Jump to content


Mikrołatka 1.6_4


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

Falathi #1 Posted 21 August 2019 - 12:50 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 20382 battles
  • 11,592
  • Member since:
    05-04-2012

Nadeszła wiekopomna chwila... 

no dobra, wiekopomna może nie, czas na małe info: wrzucimy na serwer mikrołatkę która powinna rozwiązać dwa problemy: 
- brak widocznych tracerów

- oznaki biegłości na IS-3 widoczne tylko z jednej strony


Oprócz tego łatka powinna rozwiązać jeszcze kilka pomniejszych problemów, a na serwery trafi jutro. 



Filowirus_made_in_china #2 Posted 21 August 2019 - 03:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 17793 battles
  • 168
  • Member since:
    12-09-2016

Możesz dać spis co ta łatka zepsuje?

 

Możesz dać znać kiedy albo czy w ogóle (wątpię) zostanie naprawiony bug z celownikiem?



maciejh #3 Posted 21 August 2019 - 04:32 PM

    Private

  • Player
  • 27538 battles
  • 2
  • [UTPXD] UTPXD
  • Member since:
    04-03-2012
a  może zrobicie łatkę która naprawi znikające pociski?

ankuba57 #4 Posted 21 August 2019 - 05:37 PM

    Colonel

  • Player
  • 36906 battles
  • 3,703
  • [WGSR] WGSR
  • Member since:
    12-01-2012
A dzisiaj nic nie było?? Bo na belce WYGLĄD  w garażu mam jedyneczkę wskazującą, że mam dodany jeden emblemat (z dzisiejszego kodu). Powinna ta jedyneczka zniknąć po odnalezieniu tego emblematu i najechaniu na niego kursorem a tak się nie dzieje. Jedyneczka cały czas się świeci. Podobnie na ikonach pór roku od kamuflażu w hangarze personalizacji pojawiły mi się jakieś dwójeczki i za horsta nie chcą zniknąć

profes79 #5 Posted 22 August 2019 - 05:32 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 23772 battles
  • 10,397
  • [FENOM] FENOM
  • Member since:
    05-02-2012
Ładna "miniłatka"...ponad 700MB...

Revanche25 #6 Posted 22 August 2019 - 06:27 AM

    Lieutenant General

  • Clan Diplomat
  • 41063 battles
  • 6,553
  • [FNPRO] FNPRO
  • Member since:
    01-17-2013
Ciekawe co tym razem zepsuli.

RaJCeL #7 Posted 22 August 2019 - 07:40 AM

    Captain

  • Player
  • 27102 battles
  • 2,418
  • Member since:
    10-14-2011

View PostRevanche25, on 22 August 2019 - 07:27 AM, said:

Ciekawe co tym razem zepsuli.

Podobno dość sporo modów ma szansę się wysypać.



Zeussimon #8 Posted 22 August 2019 - 08:10 AM

    Corporal

  • Player
  • 22161 battles
  • 123
  • [-SBS-] -SBS-
  • Member since:
    07-18-2012

View PostHypatia87, on 21 August 2019 - 02:17 PM, said:

Możesz dać spis co ta łatka zepsuje?

 

Możesz dać znać kiedy albo czy w ogóle (wątpię) zostanie naprawiony bug z celownikiem?

Pytanie pierwsze całkiem zasadne,ale nie winiłbym ,ani nie pytał o to Falathiego,bo nie jest devsem tylko zajmuje się społecznością.



Unterwalder #9 Posted 22 August 2019 - 09:48 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 58986 battles
  • 347
  • [SOVIA] SOVIA
  • Member since:
    12-15-2012

View PostRevanche25, on 22 August 2019 - 06:27 AM, said:

Ciekawe co tym razem zepsuli.

Artyleria strzela teraz flarami sygnalizacyjnymi. Muszę raz zagrać żeby zobaczyć jaka jest przeżywalność.



_Rybola_ #10 Posted 22 August 2019 - 10:41 AM

    Private

  • Player
  • 37144 battles
  • 7
  • [01SBP] 01SBP
  • Member since:
    04-17-2015
Witam mam ostatnio mały problem tzn.po aktualizacji 1.6 mam problemy gdy wczytuje mnie do bitwy (nie na każdej mapie )lub jest koniec bitwy ,albo wczytuje mnie do gry gra się blokuje każe wysłać raport i zostaje wyrzucony z gry☹️Muszę się na nowo logować gdzie trwa to około 40 sec.jest to bardzo denerwujące.Jezeli chodzi o komputer to mam nowy(6mies.)Na komputerze mam zainstalowany tylko xvm ale z tym nigdy nie miałem problemów.Próbowałem już 2razy na nowo instalować grę ale to nie pomogło niewiem cóż mam zrobić wiec dlatego zwracam się z prośba do was o pomoc.
Pozdrawiam

RaJCeL #11 Posted 22 August 2019 - 10:56 AM

    Captain

  • Player
  • 27102 battles
  • 2,418
  • Member since:
    10-14-2011

View Postcall_me_Ryba, on 22 August 2019 - 11:41 AM, said:

Witam mam ostatnio mały problem tzn.po aktualizacji 1.6 mam problemy gdy wczytuje mnie do bitwy (nie na każdej mapie )lub jest koniec bitwy ,albo wczytuje mnie do gry gra się blokuje każe wysłać raport i zostaje wyrzucony z gry☹️Muszę się na nowo logować gdzie trwa to około 40 sec.jest to bardzo denerwujące.Jezeli chodzi o komputer to mam nowy(6mies.)Na komputerze mam zainstalowany tylko xvm ale z tym nigdy nie miałem problemów.Próbowałem już 2razy na nowo instalować grę ale to nie pomogło niewiem cóż mam zrobić wiec dlatego zwracam się z prośba do was o pomoc.
Pozdrawiam

Najpierw wywal XVM i przetestuj działanie gry bez niego. Dla pewności sprawdź też integralność plików gry w luncherze. 



tom_ghost #12 Posted 22 August 2019 - 12:01 PM

    Private

  • Player
  • 27012 battles
  • 20
  • Member since:
    09-30-2014

View Postcall_me_Ryba, on 22 August 2019 - 10:41 AM, said:

Witam mam ostatnio mały problem tzn.po aktualizacji 1.6 mam problemy gdy wczytuje mnie do bitwy (nie na każdej mapie )lub jest koniec bitwy ,albo wczytuje mnie do gry gra się blokuje każe wysłać raport i zostaje wyrzucony z gry☹️Muszę się na nowo logować gdzie trwa to około 40 sec.jest to bardzo denerwujące.Jezeli chodzi o komputer to mam nowy(6mies.)Na komputerze mam zainstalowany tylko xvm ale z tym nigdy nie miałem problemów.Próbowałem już 2razy na nowo instalować grę ale to nie pomogło niewiem cóż mam zrobić wiec dlatego zwracam się z prośba do was o pomoc.
Pozdrawiam

 

Zapewne masz Windowsa 10 i uruchomiony SteelSeries Engine 3.

Jeśli tak, to wyłącz Steelseries Engine 3 i po problemie (ja ten problem miałem nie tylko w WOT ale też kilku innych grach).

Gdzieś na forum nawet był wątek o tym ale nie mogę namierzyć


Edited by tom_ghost, 22 August 2019 - 12:02 PM.


Zeussimon #13 Posted 22 August 2019 - 12:11 PM

    Corporal

  • Player
  • 22161 battles
  • 123
  • [-SBS-] -SBS-
  • Member since:
    07-18-2012
~Janusz things.. a kiedyś to było, wszyscy mieli windowsa xp i wszystko chodziło :D

_Rybola_ #14 Posted 22 August 2019 - 02:27 PM

    Private

  • Player
  • 37144 battles
  • 7
  • [01SBP] 01SBP
  • Member since:
    04-17-2015

View Posttom_ghost, on 22 August 2019 - 12:01 PM, said:

 

Zapewne masz Windowsa 10 i uruchomiony SteelSeries Engine 3.

Jeśli tak, to wyłącz Steelseries Engine 3 i po problemie (ja ten problem miałem nie tylko w WOT ale też kilku innych grach).

Gdzieś na forum nawet był wątek o tym ale nie mogę namierzyć

Spoko a jak się to wyłancza? Mógłbyś mi podpowiedzieć ?pozdrawiam



tom_ghost #15 Posted 22 August 2019 - 02:35 PM

    Private

  • Player
  • 27012 battles
  • 20
  • Member since:
    09-30-2014

View Postcall_me_Ryba, on 22 August 2019 - 02:27 PM, said:

Spoko a jak się to wyłancza? Mógłbyś mi podpowiedzieć ?pozdrawiam

Klikasz "Exit" i tyle. Tylko, że po każdym restarcie kompa to będzie Ci się włączało, bo to jest oprogramowanie do dodatkowych funkcji z urządzeń SteelSeries (myszka, klawa, słuchawki).

Ja na lapku z WIn7 nie mam tego problemu akurat ale już na stacjonarce z Win10 wyłączyłem to całkiem.

 


Edited by tom_ghost, 22 August 2019 - 02:40 PM.


SirBushman #16 Posted 22 August 2019 - 02:40 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 56423 battles
  • 7,328
  • [ROTTN] ROTTN
  • Member since:
    06-30-2013


Zeussimon #17 Posted 22 August 2019 - 02:46 PM

    Corporal

  • Player
  • 22161 battles
  • 123
  • [-SBS-] -SBS-
  • Member since:
    07-18-2012
Wspaniały to był patch, nie zapomnę go nigdy. Tak na serio to cieszę się,że kompa odpalę dopiero w sobotę.

_Rybola_ #18 Posted 22 August 2019 - 02:51 PM

    Private

  • Player
  • 37144 battles
  • 7
  • [01SBP] 01SBP
  • Member since:
    04-17-2015

View Posttom_ghost, on 22 August 2019 - 02:35 PM, said:

Klikasz "Exit" i tyle. Tylko, że po każdym restarcie kompa to będzie Ci się włączało, bo to jest oprogramowanie do dodatkowych funkcji z urządzeń SteelSeries (myszka, klawa, słuchawki).

Ja na lapku z WIn7 nie mam tego problemu akurat ale już na stacjonarce z Win10 wyłączyłem to całkiem.

 

 

13:55 Added after 4 minute

View Postcall_me_Ryba, on 22 August 2019 - 02:51 PM, said:

 

Kurczę powiem ci ze szukam i takiego programu nie mam u mnie w kompie☹️



Unterwalder #19 Posted 22 August 2019 - 03:14 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 58986 battles
  • 347
  • [SOVIA] SOVIA
  • Member since:
    12-15-2012
Ha! A już myślałem że ze mną jest coś nie teges, bo kupiłem kilka czołgów i potem rozwiązywałem zonka ile ich właściwie kupiłem.

_Rybola_ #20 Posted 22 August 2019 - 05:07 PM

    Private

  • Player
  • 37144 battles
  • 7
  • [01SBP] 01SBP
  • Member since:
    04-17-2015

View Posttom_ghost, on 22 August 2019 - 02:35 PM, said:

Klikasz "Exit" i tyle. Tylko, że po każdym restarcie kompa to będzie Ci się włączało, bo to jest oprogramowanie do dodatkowych funkcji z urządzeń SteelSeries (myszka, klawa, słuchawki).

Ja na lapku z WIn7 nie mam tego problemu akurat ale już na stacjonarce z Win10 wyłączyłem to całkiem.

 

 
Kurczę powiem ci ze szukam i takiego programu nie mam u mnie w kompie☹️





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users