postcat174, on 07 August 2019 - 12:39 PM, said:

Evet adı üstünde hata bildirim yeri. Çünki sqlite3 import edince eksik modül hatası veriyor. Ve sqlite3 oyuna eklemeleri için birşey yapmalarına gerek yok çok basit bir işlem zaten Lib klasöründe Sqlite3 var sadece modülü Python'a bağlama işini yapmamışlar. Ayrıyetten oyunun teknik kısmıyla içerik geliştirici ekibi farklı yani boş boş yorum yapıp beni bunları yazmak zorunda bırakma.

 

Aga bee ağır konuştun, üzdün. Umarım istediğini yaparlar (:



vuque #7 Posted 07 August 2019 - 01:49 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 18799 battles
  • 3,668
  • [JUN] JUN
  • Member since:
    08-05-2010

View Postcat174, on 07 August 2019 - 10:39 AM, said:

Vuque "sqlite3" gerekli json ve xml ile olmuyor olmaz yani benim depolayacağım veriler zaten kod biçiminde kodlar çakışıyor. 1.6 çıkana kadar bekledim biraz önce baktım halen sqlite3 eklememişler. Lütfen arkadaşlara söylermisin "sqlite3 mod için gerekliymiş", ara güncelleme ile sqlite3 eklemelerini bekliyorum yoksa mod çalışmayacak. Lütfen Vuque :arta:

 

Konuyla ilgili daha önce cevap vermiştim, lütfen bu konu içerisinde 1.6 güncellemesi ile ilgili hata bildirimlerinizi paylaşmanız gerektiğini, konu dışına çıkmamanız gerektiğini unutmayın.



cat174 #8 Posted 07 August 2019 - 02:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9578 battles
  • 66
  • Member since:
    07-24-2012

View Postvuque, on 07 August 2019 - 03:49 PM, said:

 

Konuyla ilgili daha önce cevap vermiştim, lütfen bu konu içerisinde 1.6 güncellemesi ile ilgili hata bildirimlerinizi paylaşmanız gerektiğini, konu dışına çıkmamanız gerektiğini unutmayın.

Öyle olsun yazmam bida. Bende tüm diğer platformlardan destek bulmaya çalışırım. Forum bi işe yaramıyor süs diye koymuşlar...



_Cuneyt__ #9 Posted 07 August 2019 - 11:49 PM

    Private

  • Player
  • 51550 battles
  • 30
  • [TARS] TARS
  • Member since:
    04-12-2014
Teknoloji ağacında yeni ingilizleri kasmak için cromwelli satın aldım. Ancak garajda siyah ekrana düşüyor. Tank üzerinde işlem yapılamıyor.

HauleBirUsak61 #10 Posted 08 August 2019 - 12:00 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9467 battles
  • 503
  • Member since:
    03-19-2015
Maç sonucunu bildirim ekranından açınca sorun çıkıyor göstermiyor. Şuan mobilden yazıyorum. Eğer 1-2 defa daha karşılaşırsak screenshot atacağım.

taret_gun #11 Posted 09 August 2019 - 01:31 PM

    Private

  • Player
  • 46964 battles
  • 2
  • Member since:
    06-11-2014

1.6 dan sonra , tepelerde , yıkıntılarda vs taret oynatırken  top nişangahı otomatik olarak  zemini hedef alıyor. Grafiklerim minimumda diye tahmin ettim ama önceden problem yoktu patchden sonra yaşamaya başladım. Mod kullanmıyorum , ön belleği temizledim , oyun bütünlüğünü kontrol ettim vs. Sorunum devam ediyor. Oyun içinde bu sorunu yaşayan varmı diye sordum . Yüksek grafiklerde oynadığını fakat problem olduğunu oda söyledi fakat promlem olmadığını söyleyende var. Yani sizde var mı böyle problem ?

 


Edited by taret_gun, 09 August 2019 - 01:32 PM.


iarmolenkho #12 Posted 09 August 2019 - 02:13 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 14571 battles
  • 1,168
  • Member since:
    12-18-2016

View Posttaret_gun, on 09 August 2019 - 03:31 PM, said:

1.6 dan sonra , tepelerde , yıkıntılarda vs taret oynatırken  top nişangahı otomatik olarak  zemini hedef alıyor. Grafiklerim minimumda diye tahmin ettim ama önceden problem yoktu patchden sonra yaşamaya başladım. Mod kullanmıyorum , ön belleği temizledim , oyun bütünlüğünü kontrol ettim vs. Sorunum devam ediyor. Oyun içinde bu sorunu yaşayan varmı diye sordum . Yüksek grafiklerde oynadığını fakat problem olduğunu oda söyledi fakat promlem olmadığını söyleyende var. Yani sizde var mı böyle problem ?

 

Evet bu sorunu bende yaşıyorum. Çok net atışlar bazen kaçıyor, fakat bu sorun sadece bu patchden sonra ortaya çıkmadı. Aylardır devam eden bir sorun. Ben yazmaktan bıktım artık çünkü bir şey yapmıyorlar. Ticketta atmıştım, klasik otomatik cevap vs. Frontline oynarken başıma geliyordu, artık randomda da dediğin gibi yıkıntı ve tepelerde nişangahım ya aşağı kayıyor ya da yukarı. Artık bir şeyler yapmaları lazım.



_Willy__Wonka_ #13 Posted 09 August 2019 - 02:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31033 battles
  • 61
  • [GO-HA] GO-HA
  • Member since:
    05-31-2017
Dün bende de oldu. Kranvagn ım ile oynarken her tepede adama nişan alırken namlu aşağı düşüyor. Ben de düşük grafiklerde oynuyorum ama daha önce bu kadar sık başıma gelmiyordu.

taret_gun #14 Posted 09 August 2019 - 06:55 PM

    Private

  • Player
  • 46964 battles
  • 2
  • Member since:
    06-11-2014

View Postiarmolenkho, on 09 August 2019 - 01:13 PM, said:

Evet bu sorunu bende yaşıyorum. Çok net atışlar bazen kaçıyor, fakat bu sorun sadece bu patchden sonra ortaya çıkmadı. Aylardır devam eden bir sorun. Ben yazmaktan bıktım artık çünkü bir şey yapmıyorlar. Ticketta atmıştım, klasik otomatik cevap vs. Frontline oynarken başıma geliyordu, artık randomda da dediğin gibi yıkıntı ve tepelerde nişangahım ya aşağı kayıyor ya da yukarı. Artık bir şeyler yapmaları lazım.

Eskidende vardı aynn ama çok az sorun çıkarıyordu ve bukadar kötü değildi. Kranvagan oynuyorum , 12 derece namlu eğimi var ama  yeri geliyor adama kendimi tamamen gösterecek kadar çıkınca anca bende ona atış yapabilecek duruma geliyorum. Şuanki haliye hiç oyananılabilir bi oyun değil

18:01 Added after 5 minute

View Post_Willy__Wonka_, on 09 August 2019 - 01:25 PM, said:

Dün bende de oldu. Kranvagn ım ile oynarken her tepede adama nişan alırken namlu aşağı düşüyor. Ben de düşük grafiklerde oynuyorum ama daha önce bu kadar sık başıma gelmiyordu.

Arkadaşımda da oluyormuş , o hd- ultrada oynuyo fakat yinede varmiş problem. Genel problemse iyi , düzeltirler elbet


Edited by taret_gun, 09 August 2019 - 06:59 PM.


Code1453 #15 Posted 14 August 2019 - 01:26 AM

    Private

  • Player
  • 42425 battles
  • 22
  • [TAF-R] TAF-R
  • Member since:
    05-07-2012
Selam arkadaşlar, oyunu açamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? 'OYNA' butonuna tıkladıktan sonra pencere kapanıyor. Wargaming adminleri de sorunu çözemedi :( 

cat174 #16 Posted 14 August 2019 - 10:30 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9578 battles
  • 66
  • Member since:
    07-24-2012

View PostCode1453, on 14 August 2019 - 03:26 AM, said:

Selam arkadaşlar, oyunu açamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? 'OYNA' butonuna tıkladıktan sonra pencere kapanıyor. Wargaming adminleri de sorunu çözemedi :( 

Mod olmadan güvenli mod'da çalıştır bazı modlar halen 1.6 uyumlu değil hata veriyorlar.



Code1453 #17 Posted 14 August 2019 - 11:46 AM

    Private

  • Player
  • 42425 battles
  • 22
  • [TAF-R] TAF-R
  • Member since:
    05-07-2012
Mod kullanmadan oynuyordum. Wargaming Destek Ekibinin dediği; oyunun önbelleği sıfırlama, ekran kartı güncellemesi, oyunun Onarımını falan yaptım ama yine de oyun açılmıyor. ekran alıntısı ekledim böyle bir uyarı veriyor ve pencere kapanıyor. Yardım ederseniz sevinirim :(

nesiri #18 Posted 15 August 2019 - 12:07 PM

    Private

  • Player
  • 33361 battles
  • 34
  • [P_EMP] P_EMP
  • Member since:
    05-25-2013
Yeni güncelleme ile birlikte oyunun zemini siyah oldu ve zemin grafikleri tamamen görünmez hale geldi. Bir sene önce de bu problem yaşanmış ve WG oyun içi grafikleri düzeltmişti. Mod kullanmıyorum , ön belleği temizledim , oyun bütünlüğünü kontrol ettim vs. Sorunum devam ediyor. 

Attached Thumbnails



zed_x #19 Posted 16 August 2019 - 07:57 PM

    Major

  • Player
  • 43279 battles
  • 2,569
  • [JUN] JUN
  • Member since:
    01-27-2013

Artylerle oynarken kendi mermimiz kayboluyor, yalnızca düştüğü alanda patlama görüyoruz. Bunla ilgili bir değişiklik mi yapıldı, yeni sürümle ilgili bir bug mı?

 

Replay: http://wotreplays.eu...s-zed_x-m40_m43



SupremeMaster #20 Posted 17 August 2019 - 01:36 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 38379 battles
  • 1,186
  • [M-O-M] M-O-M
  • Member since:
    06-05-2011
Filtreden herhangi bir seviye Örneğin X seçildiğinde tank seçim karoseli kaybolacak şekilde ekranın dışına sol tarafa kayıyor ve tankları görmek için tekrar sağa ekran dışından kaydırmak gerekiyor.





Also tagged with 1.6

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users