Czołgiści!
Zapraszam do zgłaszania błędów, jeśli takowe napotkacie w aktualizacji 1.6.1
Czołgiści!
Zapraszam do zgłaszania błędów, jeśli takowe napotkacie w aktualizacji 1.6.1
Nie działa naliczanie punktów w Tank Rewards.
W komunikatach w grze pokazało mi się że dostałem 120 żetonów, po kolejnej bitwie pokazał że komunikat że dostałem 0 żetonów, misje w grze zniknęły, ale na stronie https://tankrewards.eu/ punkty nie są naliczone.
GC też jest skopane. Sprawdzałem na testowym i wczorajem na wersji RU.
edit
Wydaje mi się, że powinni zmienić instalatory tak, abyśmy na systemach 64 mieli tylko wersję x64, a na 32 wersję 32.
Może na to wpadną i poprawią.
Gdyby wpadli na to wcześniej, to nie musielibyśmy edytować linijek kodu naszych modów xD
Edited by _Patrol, 09 October 2019 - 08:50 AM.
Jak komuś nie uruchamia wersji 64bit... wystarczy skasować zawartość folderu 32bit(wcześniej zrobić sobie gdzieś kopię zapasową) a następnie skopiować do niego pliki z folderu 64bit.
Edytka: testowałem podmianę plików z 32 na 64 to tylko na klasycznym launcher*
Edited by dziad_astor, 09 October 2019 - 10:15 AM.
tankietka_1, on 09 October 2019 - 10:26 AM, said:
Przed wbiciem do garażu gry powinno pojawić się okienko, w którym zaakceptujesz EULA.
Jeśli go nie ma, to być może przyblokowało oprogramowanie antywirusowe.
Możesz też skasować "cache" i ustawienia gry. Jak to zrobić dowiesz się z tematu przyklejonego, a dokładnie z drugiego spoilera od góry.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/522964-zanim-zadasz-pytanie-przeczytaj/
#me2 Desynchronizacja elementów połączeń z Materiałami eksploatacyjnymi (1011)
kava78, on 09 October 2019 - 12:23 PM, said:
spays_poland, on 09 October 2019 - 02:22 PM, said:
valsir, on 09 October 2019 - 02:29 PM, said:
#me2 Desynchronizacja elementów połączeń z Materiałami eksploatacyjnymi (1011)
Czekajcie cierpliwie do jutra, bo jutro pojawi się aktualizacja, która powinna poprawić tego babola.
Tak jak napisał Patrol, jutrzejszy mikropatch powinien naprawić zaistniały błąd.
Głupia gra podczas ładowania do bitwy wyrzuca z gry !!!!!!!
[edytowano]
Edited by peaceful_tankman, 10 October 2019 - 10:43 AM.
Nie zniżaj się do ataków osobistych, obelg i nagabywania.
Desynchronizacja elementów połączeń z Materiałami eksploatacyjnymi (1011) .Połą
czenie z serwerem zostało przerwane . odinstalowałem gre zainstalowałem ponownie i tzw: dupa -co dalej i kto odda za dzień premki ( jakaś rekompensata ) ?
Edited by siwywd, 09 October 2019 - 07:22 PM.
BorysSgCity, on 09 October 2019 - 03:15 PM, said:
Głupia gra podczas ładowania do bitwy wyrzuca z gry !!!!!!!
[edytowano]
Mam to samo. Pokazuje się lista czołgów w drużynach, pasek ładowania dochodzi do końca i wywala grę. Dziękuję za taka poprawę. Będę miał więcej czasu na inne rozrywki.
Edit: Brakuje tekstur gąsienic w niektórych czołgach. Z tych co mam teraz w garażu, to: Leopard 1, Rheinmetall-Borsig Waffen Treager, Ferdinand, obydwa Kannonenjagdpanzery, Badger, prawie wszystkie TDki chińskie, STRV S1,...
Ha. Przeglądanie czołgów w garażu, tez wywala grę do pulpitu.
GJ.
Edit 2: Zwracam honor. Naprawa plików załatwiła sprawę.
Edited by Markinen, 10 October 2019 - 11:23 AM.
1 members, 5 guests, 0 anonymous users