Jump to content


Game crash after todays patch


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

MOTA_BOY #1 Posted 27 November 2019 - 07:19 PM

    Corporal

  • Player
  • 14155 battles
  • 120
  • [3REIH] 3REIH
  • Member since:
    11-09-2011
Hello.
Untill now game was working okay, today after the newest patch, game loads, and instantly crashes when it should enter garage. Any help?

Thanx :)

ValkyrionX #2 Posted 27 November 2019 - 07:21 PM

    Major

  • Moderator
  • 54714 battles
  • 2,726
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    02-07-2015
This thread has been moved to the correct section
18:22 Added after 1 minute

View PostMOTA_BOY, on 27 November 2019 - 07:19 PM, said:

Hello.
Untill now game was working okay, today after the newest patch, game loads, and instantly crashes when it should enter garage. Any help?

Thanx :)

 

Hi! As already happened to others I suggest you remove the mods and run a scan of your client via the WGC and try to play without mods to see if the game is working properly!



xx984 #3 Posted 27 November 2019 - 07:23 PM

    Colonel

  • Player
  • 65066 battles
  • 3,583
  • [SHEKL] SHEKL
  • Member since:
    08-11-2013
I had same problem, Caused currently by XVM. So either uninstall XVM until they fix it, or run in safe mode! 

Lanrefni #4 Posted 27 November 2019 - 08:18 PM

    Major General

  • Player
  • 34844 battles
  • 5,132
  • Member since:
    09-15-2012
If your modpack creator hasn't updated, you have no choice, but to either wait for an update, play vanilla, or download someone who has updated their own.

Tu_shae #5 Posted 27 November 2019 - 09:17 PM

    Private

  • Player
  • 6035 battles
  • 4
  • [DHLH] DHLH
  • Member since:
    02-05-2012

View PostMOTA_BOY, on 27 November 2019 - 06:19 PM, said:

Hello.
Untill now game was working okay, today after the newest patch, game loads, and instantly crashes when it should enter garage. Any help?

Thanx :)

Im having the same problem.
When i try to run it with XVM, it crashes on server login.
Without it crashes when i enter a game and play for maybe 5-20 seconds.
Have removed all mods, run a repair and tried in safe mode...nothing is working...



TheSpearman #6 Posted 27 November 2019 - 09:49 PM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 23239 battles
  • 1,459
  • Member since:
    07-13-2010

I had to wipe out the contents of %appdata%/wargaming.net/World of Tanks/ except preferences.xml to get it to log in properly.

 

It's safe to do this, so try it and see if it fixes it.

Tu_shae #7 Posted 27 November 2019 - 10:05 PM

    Private

  • Player
  • 6035 battles
  • 4
  • [DHLH] DHLH
  • Member since:
    02-05-2012

View PostTheSpearman, on 27 November 2019 - 08:49 PM, said:

I had to wipe out the contents of %appdata%/wargaming.net/World of Tanks/ except preferences.xml to get it to log in properly.

 

It's safe to do this, so try it and see if it fixes it.

The problem persists, guess il just wait for tomorrow and hope there is a patch.
Would really suck if i cant play with the event comming up. :(



Homer_J #8 Posted 28 November 2019 - 10:20 AM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 32940 battles
  • 36,139
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
If there is an update for the mods you were using then try that.

__Eric__ #9 Posted 28 November 2019 - 11:23 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35705 battles
  • 1,369
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    03-15-2013
With the latest update from Aslains modpack my game is running fine. (Yesterday I could only play in safe mode).

MOTA_BOY #10 Posted 28 November 2019 - 03:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 14155 battles
  • 120
  • [3REIH] 3REIH
  • Member since:
    11-09-2011
Uninstalled XVM and it works. Thank you

Palora #11 Posted 08 December 2019 - 03:30 PM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 26066 battles
  • 470
  • Member since:
    03-17-2010
 I have no mods and it still crashes. 

Funny how it happens after the patch that forces the crappy gaming center. 

Edited by Palora, 08 December 2019 - 03:36 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users