←  Klanu sadaļa

Main page

»

19th Tank Division

Manzaa's Photo Manzaa 23 Nov 2012

kirils_erep, on 23 November 2012 - 06:05 PM, said:

Es nesaku,ka mana stata ir super duper..
Bet ja mana ir viduveeja,tad vismaz 15-20 speeleetaajiem ieksh B0NES,"stata" vienkarshi smird!  :Smile_veryhappy:  :Smile_veryhappy:
Čali nezinu ar kadu linealu tu meri savas spejas, bet nekāds talants neesi diemžēl.

Baigi staasti,cik zemes iekarojaat,bet kaut kaa nelielies ar to,ka visu esat zaudeejushi..
Nu isteniba jau pastavigi turam paris zemes sava ipašumā. Nav protams tā, ka nezaudejam zemes, bet tomer spejam sakopot spekus un atkal tās atgūt. Turklat mums jau vismaz ir ko zaudēt  :Smile_trollface-3:

Lielies,kaa raujat 10 rotu,bet pashi kachaajaties 8 rotaa,sitat jauninjos,ha ha!
Būs kāds prātīgs arguments no tavas puses? Kādus sikos mes sitam, ja vel vakardien, miksētā sastāvā, ļoti "smagā" kaujā cinijāmies pret jūsejiem? Protams pretestība jau bija taka spelejot pret sikajiem, bet nu nevajag jau pašiem sevi tapec nolikt. :Smile_teethhappy: Bones jau ir parādījuši, ka ir cienigs pretinieks Eiropas specīgakajiem klaniem gan uz globālās kartes gan tajas pašās rotās. Tapec jau nevajag tagad raudāt, ka jums pa 'īsu'  :Smile_veryhappy:

BONNe1704's Photo BONNe1704 23 Nov 2012

Da labi. Visi kā mazi bērni, mērās kas kuram garāks.

Vispār es tik nesaprotu, ****** jūs izvēršat šādas diskusijas, kur par 19TD ir tikai 3-5 posti. Pārējais viss ir tīrākais viens otra apvainojums un pilnīgi nevajadzīgs spams. Pie tam, lai gan nosaukums ir 19 TD, tomēr izskatās, ka B0nes šeit vienkārši atraduši vēl vienu vietu, kur sevi pareklamēt, pie tam ne visai smukā veidā. Par TAC pārstāvi nu jau nemaz nerunāsim. Vienkārši gan gudzhi, gan Manzaa, padomājiet kā jūs labi prezentējat savu klanu...

LVpollo3's Photo LVpollo3 23 Nov 2012

BONNe1704, on 23 November 2012 - 10:49 PM, said:

Da labi. Visi kā mazi bērni, mērās kas kuram garāks.

Vispār es tik nesaprotu, ****** jūs izvēršat šādas diskusijas, kur par 19TD ir tikai 3-5 posti. Pārējais viss ir tīrākais viens otra apvainojums un pilnīgi nevajadzīgs spams. Pie tam, lai gan nosaukums ir 19 TD, tomēr izskatās, ka B0nes šeit vienkārši atraduši vēl vienu vietu, kur sevi pareklamēt, pie tam ne visai smukā veidā. Par TAC pārstāvi nu jau nemaz nerunāsim. Vienkārši gan gudzhi, gan Manzaa, padomājiet kā jūs labi prezentējat savu klanu...

sorry par oft Manzaam vel dazi PTS niķi palikusi  :Smile_trollface-3:
Edited by LVpollo3, 23 November 2012 - 11:31 PM.

gudzhis's Photo gudzhis 24 Nov 2012

BONNe1704, on 23 November 2012 - 10:49 PM, said:

Da labi. Visi kā mazi bērni, mērās kas kuram garāks.......

Par TAC pārstāvi nu jau nemaz nerunāsim. Vienkārši gan gudzhi, gan Manzaa, padomājiet kā jūs labi prezentējat savu klanu...

Te neiet runa par sava klana reprezentēšanu, es pat nespēju iedomāties ka tagad pēc maniem postiem te sāks domāt ko savādāk par -TAC- klanu

es šeit izsaku savas individuālās domas, kuras man palikušas pārstāvot tieši to pašu 19TD.

p.s Kā vienmeŗ uzrodas kāds gudrais izšķīrējs, latviešiem patīk savā starpā asi padiskutēt, vai nu pieņem to vai arī nemaisies pa vidu.
Edited by gudzhis, 24 November 2012 - 04:58 PM.

Paisums's Photo Paisums 24 Nov 2012

Daži mēģina apklusināt 19TD, lai nereklamējās tik negatīvi...  :Smile_veryhappy:

gudzhis's Photo gudzhis 27 Nov 2012

http://forum.worldof...td#entry3223955

Kirilam smagas uzvedības problēmas, cik nu google translate man pavēstīja :D

ty for the answer, ???, the case is that a player (kirils) has very little respect and has insulted us and our whole clan in pure, hard spanish. As i killed him he used a very hard word to describe me, so i write to you so that all the spanish clans know what to expect

Uzprasīju, in-game lai man iztulko.

Bet tur jau iet runa par visu klanu citos postos.
Edited by gudzhis, 27 November 2012 - 09:36 PM.

kirils_erep's Photo kirils_erep 28 Nov 2012

gudzhis, on 27 November 2012 - 09:22 PM, said:

http://forum.worldof...td#entry3223955

Kirilam smagas uzvedības problēmas, cik nu google translate man pavēstīja :D

ty for the answer, ???, the case is that a player (kirils) has very little respect and has insulted us and our whole clan in pure, hard spanish. As i killed him he used a very hard word to describe me, so i write to you so that all the spanish clans know what to expect

Uzprasīju, in-game lai man iztulko.

Bet tur jau iet runa par visu klanu citos postos.

:Smile_veryhappy:
Pat atceros to gadiijumu..
Zheel,ka nenoskriinoju to,ko vinjsh man peec tam rakstiija privaati..
Kaut gan iisti nezinu,tas bija man vai vairaak manai maatei...  :Smile_sceptic:
Bet paldies par linku,obligaati ierakstiishu tur savas domas par to visu..
Edited by kirils_erep, 28 November 2012 - 10:27 PM.

gudzhis's Photo gudzhis 28 Nov 2012

kirils_erep, on 28 November 2012 - 10:27 PM, said:

:Smile_veryhappy:
Pat atceros to gadiijumu..
Zheel,ka nenoskriinoju to,ko vinjsh man peec tam rakstiija privaati..
Kaut gan iisti nezinu,tas bija man vai vairaak manai maatei...  :Smile_sceptic:
Bet paldies par linku,obligaati ierakstiishu tur savas domas par to visu..

Un es vēl cerēju ka neesmu ko sapratis pareizi.  :Smile_mellow:

kirils_erep's Photo kirils_erep 28 Nov 2012

Bljin,skatos tu seko katram manam solim?
Veel savaaksies fanu pulcinjsh ar tevi priekshgalaa!  :Smile_teethhappy:
Bet ko tu iisti gribeeji saprast? Ingame rupjiibas tev ir kaut kas jauns?  :Smile_trollface-3:

gudzhis's Photo gudzhis 29 Nov 2012

kirils_erep, on 28 November 2012 - 10:39 PM, said:

Bljin,skatos tu seko katram manam solim?
Veel savaaksies fanu pulcinjsh ar tevi priekshgalaa!  :Smile_teethhappy:
Bet ko tu iisti gribeeji saprast? Ingame rupjiibas tev ir kaut kas jauns?  :Smile_trollface-3:

Cik saprotu tas nav tas pats, kas nosaukt kādu par nūbu, vai noob camper.

kirils_erep's Photo kirils_erep 29 Nov 2012

Ko tu tur vareeji saprast vai nesaprast,ja neviens no tiem vaardiem nekur netiek nosaukts?
Tas,ka vinjsh taa saka,nenoziimee,ka taa ir taisniiba..
Pirmkaart,es vinju nosaucu tikai vienaa vaardaa,bet vinjsh raksta,ka apsaukaaju visu klanu. Tie ir meli.
Otrkaart-to "rupjo" vaardu es sadaliiju uz puseem un uzrakstiiju atsevishkji divas reizes. Un katrs atsevishkji,vinji noziimee pavisam ko citu. Ja vinjsh,savaa fantaazijaa "salika" vinjus kopaa un saskatiija tur rupjiibu un apvainojumu,tad taa jau ir vinja probleema.. Neviens moders mani par tiem diviem vaardiem nevareetu sodiit.

gudzhis's Photo gudzhis 30 Nov 2012

kirils_erep, on 29 November 2012 - 10:35 PM, said:

Ko tu tur vareeji saprast vai nesaprast,ja neviens no tiem vaardiem nekur netiek nosaukts?

Nu paldies ka izskaidroji savādāk, man sāka rasties priekšstats ka esi rupeklis.
Get the IPS Communities App for iPhone now!