Servances, on 01 August 2019 - 11:35 PM, said:
@ali1234512 ve @TheLast_KebapBender, yaşınız benden büyüktür belki de saygısızlık etmeyim diyorum ama üstü kapalı kapalı yorum yapıyorsunuz, kısaca sen botsun haketmiyorsun mu demeye çalışıyorsunuz anlamadım!
"benden kötü oyuncular bile Chiftein alıp rastgele savaşta geçiyor bir yere taret oynayacam diye tıkıyor oyunu! "
dostum insanları wn8 ine göre iyi kötü diye değerlendirmiyorum.. onu da geçtim bunu önce yazan sen değil misin zaten?? dinime küfreden müslüman olsa mı diyelim nasıl yorumlayalım ??
Senin yazdığına istinaden yazdım zaten...
Sefer tankları özeldir.. özel olan tarafıda sınırlı sayıda ve özel bi çabayla elde edilebilmesidir.. 907 ve Chieftain gibi çok baskın sefer tanklarına da karşıyım.. type59 u efsane yapan neyse sefer tanklarıda o ayarda olmalıdır..(type59 un müadili daha iyi tanklar teknoloji ağacında var ama chieftain kadar iyisi muadilleri arasında yok.. type59 herkeste yok maşallah 1-2 sene içinde chieftan ı olmayanı dövecekler... gibi) Önüne gelende öyle veya böyle alamamalıdır.. Şampiyonlar ligi kupasını sonradan parayla anadolu kulüplerinin alması gibi birşey bu.. Ortaya konulan etkinliğin marka değerini düşürür... Wg nin yaptığı popülist yaklaşım oyuncu ne istiyorsa verelim.. Wotu oynayan her oyuncu bütün tankları ister zirveyi görmek ister.. herkese herşeyi verirsen oyunu oynamanın bi anlamı kalmaz.
150milyon aktif oyuncusu olduğunu iddia eden bi oyun World Of Tanks.. Ancak Eu serverında top klanlar diyebileceğimiz 10-15 klan var yaklaşık 400-500 çok iyi oyuncu var.. Bu oyuncular etkinliklerden seferlerden bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.. Ama o oyuncu grubu dışında çok iyi unicum diyebileceğimiz başka oyuncu yok rakip yok... geri kalanı ortalama dahi değil ortalamanın altında oyuncular eski dönemlerin kriterlerine göre... Şöyle düşün ahırında 15 tane at var yarışa giriyorlar hepsi kazanıyor kaybeden yok.. Ahıra döndüklerinde yarış sonrası şeker kutularıyla karşılıyorsun atları zaten tonla gold kazanmış kişilere özel turnuva düzenleyip çuvalla gold dağıtıyorsun daha... En son seferlerde olan biteni anlatayım çoğu top klan rekabeti bile bırakıp başka klanlardaki oyuncuların hesaplarına girerek senin tabirinle çaba sarfeden çoğu oyuncudan daha kötü oyunculara tank aldırdılar.. Bu tarz 10 a yakın klan oyuncusu bu şekilde tank aldı.. Yani sefer cazibesini yitirmeye başladı bile suyu çıktı.. Eskiden büyük sefer yılda 1 kere yapılırken şimdi 2 kere yapılıyor ve her yıl yeni bi sefer tankıda çıkmıyor... yanii sefer tankları artık çokta elde etmesi zor tanklar olmaktan sefer etkinliğide çokta heyecanla beklenen kıyasıya bi rekabetin olduğu bi etkinlik olmaktan iyice uzaklaştı.. Oyuncu gözünde prestijini kaybetti... Wotta zaten ESL den esport platformlarından çekildi çekileli iyi oyuncuların yüzde 90ını kaybetti.. Öyle bi noktaya geldi ki oyunun marka değerini yükselten rekabeti arttıran iyi oyuncuların dışında diğer oyuncuları da kaybetmeye başlayınca tahville sefer tankı ver krediyle pre tank dağıt karaborsada gibi yöntemlerle oyuncuyu oyunda tutmaya çalışıyorlar..
Edited by TheLast_KebapBender, 02 August 2019 - 12:57 AM.