Jump to content


Başlatıcıdan Wargaming.net Game Center'e Nihai Geçiş


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

OrPHaNeR #41 Posted 10 November 2019 - 07:51 PM

    Private

  • Player
  • 48578 battles
  • 19
  • Member since:
    11-15-2014

View Postl3oomerangg, on 10 November 2019 - 07:39 PM, said:

 

Normal başlangıç zaten şu an kullandığınız sistem, onu ekstra denemenize gerek yoktu ama sorun değil. Benim yazdıklarımda netleştiremediğim kısım "Seçmeli Başlangıç" seçili iken sadece "Başlangıç öğelerini yükle" seçeneğini pasif ettiğinizde çalışıp çalışmadığı. Ki doğru anladıysam "Sistem Hizmetlerini Yükle" aktif, "Başiangıç Öğelerini Yükle" pasif bile olsa WGC çalışmıyor. 

 

Eğer ben doğru anladıysam sorununuz sistem hizmetlerinden kaynaklı. Burada sorun donanım sürücülerinizden kaynaklanma ihtimali artıyor bana göre. Bir sonraki adıma geçelim.

 

Aynı "Sistem Yapılandırması" programında "Hizmetler" sekmesine gelin. "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini aktif edin. Böylelikle üçüncü parti yazılımlar veya sürücüler tarafından kullanılan hizmetleri ekranda görebileceğiz. Ne kadar çok seçenek kalacağını bilmiyorum ama kalanlar içerisinde öncelikle "Çalışıyor" durumda olanların yanlarındaki tikleri her defasında bir tanesi olmak üzere tek tek kaldırıp her defasında sisteminizi yeniden başlatıp test edin. Eğer "Çalışıyor" durumdakilerde bir sonuca ulaşamazsanız, "Durduruldu" yazanları da aynı şekilde deneyin. Eğer bütün bunlara rağmen sorun yaratan hizmeti bulamazsak, geriye Microsoft hizmetleri kalır ki, burada da hangi hizmetin sorun yarattığını bulmak çok uzun sürecektir. Zira bayağı bir Microsoft hizmeti vardır sisteminizde. Önemli olan sorunlu olan hizmeti bulup gereksiz bir hizmetse devredışı bırakmak.

 

Bütün bu işlemler sırasında hangilerini denediğinizi unutmamak için lütfen notlar alın. Kolay gelsin...

 

Ekleme: Sorun başlangıç öğelerinde olsaydı işimiz daha kolaydı :)

18:48 Added after 9 minute

 

Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise heryere... :hiding:

 

Bu arada bir ekleme daha yapayım. Öncelikle "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini aktif ettikten sonra, kalan tüm hizmetleri komple devredışı bırakın. Böylelikle sorunun Microsoft hizmetlerinde mi, yoksa Microsoft olmayan hizmetlerde mi olduğunu kestirmeden anlayabiliriz...

dk1 gol 1....ilk seçenek adaware di ve düzeldi üstad....ama ben izni var wg nin adaware de diye biliyorum....

18:52 Added after 0 minute

View PostOrPHaNeR, on 10 November 2019 - 07:51 PM, said:

dk1 gol 1....ilk seçenek adaware di ve düzeldi üstad....ama ben izni var wg nin adaware de diye biliyorum....

adaware e alternatif önerin var mı üstad kaldırayım gitsin...



l3oomerangg #42 Posted 10 November 2019 - 08:02 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 41755 battles
  • 1,939
  • [FATIH] FATIH
  • Member since:
    05-17-2013

View PostOrPHaNeR, on 10 November 2019 - 09:51 PM, said:

dk1 gol 1....ilk seçenek adaware di ve düzeldi üstad....ama ben izni var wg nin adaware de diye biliyorum....

18:52 Added after 0 minute

adaware e alternatif önerin var mı üstad kaldırayım gitsin...

 

Sorunu çözmenize sevindim. Samanlıkta iğne aramak gibi bu işlemler ama bilgisayar böyle birşey. İşte o samanlıkta iğne aramayı sevmeyenler size direk olarak formatı önerirler. Sonuç itibariyle format atsaydınızda bu sorun çözülecekti ve ahayın işte format demiştim denecekti :) 

 

Ad-aware eskiden sadece Antispy ve Malware programıydı sanırım ama şu an antivirüs görevi mi görüyor bilmiyorum. Hangi amaçla kullandığınızı bilmiyorum. Ben antivirüs veya malware programları kullanmıyorum ama Antispy veya Malware olarak Spybot Search&Destroy (Antivirüs programı değildir) kullanabilirsiniz. Antivirüslerden epeydir uzağım, o nedenle ne desem yalan olur.

 

Kolay gelsin, iyi oyunlar...


Edited by l3oomerangg, 10 November 2019 - 08:03 PM.


OrPHaNeR #43 Posted 10 November 2019 - 08:12 PM

    Private

  • Player
  • 48578 battles
  • 19
  • Member since:
    11-15-2014

View Postl3oomerangg, on 10 November 2019 - 08:02 PM, said:

 

Sorunu çözmenize sevindim. Samanlıkta iğne aramak gibi bu işlemler ama bilgisayar böyle birşey. İşte o samanlıkta iğne aramayı sevmeyenler size direk olarak formatı önerirler. Sonuç itibariyle format atsaydınızda bu sorun çözülecekti ve ahayın işte format demiştim denecekti :) 

 

Ad-aware eskiden sadece Antispy ve Malware programıydı sanırım ama şu an antivirüs görevi mi görüyor bilmiyorum. Hangi amaçla kullandığınızı bilmiyorum. Ben antivirüs veya malware programları kullanmıyorum ama Antispy veya Malware olarak Spybot Search&Destroy (Antivirüs programı değildir) kullanabilirsiniz. Antivirüslerden epeydir uzağım, o nedenle ne desem yalan olur.

 

Kolay gelsin, iyi oyunlar...

 

Eline koluna emeğine sağlık üstad...Allah razı olsun...teşekkürler...



vuque #44 Posted 12 November 2019 - 10:26 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 18939 battles
  • 3,817
  • [6-45] 6-45
  • Member since:
    08-05-2010

View PostOrPHaNeR, on 10 November 2019 - 09:12 PM, said:

 

Eline koluna emeğine sağlık üstad...Allah razı olsun...teşekkürler...



Sorununuzun çözüldüğüne sevindim ancak lütfen bir daha benzer bir sorun yaşarsanız oyuncu destek ekibi ile bilet oluşturarak iletişime geçin ki size yardımcı olabilsinler! :)



l3oomerangg #45 Posted 12 November 2019 - 02:13 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 41755 battles
  • 1,939
  • [FATIH] FATIH
  • Member since:
    05-17-2013

View PostOrPHaNeR, on 08 November 2019 - 11:21 PM, said:

Cümleten selamlar dostlar...Game center ilk çıktığında yüklemiştim ve kullanıyordum. Ancak bir gün açtığımda küçük bir patch kurdu ve restart etti kendisini ...karşımda boş siyah bir kutu...hiçbir şey yok....ne yaptıysam düzelmedi...kaç defa ticket açtım adamlar bilgisayara şunu yap buna bak ekran kartı sürücülerini güncelle felan...dedim kardeşim ben birşey yaptıktan sonra olmadı ki bu !!! Siz patch yaptınız bu hale geldi ve bu da demektir ki patch inizde sıkıntı var. Doğrudur, herkeste yoktur...ama demek ki patch de ne halt ettiyseniz bütün makinalara uyumlu değilmiş...düzeltin...yok...illa benim makinada sorun...bizim program düzelmez sen kendini düzelt ya da yeni makina al....ben de eski versiyonu yeniden kurdum...25gb kaldırıp kurdum...bir sürü de kulaklarını çınlattım....ama denildiği üzere artık zorunlu olmuş...geçen açtım....baktım her şekilde kurmamı istiyor...dedim düzeltmişlerdir artık aylar oldu...sen misin bunu diyen...kurdum yine kara kutu...açtım ticket yine başladı makinanı güncelle driver güncelle..baktım sene başından beri yabancı forumlarda da bir sürü aynı şikayetten ve wg nin çözmemesinden yakınanlar var...dedim....kerim yapacaanız işi...kaldırdım....ama ertesi gün baktım tanksız duramıyorum...kurdum armored warfare i....onlarda da game center var...hatta oyunu kurarken ekstradan visual c++ felan da kurdu...ama sorunsuz çalışıyor...2014 ten beri harcadığım emeğe yanıyorum sadece....ayrıca alışmışım bir kere WOT a...ısınamıyorum öbürüne...netcem bilemiyom...çözümü bilen varsa bi el atsın dostlar...makina Asus Rog G46V...i7 3630QM, 16gb ram...2TB ssd...2gb geforce gtx 660m...win 10...şimdiden teşekkürler...

 

View Postvuque, on 12 November 2019 - 12:26 PM, said:



Sorununuzun çözüldüğüne sevindim ancak lütfen bir daha benzer bir sorun yaşarsanız oyuncu destek ekibi ile bilet oluşturarak iletişime geçin ki size yardımcı olabilsinler! :)

 

Arkadaş destek bölümü ile iletişime geçmiş ve çözüme ulaşamadığı için buradan yardım istemiş zaten...

 



karamurat_battalgazi #46 Posted 12 November 2019 - 02:21 PM

    Corporal

  • Player
  • 2562 battles
  • 194
  • [T_R_Q] T_R_Q
  • Member since:
    12-06-2014

her oyuna girdiğimde eu2 de başlıyor oyun  bunu eu1 e sabitleme şansımız var mı acaba sürekli server değiştirmek gerekiyor  yok mu bir kolayı ?

 



l3oomerangg #47 Posted 12 November 2019 - 02:23 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 41755 battles
  • 1,939
  • [FATIH] FATIH
  • Member since:
    05-17-2013

View Postkaramurat_battalgazi, on 12 November 2019 - 04:21 PM, said:

her oyuna girdiğimde eu2 de başlıyor oyun  bunu eu1 e sabitleme şansımız var mı acaba sürekli server değiştirmek gerekiyor  yok mu bir kolayı ?

 

 

Bunun için basit modlar var. Benim mod paketi içerisinde olduğu için, ismi nedir bilmiyorum. En son hangi sunucuda isem o sunucudan bağlanıyorum.

 

Ekleme : Bunun için herhangibir mod eklentisine gerek olmaması lazım tabii. 


Edited by l3oomerangg, 12 November 2019 - 02:29 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users