Jump to content


Nie działa mi xvm po aktualizacji wot

Xvm

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

AdaxPl #1 Posted 08 August 2019 - 10:09 PM

    Private

  • Player
  • 1316 battles
  • 2
  • [SZ-PO] SZ-PO
  • Member since:
    08-02-2015
Po aktualizacji nie działa mi xvm. Pobrałem nową wersję ze stronki plik exe jak wcześniej i nie działa. Oczywiście aktywowałem statystyki.

_Patrol #2 Posted 09 August 2019 - 12:42 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40239 battles
  • 34,601
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Po zainstalowaniu xvm trzeba zmienić nazwę pliku xvm.xc.sample na xvm.xc

Plik znajdziesz w > res_mods > configs > xvm



AdaxPl #3 Posted 09 August 2019 - 04:33 PM

    Private

  • Player
  • 1316 battles
  • 2
  • [SZ-PO] SZ-PO
  • Member since:
    08-02-2015

View Post_Patrol, on 09 August 2019 - 12:42 PM, said:

Po zainstalowaniu xvm trzeba zmienić nazwę pliku xvm.xc.sample na xvm.xc

Plik znajdziesz w > res_mods > configs > xvm

Zrobiłem tak i nie działa.



_Patrol #4 Posted 09 August 2019 - 05:20 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40239 battles
  • 34,601
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostAdaxPl, on 09 August 2019 - 05:33 PM, said:

Zrobiłem tak i nie działa.

Może źle zainstalowałeś xvm.

Zadaj pytanie w podlinkowanym temacie.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/447990-kompendium-xvm-konfiguracjapomoc20pytaniaproblemy-temat-zbiorczy/page__st__1240

 

 







Also tagged with Xvm

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users