Jump to content


Serwer testowy


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

kalingrod #1 Posted 26 December 2011 - 02:47 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 38
  • Member since:
    05-08-2011
Witam, zapewne jest już taki temat, a może i nie. Mianowicie chciałem zapytać/poprosić o FAQ dotyczący instalowania serwera testowego.. co i jak robić a także co zrobić aby potem znów móc normalnie grać na serwerze EU w zwykłym WOT. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odp. (Dodam, że jestem w tym wszystkim niestety zielony i nie mam zielonego pojęcia co i jak :( )) pozdrawiam Kalingrod.

joeygambino #2 Posted 26 December 2011 - 09:58 AM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 103
  • Member since:
    11-09-2010
1. Skopiuj folder z WoT do innego folderu (kopiuj/wklej)
2. Wejdź na stronkę WoT i tam w news'ach znajdź informacje dotyczące serwera testowego, a następnie pobierz patche do tegoż serwera
3. Zainstaluj te patche w odpowiedniej kolejności (np. testserver1 później testserver2) wskazując do instalacji folder, do którego skopiowałeś grę (nie ten "oryginalny" folder z tankami)
4. Graj na teście
Można grać na normalnym serwerze, wystarczy (gdy masz odpaloną wersję testową) wyjść z gry i uruchomić ją ponownie przy użyciu "oryginalnego" folderu czy tam skrótu na pulpicie.

http://worldoftanks....cji-71-czesc-2/

kalingrod #3 Posted 26 December 2011 - 12:29 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 38
  • Member since:
    05-08-2011
Ok mniej więcej łapię ock. Dziękuję bardzo za pomoc.

@edit Mam problem pobrałem obie aktualizacje do serva testowego zainstalowalem 1 i przy probie instalacji 2 wyskakuje mi błąd o treści: "The setup files are corrupted. Please obrain a new copy of the program." co mam zrobić od nowa ściągać 2 patch???

joeygambino #4 Posted 26 December 2011 - 10:34 PM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 103
  • Member since:
    11-09-2010
Tak najlepiej pobierz patch nr 2 po raz kolejny , "the files are corrupted" znaczy tyle, że pliki są uszkodzone.

kalingrod #5 Posted 27 December 2011 - 09:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 38
  • Member since:
    05-08-2011
tak właśnie zrobiłem wszystko elegancko śmiga :) dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam :)

@Edit Zadam jeszcze jedno pytanie może zabrzmi głupio ale zawsze warto zapytać ^^ Czy złoto na serwerze testowym się jakby odnawia? bo troszkę zaszalałem i dość mało mi zostało;/ z tego co czytałem to złota nie można kupić na ten server więc czy jest coś takiego właśnie.. ?

joeygambino #6 Posted 28 December 2011 - 08:07 PM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 103
  • Member since:
    11-09-2010
Hmm nie zastanawiałem się nad tym ale zauważyłem, że gdy przykładowo jest test nr 1, a po nim serwer zostaje wyłączony, aby następnie zostać ponownie włączonym w wersji test nr 2 to wtedy dostaje się nowego golda. Także myślę że złoto się nie odnawia tak jak np. w closed becie, jeżeli wypuszczą test nr 3, to w takim przypadku w nowej wersji testowej otrzymuje się nową porcję golda (nie pamiętam dokładnie ile, 10 albo 15 tys.).
Pozdro

kalingrod #7 Posted 29 December 2011 - 03:58 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 38
  • Member since:
    05-08-2011
aha dzieki wielkie pzd..