Jump to content


Game crashes on startup


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Hovniak69 #1 Posted 08 November 2019 - 05:25 PM

    Private

  • Player
  • 1418 battles
  • 1
  • Member since:
    12-23-2016

Hello everyone,

I have been fu*king up with this problem 2 days now,i cant figure it out.

I freshly installed WoT.

But when i click play,the window will pop out with World of Tanks loading screen (without any orange bar) and it stops responding and just dissapears.

I have newest drivers,windows,everything.

PC specs arent problem.

I have talked to this to Support and they said that they are gonna take this case to Specialists but no answer from there apart from giving them reports.

Please i would really,really really want to play the game.

Help ASAP!



antinor #2 Posted 09 November 2019 - 04:48 PM

    Private

  • Player
  • 19049 battles
  • 34
  • Member since:
    05-02-2013

same here

yesterday all was ok today game crashes gpu driver crashes and then pc crashes

wtf is wrong?

 



TheEinsteinCrew #3 Posted 10 November 2019 - 10:32 PM

    Private

  • Player
  • 19815 battles
  • 8
  • Member since:
    04-14-2011

I can't start the game either. Just crashing to desktop with no error box.

Game is vanilla, drivers updated and reinstalled.

 

However, I did find these log files in the folder wargaming.net/gamecenter/logs.

 

There are several log files, this one is named monitor:

 

2019-11-10_22:19:37.713 | INFO    | 0x000023AC | InprocessEventProcessor initialized
2019-11-10_22:19:37.713 | INFO    | 0x000023AC | Event Handling working in "inprocess only" mode
2019-11-10_22:19:37.714 | INFO    | 0x000023AC | CAT Global object address="0x00CDED60"
2019-11-10_22:19:37.714 | INFO    | 0x000023AC | CAT Client initialized in-process mode, version="01.14.00.1801", file version="01.14.00.1801"
2019-11-10_22:19:37.714 | INFO    | 0x000023AC | Self crash handling enabled. Reports folder path="D:\WoT\Wargaming.net\GameCenter"
2019-11-10_22:19:37.714 | ERROR   | 0x000023AC | Invalid command line parameters
2019-11-10_22:19:37.714 | INFO    | 0x000023AC | Inprocess Dump Generator: shutting down
2019-11-10_22:19:37.714 | INFO    | 0x000023AC | CAT Client was deinitialized

 

This one cef:

 

[1110/221922.175:INFO:CONSOLE(1)] "[webChannel] connected at 50252.", source: qrc:/ui/main.af985b46c37954cc8557.js (1)
[1110/221922.175:INFO:CONSOLE(1)] "[webChannel] init app", source: qrc:/ui/main.af985b46c37954cc8557.js (1)
[1110/221922.927:WARNING:angle_platform_impl.cc(52)] compileToBinary(259): 
C:\fakepath(75,10-54): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them
C:\fakepath(97,10-54): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them

 

This is renderer;

 

 Level | Thread | Day and time    | Message
--------------------------------------------
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.280 | Starting log session 1360 at 2019-11-10
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.280 | PID = 1360, command line args:
--type=renderer --no-sandbox --force-device-scale-factor=1 --log-file="D:\WoT\Wargaming.net\GameCenter\logs\cef_20191110_221920_778.log" --field-trial-handle=2456,15224961775527937914,7492443963336789398,131072 --lang=en-US --log-file="D:\WoT\Wargaming.net\GameCenter\logs\cef_20191110_221920_778.log" --log-severity=info --user-agent="Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/70.0.3538.102 Safari/537.36 WGC/19.06.00.7019" --device-scale-factor=1 --num-raster-threads=4 --enable-main-frame-before-activation --service-request-channel-token=373121902748185476 --renderer-client-id=4 --mojo-platform-channel-handle=2972 /prefetch:1
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.281 | Hook attach result = attached
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.291 | [CAT] InprocessEventProcessor initialized
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.291 | [CAT] Starting out of process handling...
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.291 | [CAT] CAT Global object address="0x01007810"
 INFO  | 4892   | 10 22:19:21.291 | [CAT] Initializing outprocess managing thread successfully started...
 INFO  | 4892   | 10 22:19:21.291 | [CAT] Outprocess managing thread successfully started
 INFO  | 7124   | 10 22:19:21.291 | [CAT] CAT Client initialized in-process mode, version="01.14.00.1801", file version="01.14.00.1801"
 INFO  | 4892   | 10 22:19:21.291 | [CAT] Found 1 active monitor(s), trying to run out of process handling...
 INFO  | 4892   | 10 22:19:21.292 | [CAT] Monitor's IPC protocol version=3, pid=3400
 INFO  | 4892   | 10 22:19:21.292 | [CAT] Connected to the existing monitor, communication id="parent_pid_9468abi0124s-1sb0-sb01-s0b1-2b2as21ig04i"
 INFO  | 4892   | 10 22:19:21.292 | [CAT] Outprocess mode enabled

 

 

Did not see anything wrong in renderer or wgc log, but hoping this will make sense to someone.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users