Jump to content


Sorry, unavailable battle results


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

Prensc #1 Posted 02 November 2019 - 01:04 AM

    Private

  • Player
  • 10595 battles
  • 29
  • [BDFI] BDFI
  • Member since:
    08-31-2012
LASTLY this message comes up with increasing frequency at the end of each battle. Is it a consequence of my action or a problem of the game? It has been happening for some time and I cannot associate it with any of my behavior. Any suggestions? Thanks in advance

NUKLEAR_SLUG #2 Posted 02 November 2019 - 07:12 AM

    Brigadier

  • Player
  • 34294 battles
  • 4,581
  • [FISHY] FISHY
  • Member since:
    06-13-2015
It's a WG thing. 

splash_time #3 Posted 02 November 2019 - 07:16 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 13128 battles
  • 650
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-20-2018

View PostPrensc, on 02 November 2019 - 03:34 AM, said:

LASTLY this message comes up with increasing frequency at the end of each battle. Is it a consequence of my action or a problem of the game? It has been happening for some time and I cannot associate it with any of my behavior. Any suggestions? Thanks in advance

 

Well, there's no specific reason for that, it's just the server's bugs so no problem, it happens to me as well once each one or two months. :P 



mateyflip #4 Posted 02 November 2019 - 08:37 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36685 battles
  • 480
  • Member since:
    05-07-2011
I get this a lot when I leave a game early. I put it down to mods.

krismorgan #5 Posted 02 November 2019 - 11:26 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 36548 battles
  • 607
  • [UKT] UKT
  • Member since:
    10-18-2013
And when i play the game it says team with a brain was not available.

Homer_J #6 Posted 02 November 2019 - 11:53 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 32746 battles
  • 35,588
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostPrensc, on 02 November 2019 - 01:04 AM, said:

LASTLY this message comes up with increasing frequency at the end of each battle. Is it a consequence of my action or a problem of the game? It has been happening for some time and I cannot associate it with any of my behavior. Any suggestions? Thanks in advance

 

This usually only happens if you have logged out or switched servers (e.g. to join a platoon) after the battle in question, but it does happen occasionally without.



PowJay #7 Posted 02 November 2019 - 03:01 PM

    Major General

  • Player
  • 40077 battles
  • 5,455
  • Member since:
    09-07-2012

View Postmateyflip, on 02 November 2019 - 07:37 AM, said:

I get this a lot when I leave a game early. I put it down to mods.

Nothing to do with mods. It happens to me all the time and I have mostly run vanilla for over a year.



mateyflip #8 Posted 04 November 2019 - 10:50 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36685 battles
  • 480
  • Member since:
    05-07-2011

View PostPowJay, on 02 November 2019 - 02:01 PM, said:

Nothing to do with mods. It happens to me all the time and I have mostly run vanilla for over a year.

 

You could be right, I have notice that if I got  a premium boost for a win or have to complete a task I get the unavailable battle results.

 

After I've used up the 5 bonuses and completed the king tiger c tasks all seems good.



PowJay #9 Posted 04 November 2019 - 11:46 AM

    Major General

  • Player
  • 40077 battles
  • 5,455
  • Member since:
    09-07-2012

View Postmateyflip, on 04 November 2019 - 09:50 AM, said:

 

You could be right, I have notice that if I got  a premium boost for a win or have to complete a task I get the unavailable battle results.

 

After I've used up the 5 bonuses and completed the king tiger c tasks all seems good.

If I play a session over an hour, then I try to check the stats for early games, then some of them are more likely to show that results are not available. If, however, I am killed and drop out of a game, jump in another tank and then check the results after the second battle, the first battle is very often not available- mostly whenever I want to check some player and potentially report them for inaction. :sceptic:



Baldrickk #10 Posted 04 November 2019 - 11:55 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 32165 battles
  • 16,797
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    03-03-2013
Close the window,  then go to the bottom right and open it again.

It appears to be a race condition, where the results are only avaliable after the window has been created.

You usually have received the results by the time the window appears though.

PowJay #11 Posted 04 November 2019 - 12:11 PM

    Major General

  • Player
  • 40077 battles
  • 5,455
  • Member since:
    09-07-2012

View PostBaldrickk, on 04 November 2019 - 10:55 AM, said:

Close the window, then go to the bottom right and open it again.

It appears to be a race condition, where the results are only avaliable after the window has been created.

You usually have received the results by the time the window appears though.

I don't quite get where you are coming from with this, but I have even uploaded games to WoTReplays and there are no results. Just the outcome and team lists.



shikaka9 #12 Posted 04 November 2019 - 12:28 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 71169 battles
  • 1,068
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    02-27-2013
at least they said sorry

Baldrickk #13 Posted 04 November 2019 - 01:43 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 32165 battles
  • 16,797
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    03-03-2013

View PostPowJay, on 04 November 2019 - 12:11 PM, said:

I don't quite get where you are coming from with this, but I have even uploaded games to WoTReplays and there are no results. Just the outcome and team lists.

If you exit the battle manually, the data isn't added to the replay.  Ever. 

 

I mean that when you get that message, close the results window,  open the notifications using the bottom right button and open the battle results from there again. 

 



PowJay #14 Posted 04 November 2019 - 03:34 PM

    Major General

  • Player
  • 40077 battles
  • 5,455
  • Member since:
    09-07-2012

View PostBaldrickk, on 04 November 2019 - 12:43 PM, said:

If you exit the battle manually, the data isn't added to the replay.  Ever.

 

Mmm. True dat. I just uploaded a game from earlier where I DEFINITELY viewed the battle results after playing another match and you are indeed correct. No results on the replays upload. Obviously I must have almost exclusively uploaded awesome battles where I stayed to the end. I never realised.


 



mateyflip #15 Posted 04 November 2019 - 09:41 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36685 battles
  • 480
  • Member since:
    05-07-2011

View PostPowJay, on 04 November 2019 - 10:46 AM, said:

If I play a session over an hour, then I try to check the stats for early games, then some of them are more likely to show that results are not available. If, however, I am killed and drop out of a game, jump in another tank and then check the results after the second battle, the first battle is very often not available- mostly whenever I want to check some player and potentially report them for inaction. :sceptic:

 

Never had that mate, but I guess at best its inconvenient and worst annoying. Lol






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users