Jump to content


Offten no gear


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

_Squib_ #1 Posted 19 November 2019 - 11:42 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16891 battles
  • 62
  • Member since:
    10-29-2013
When playing Frontlines I keep having either no Combat Reserves or no consumables and no mounted equipment, is this normal?

Homer_J #2 Posted 20 November 2019 - 01:28 AM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 32916 battles
  • 36,124
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Combat reserves need to be set on a tank by tank basis.

 

If you have a mod which switches consumables then that will leave you with none for FL because it dismounts them on every tank in the garage apart from the one you are looking at.  Since you don't go back to the garage the mod won't load consumables to the next tank you select.


Edited by Homer_J, 20 November 2019 - 01:29 AM.


Jauhesammutin #3 Posted 20 November 2019 - 09:28 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 23669 battles
  • 1,027
  • [FAUF] FAUF
  • Member since:
    11-05-2013

View PostHomer_J, on 20 November 2019 - 12:28 AM, said:

Combat reserves need to be set on a tank by tank basis.

 

If you have a mod which switches consumables then that will leave you with none for FL because it dismounts them on every tank in the garage apart from the one you are looking at.  Since you don't go back to the garage the mod won't load consumables to the next tank you select.

Combat reserves are selected automatically when you unlock any of the reservers. I.E. if you unlock inspire it will be on the 1st slot in every tank. 

 

Mods probably cause the no equipment/consumables.



Homer_J #4 Posted 20 November 2019 - 02:52 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 32916 battles
  • 36,124
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostJauhesammutin, on 20 November 2019 - 08:28 AM, said:

Combat reserves are selected automatically when you unlock any of the reservers. I.E. if you unlock inspire it will be on the 1st slot in every tank. 

 

If you buy a new tank after unlocking your combat reserves then they aren't automatically selected.  You need to double check all the tanks you are likely to use before you play.



Jauhesammutin #5 Posted 21 November 2019 - 08:27 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 23669 battles
  • 1,027
  • [FAUF] FAUF
  • Member since:
    11-05-2013

View PostHomer_J, on 20 November 2019 - 01:52 PM, said:

 

If you buy a new tank after unlocking your combat reserves then they aren't automatically selected.  You need to double check all the tanks you are likely to use before you play.

Oh yeah, you are right. I doubt that was the case in this situation since when you buy new tank you have to check all the other equipment and consumables as well.

 



Homer_J #6 Posted 21 November 2019 - 02:40 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 32916 battles
  • 36,124
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostJauhesammutin, on 21 November 2019 - 07:27 AM, said:

Oh yeah, you are right. I doubt that was the case in this situation since when you buy new tank you have to check all the other equipment and consumables as well.

 


But you only see the FL stuff if you select FL mode and who does that outside of FL week?

 

I made the mistake this week yet again of trying FL just once more and managed to respawn in a tank with no combat reserves.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users