Jump to content


Cannot log in


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Dragos_CS #1 Posted 14 August 2019 - 11:52 AM

    Captain

  • Player
  • 21663 battles
  • 2,054
  • [LGEND] LGEND
  • Member since:
    04-14-2011

As the title says. I am disconnected upon logging in. The client tells me i have to update the game, yet i have checked for updates AND repaired the game. No idea what causes this. No mods installed.

Anybody with the same problem or a solution to it?



LepiSale #2 Posted 14 August 2019 - 11:55 AM

    Sergeant

  • Player
  • 52386 battles
  • 262
  • Member since:
    03-12-2013
I am getting kicked off server when I try to connect, then it says I am still connected to "another server" when I try again. This started after the latest update. Also no mods.

BroadSword3 #3 Posted 14 August 2019 - 11:55 AM

    Private

  • Player
  • 12848 battles
  • 19
  • [GRFIN] GRFIN
  • Member since:
    06-17-2016
yeah . ​I have this problem


Dragos_CS #4 Posted 14 August 2019 - 11:55 AM

    Captain

  • Player
  • 21663 battles
  • 2,054
  • [LGEND] LGEND
  • Member since:
    04-14-2011

Self update on the issue. I have lauched the game throught the executable, bypassing the launcher.

I can now log in. The laucher is probably communicating a wrong version to the server upon login or something. In any case its a fix.



ihateclowns #5 Posted 14 August 2019 - 12:03 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 34882 battles
  • 382
  • [TROP] TROP
  • Member since:
    05-17-2012
Same, wont let me in

yoavs #6 Posted 14 August 2019 - 12:05 PM

    Private

  • Player
  • 50864 battles
  • 34
  • Member since:
    09-30-2013

"Dear Commanders,

Due to an unforeseen technical issue we have seen that some players are having connection issues while playing World of Tanks.

These include, but are not limited to, high ping and connection errors in which you may not be able to connect to the server.

We are currently working on resolving this issue as quickly as possible.

Once the issue has been fully resolved we will update this article.

Issue is fixed"

well its not


Edited by yoavs, 14 August 2019 - 12:06 PM.


painless #7 Posted 14 August 2019 - 12:08 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 24712 battles
  • 226
  • Member since:
    07-08-2010

View PostDragos_CS, on 14 August 2019 - 10:55 AM, said:

Self update on the issue. I have lauched the game throught the executable, bypassing the launcher.

I can now log in. The laucher is probably communicating a wrong version to the server upon login or something. In any case its a fix.


This did it for me initially, but got kicked and doesnt work anymore...



Hammerhead20 #8 Posted 14 August 2019 - 12:21 PM

    Captain

  • Player
  • 28893 battles
  • 2,155
  • Member since:
    06-29-2011

View Postyoavs, on 14 August 2019 - 02:05 PM, said:

"Dear Commanders,

Due to an unforeseen technical issue we have seen that some players are having connection issues while playing World of Tanks.

These include, but are not limited to, high ping and connection errors in which you may not be able to connect to the server.

We are currently working on resolving this issue as quickly as possible.

Once the issue has been fully resolved we will update this article.

Issue is fixed"

well its not

 

So yeah... here we go...

 

Now I'm 100% sure it's not my internet's fault.



DaddysLittlePrincess #9 Posted 14 August 2019 - 12:22 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28348 battles
  • 396
  • [_RO] _RO
  • Member since:
    08-14-2012

- trying to log in with "auto" server choose - disconnected from server

- trying to log on EU1 - there's an active session on EU2

- trying to log on EU2 - disconnected from server

- trying to log on EU1 - got connected to EU2

 :facepalm:

 

But it looks like it works now. I can change servers without problems.



8126Jakobsson #10 Posted 14 August 2019 - 08:08 PM

    Brigadier

  • Player
  • 77234 battles
  • 4,781
  • Member since:
    12-20-2014
Can we blame WG's game center? 

DuncaN_101 #11 Posted 14 August 2019 - 08:40 PM

    Major

  • Player
  • 55494 battles
  • 2,934
  • [TEC] TEC
  • Member since:
    07-29-2011

View Post8126Jakobsson, on 14 August 2019 - 08:08 PM, said:

Can we blame WG's game center? 

Sure why not 



If_I_Die_You_Die_Too #12 Posted 14 August 2019 - 08:46 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9819 battles
  • 912
  • Member since:
    07-14-2016

My game centre crashes/disappears when I press start

 

Been doing that for a few weeks now

 

The game starts fine



8126Jakobsson #13 Posted 14 August 2019 - 08:49 PM

    Brigadier

  • Player
  • 77234 battles
  • 4,781
  • Member since:
    12-20-2014

View PostDuncaN_101, on 14 August 2019 - 08:40 PM, said:

Sure why not 


I knew it!   :angry:






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users