Jump to content


Aktualizace 1.6 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
174 replies to this topic

Kayi4ek #1 Posted 01 August 2019 - 01:47 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

Tankisté,

 

pokud jste se v aktualizaci 1.6 setkali s nějakým problémem či chybou, nahlaste nám to, prosím, do tohoto vlákna.

Při popisu problému se snažte být co nejpodrobnější.

Pokud se setkáte s problémem, dříve než jej nahlásíte do tohoto vlákna, prosím, podnikněte tyto kroky:

 

 

 

Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla:

 

  • Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna
     
  • Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag (jak na to, zjistíte zde).
    (Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy.
    (Screeshot schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil.

 

Doporučená struktura hlášení bugu:

 

Vozidlo:

Mapa:

Čas:

Popis bugu:

Dokumentace ve spoileru:

 

Spoiler
 Záznam z dxdiag / replay / screenshot

 

 

Díky moc za spolupráci! :great:



mr0ud #2 Posted 07 August 2019 - 08:37 AM

    Private

  • Player
  • 46776 battles
  • 1
  • Member since:
    01-06-2013
zdravím.po spuštění WoT mě to celé spadne.....a to i přes to,že to spouštím přes wot_dx9........přes klienta mě to nejde spusuti už dlouho.
07:40 Added after 2 minute

Edited by mr0ud, 07 August 2019 - 08:41 AM.


Baneus #3 Posted 07 August 2019 - 09:07 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 38663 battles
  • 602
  • Member since:
    01-07-2014

Při kontrole kamufláží není vidět tank jen stín kde zas soudruzi udělali chybu ?

Spoiler

 


Edited by Baneus, 07 August 2019 - 09:08 AM.


LeftBall #4 Posted 07 August 2019 - 09:21 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 452 battles
  • 60
  • Member since:
    06-16-2019

View PostBaneus, on 07 August 2019 - 09:07 AM, said:

Při kontrole kamufláží není vidět tank jen stín kde zas soudruzi udělali chybu ?

Spoiler

 

 

to samé a navyse pri odchode  garaz zamrzne.LOL

aj tanky si menia samovolne kamuflaz. po stlaceni tlacitka primarne, sa na hocijakom tanku ktory je aktualne zobrazeny ,ukaze kamuflaz "nehistoricka" za ukoncenie  rekrutskeho programu

 

Spoiler

 

 

 

OPRAVA, garaz zamrzla ale konfety pribudaju.. toto je po 1 minute

 


Edited by LeftBall, 07 August 2019 - 09:26 AM.


sTeblo #5 Posted 07 August 2019 - 10:37 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 13480 battles
  • 519
  • Member since:
    02-25-2012
Po poslednim update mi skace zamerovac (stejne jako tomu bylo dosud na horizontech v dalce) i na blizkych horizontech a u skal, pri vyjizdeni z poza rohu. Je to teda hooodne neprijemne

Pepelus #6 Posted 07 August 2019 - 10:42 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 19839 battles
  • 926
  • [BVP] BVP
  • Member since:
    01-18-2012

Přihazuji důkaz k výše popsanému problému s kamufláží. Nejprve jsem si všiml že mi na tanku z ničeho nic zmizla kamufláž. Po kliknutí na záložku k úpravě vzhledu je vidět jen stín tanku viz obrázek co dal Baneus. Po návratu do garáže začnou obraz zalévat barevné fragmenty až obrazovka hodně ztmavne.

 

Když se po tomto ztmavnutí vrátím do úpravy vzhledu. Je obrazovka černá a při výběru kamufláží či hotových stylů je vidět pouze silueta tanku.

 

Nicméně po návratu do garáže po tomto barevném a černém blázinci se hra srovnala. Nebyl v mém případě nutný restart hry a nevím co přesně mohlo být příčinou problému. Zatím to hra udělala jen jednou.


Edited by Pepelus, 07 August 2019 - 10:43 AM.


Thellwinux #7 Posted 07 August 2019 - 02:36 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 58834 battles
  • 1,627
  • [DAG0D] DAG0D
  • Member since:
    12-22-2012

Potvrzuji problém se zaměřovačem, speciálně u Krana to fakt dost vadí ...

 

https://i.postimg.cc/Zq5zFL0T/shot-040.jpg
https://i.postimg.cc/9fnKP5vp/shot-041.jpg
https://i.postimg.cc/6qsPSV64/shot-042.jpg
https://i.postimg.cc/tRxQ5JRV/shot-043.jpg
https://i.postimg.cc/m2YvvnHL/shot-044.jpg
https://i.postimg.cc/P5KBx8y0/shot-045.jpg
https://i.postimg.cc/bNfXFPdV/shot-046.jpg
https://i.postimg.cc/2yvs8c9x/shot-047.jpg
https://i.postimg.cc/N0MZrfPF/shot-048.jpg


Edited by Thellwinux, 07 August 2019 - 02:37 PM.


sTeblo #8 Posted 07 August 2019 - 03:00 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 13480 battles
  • 519
  • Member since:
    02-25-2012

Jo, Emil 2 to same, viz replay... pro me momentalne totalne nehratelne

 

http://wotreplays.eu...-steblo-emil_ii



_Nois #9 Posted 07 August 2019 - 04:08 PM

    Private

  • Player
  • 20383 battles
  • 34
  • Member since:
    12-29-2016

To je co, za humus? Jak se tohle může profíkovi stát? :izmena:

 

https://ctrlv.cz/QnaR

 

 



Kutulas #10 Posted 07 August 2019 - 04:11 PM

    Private

  • Player
  • 48830 battles
  • 12
  • Member since:
    06-26-2011
Nefungují mi klávesy pro změnu munice, opravy, léčení posádky, popř hašení (num zapnutý, v nastavení nastavený, v jiných programech funkční.)

Ferenc96 #11 Posted 07 August 2019 - 04:33 PM

    Corporal

  • Player
  • 48256 battles
  • 177
  • Member since:
    03-22-2011
Jak zmiňoval výše sTeblo, zaměřovač se "lepí" i na kontury bezprostředně před tankem (stejně jako se vždycky lepil na vzdálený horizont). Hrát s emilem přes kopec je teď humus, lepí se to na terénní vlnu bezprostředně před tankem  i na tanky spoluhráčů kolem, skáče to sem a tam.

Edited by Ferenc96, 07 August 2019 - 04:36 PM.


maty1112 #12 Posted 07 August 2019 - 06:57 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15328 battles
  • 74
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    01-10-2014
Nevím, jestli je to chyba nebo nová funkce. Ale u arty nejde viděl, kudy a kam letí střela.  Vystřelím a vidím pouze místo dopadu (kráter)... 

robuzi #13 Posted 07 August 2019 - 07:16 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 66120 battles
  • 393
  • [B-CP1] B-CP1
  • Member since:
    12-22-2011
Poskakuje mi zaměravač podobně jako v FL, ale tady je to o to horší, že to dělá i mimo míření na cíl na horizontu jako to je u FL. Dokonce je to tak, že pokud je nepřátelský tank skrytý v křoví a nespotnutý, tak zaměrovač poskakuje, když tam namíříš. U tanku jako je EMIL II se pak s tebe stává naprostej looser co nic netrefí. S přípěvků výše je vidět, že to nepostihlo jenom mne. Dělej s tím WG něco.

Edited by robuzi, 07 August 2019 - 07:17 PM.


Skorpy #14 Posted 07 August 2019 - 07:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 46163 battles
  • 173
  • Member since:
    01-31-2011
Jak pisu borci hore, pri hrani Emila som si vsimol ze zameriavac neskace uz iba na dialku ale ja na blizko. Ked mierim cez horizont alebo nejaku prekazku ktora je tesne na delom.

Edited by Skorpy, 07 August 2019 - 07:34 PM.


Izak_cz #15 Posted 07 August 2019 - 08:45 PM

    Private

  • Player
  • 31988 battles
  • 28
  • [CZPTS] CZPTS
  • Member since:
    04-11-2015
Nefunguje exclude map, ale tyka se to vsech verzi, pokud si vypnu stretnuti etc. a necham jen zakladni bytvy, tak to funguje (MOZNA), pokud mam ale vse zapnute, dostavam na stretuni i Himelsdorf a Ensk ackoliv je mam vypnute, sice minimalne, ale presto dostavam.

Dela vam to taky ?

MakeMeSweat #16 Posted 07 August 2019 - 09:45 PM

    Captain

  • Player
  • 19235 battles
  • 2,127
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-13-2013

View PostIzak_cz, on 07 August 2019 - 07:45 PM, said:

Nefunguje exclude map, ale tyka se to vsech verzi, pokud si vypnu stretnuti etc. a necham jen zakladni bytvy, tak to funguje (MOZNA), pokud mam ale vse zapnute, dostavam na stretuni i Himelsdorf a Ensk ackoliv je mam vypnute, sice minimalne, ale presto dostavam.

Dela vam to taky ?

Áno. Robí to všetkým. Pretože to tak funguje


Edited by MakeMeSweat, 07 August 2019 - 09:45 PM.


ivino77 #17 Posted 07 August 2019 - 11:04 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30661 battles
  • 72
  • [DO-PA] DO-PA
  • Member since:
    01-19-2013
banda tupejch *EDIT* dělá tuhle hru, po update nemám na tankoch spotrebáky

Edited by WickedBoberto, 08 August 2019 - 06:01 PM.
Vulgarismus


Rossonere #18 Posted 07 August 2019 - 11:36 PM

    Private

  • Player
  • 25702 battles
  • 41
  • [SBK] SBK
  • Member since:
    12-29-2012

Ahoj, nevím jestli je chyba jen u mě, ale absolutně přestaly fungovat odměny za zásluhy. Jsem u rozlomení posledního zámku a jsem ve fázi, že zámek je již dost popraskaný. K finálnímu rozlomení ale bohužel nedojde a tento stav trvá již cca 15 - 20 bitev. Má někdo obdobný problém?

 



The_Baal #19 Posted 07 August 2019 - 11:37 PM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 48383 battles
  • 280
  • [BBB] BBB
  • Member since:
    07-08-2011

Po aktualizaci mi zmiznula veškerá výzdoba tanků do který jsem investoval dobrejch 10K goldů...
Dále v těch známkách nevím, kde udělali soudruzi chybu, ale tohle prostě medvěd není, medvěd má kulaté uši a o dost mohutnější čumu, tohle je jasný vlk za což jsem rád, ale proč to jmenují jako medvěd ono snad ani chyba v překladu být nemůže, že by někdo Wolf přeložil jako "Medvěd"



Bery_CR #20 Posted 07 August 2019 - 11:45 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 60292 battles
  • 3,057
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015

View PostRossonere, on 07 August 2019 - 11:36 PM, said:

Ahoj, nevím jestli je chyba jen u mě, ale absolutně přestaly fungovat odměny za zásluhy. Jsem u rozlomení posledního zámku a jsem ve fázi, že zámek je již dost popraskaný. K finálnímu rozlomení ale bohužel nedojde a tento stav trvá již cca 15 - 20 bitev. Má někdo obdobný problém?

 

RNG, nekdy to proste dlouho trva a jindy dostanes dve za dve po sobe jdouci bitvy.






3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users


    Sstyx