Jump to content


How can i fix this problem?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

splash_time #1 Posted 28 August 2019 - 05:50 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12847 battles
  • 406
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-20-2018

Hi, i sent a ticket to WGPS as well, they said somethings and i done them, didn't work.... anyone have an idea please?...

shot_005.jpg


Edited by splash_time, 28 August 2019 - 05:51 PM.


NUKLEAR_SLUG #2 Posted 28 August 2019 - 06:13 PM

    Brigadier

  • Player
  • 34085 battles
  • 4,415
  • [FISHY] FISHY
  • Member since:
    06-13-2015
Looks like a font issue, do a game install integrity check.

Pansenmann #3 Posted 28 August 2019 - 06:20 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 36218 battles
  • 13,831
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    08-17-2012
if you use mods, start in safe-mode and check if issue is still there.

splash_time #4 Posted 28 August 2019 - 06:31 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12847 battles
  • 406
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-20-2018

View PostPansenmann, on 28 August 2019 - 08:50 PM, said:

if you use mods, start in safe-mode and check if issue is still there.

i did, twice, nothing worked

 

17:32 Added after 0 minute

View PostNUKLEAR_SLUG, on 28 August 2019 - 08:43 PM, said:

Looks like a font issue, do a game install integrity check.

i did this as well...

it said "nothing missing, you are up to date"



splash_time #5 Posted 28 August 2019 - 08:14 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12847 battles
  • 406
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-20-2018

Anyone have an idea which can be useful?

Any mod or something?



spamhamstar #6 Posted 28 August 2019 - 08:22 PM

    Captain

  • Player
  • 64313 battles
  • 2,471
  • [WIKD] WIKD
  • Member since:
    12-02-2012

View Postsplash_time, on 28 August 2019 - 07:14 PM, said:

Anyone have an idea which can be useful?

Any mod or something?

 

Try going to    C:\Users\Username\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorlOfTanks & delete everything in that folder.  Reload client.  Might help, sorry if it doesn't but it only takes a second or 2.



splash_time #7 Posted 28 August 2019 - 08:27 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12847 battles
  • 406
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-20-2018

View Postspamhamstar, on 28 August 2019 - 10:52 PM, said:

 

Try going to    C:\Users\Username\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorlOfTanks & delete everything in that folder.  Reload client.  Might help, sorry if it doesn't but it only takes a second or 2.

 

Thanks for saying it. :)

I'll try it out, i have this problem since update 1.0.1






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users