Jump to content


Aktualizace 1.7 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
175 replies to this topic

Hydroblast #61 Posted 13 December 2019 - 08:42 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 35024 battles
  • 646
  • [CSPOC] CSPOC
  • Member since:
    10-25-2011

Na opravě pracují nejlepší odborníci, stejně jako na opravě předchozích chyb. Holt na kvalitu se vyplatí počkat, nebo je to jinak?

 



Koggli #62 Posted 13 December 2019 - 09:42 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 12573 battles
  • 3,435
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016
Nevím proč, ale mám pocit, že se zaměřovač "táhne za dělem jako pejsek na provázku. Z mého pohledu na obrazovce otočím dělem třeba doleva a zaměřovač je od děla zhruba 3 cm. To bylo i dřív? Teď jsem to pocítil nejvíce u SU-130PM kdy jsem nemohl pořádně zaměřit tank a proto mnoho ran šlo vedle než obvykle. Nebo to způsobují lagy serveru?

Runshack #63 Posted 13 December 2019 - 09:42 PM

    Private

  • Player
  • 18079 battles
  • 13
  • [KOBE] KOBE
  • Member since:
    08-02-2015

Zdarec

 

Ano je to pravda caty nefunguju spravne.S niekym sa viem spojit a s niekym nie napise ze pozvanka bola odoslana ale kamaratovi nic nepride podobne aj naopak.Je to dost frustrujuce cakal som ze na vianoce si zahrame catu ale bohuzial WG cko urobte s tym nieco aby to fungovalo normalne a spravne tak ako ma platim si za premiovy ucet nemale peniaze tak by som bol rad keby som si to mohol uzivat a zabavat sa s kamaratmi tak ako v aktualizacii pred 1.7kou.....

 

Vdaka s pozdravom Runshack



Sstyx #64 Posted 13 December 2019 - 09:45 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 17866 battles
  • 4,080
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostRunshack, on 13 December 2019 - 09:42 PM, said:

Zdarec

 

Ano je to pravda caty nefunguju spravne.S niekym sa viem spojit a s niekym nie napise ze pozvanka bola odoslana ale kamaratovi nic nepride podobne aj naopak.Je to dost frustrujuce cakal som ze na vianoce si zahrame catu ale bohuzial WG cko urobte s tym nieco aby to fungovalo normalne a spravne tak ako ma platim si za premiovy ucet nemale peniaze tak by som bol rad keby som si to mohol uzivat a zabavat sa s kamaratmi tak ako v aktualizacii pred 1.7kou.....

 

Vdaka s pozdravom Runshack

Ahoj, na opravě se pracuje, bohužel prozatím nevím kdy proběhne oprava, ale ihned jak se dozvím něco nového, budu o tom informovat!



sNx_E #65 Posted 13 December 2019 - 09:47 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 29072 battles
  • 97
  • [_RASS] _RASS
  • Member since:
    07-12-2013
Tak co je s těma četama? S chatem apod??? Tohle už není normální. Už to tu jednou bylo a vývojáři si nevěděli rady. Hold prostě negramoti z východu si budou vždycky myslet, jak jsou bezchybní a že vše co vymyslí, bude světové a správné pro zbytek světa.

Bery_CR #66 Posted 14 December 2019 - 12:51 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 64838 battles
  • 3,455
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015

Nevim jestli to necemu pomuze, ale testuju anonymni rezim a vyplivlo to na mne tuto chybu v garazi... vznikla nejspis pri pokusu o vstup do cety ve hre.

shot_557.jpg



Mathmoss #67 Posted 14 December 2019 - 03:35 PM

    Private

  • Player
  • 7357 battles
  • 1
  • Member since:
    03-22-2017
Zdar tankisti. Potřebuju helpa. Po aktualizaci jsem to v týdnu v noci po odpolední zapnul a už v garáži mě udivila šachovnice přesně stejná, jako u kolegy výše. Zkusil jsem jednu-dvě hry, zjistil jsem, že takhle hrát nejde, vypnul jsem kompa a šel chrapat, že se k tomu vrátím jindy. Bylo zítra, opět v noci po odpolední, tak si říkám, že to bude jen něco kolem grafiky. Tak zkouším jiné nastavení...změním kvalitu z nízké a na ultranízkou....šachovnice se "roztáhne...okey. Změním kvalitu z ultranízké a střední a ....hra spadne. Zkouším se nalogovat....hra už při načítání opět padá. A takhle to mám do teď...s tím, že včera večer jsem udělal kompletní reinstal hry. Zkoušel jsem integritu, ovladače by měli být taky v pořádku...nevím, kde je chyba.

TomBambus #68 Posted 14 December 2019 - 03:52 PM

    Private

  • Player
  • 5217 battles
  • 6
  • [_RASS] _RASS
  • Member since:
    12-16-2017
Zdravim, stale nefunguji cety, nekomu funguji, nekomu ne, vite nejaky podrobnejsi info? nebo popripade jak to opravit?

Sstyx #69 Posted 14 December 2019 - 04:46 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 17866 battles
  • 4,080
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostTomBambus, on 14 December 2019 - 03:52 PM, said:

Zdravim, stale nefunguji cety, nekomu funguji, nekomu ne, vite nejaky podrobnejsi info? nebo popripade jak to opravit?

Ahoj, jedná o bug a na jeho opravě se pracuje.



vojta__97 #70 Posted 14 December 2019 - 05:18 PM

    Private

  • Player
  • 6456 battles
  • 2
  • [_CZE] _CZE
  • Member since:
    01-02-2015

Ahoj,

chci prodat jeden s mých tanků, ale když kliknu na tlačítko prodat tak to napíše: Nelze prodat 'SU-100M1'. Ujistěte se prosím, že vozidlo není v žádné taktické jednotce, nebo to zkuste to později. V taktické jendotce nejsem a nejde mi to už tři dny.

-Vojta



Kylarfaith #71 Posted 14 December 2019 - 05:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 8327 battles
  • 425
  • Member since:
    04-07-2013

Já se chci zeptat, jestli bylo nějak zasáhnuto do grafiky hry, protože před 1.7 (ještě večer před) jsem hrál s custom nastavením na 115-135 fps, bez větších výkyvů, po aktualizaci to lítá 45-117, cuká to jak kráva a musel jsem dát vert. synchro. Ovladač karty mám stejné, s nastavením ve hře jsem nic nedělal, je tak, jak si pamatuji. Na pozadí nic nestahuju, žádné další procesy mi nevytěžují ani disk, ani RAM, ani grafiku. Jsem na optice, s ničím jiným problém nemám. 

https://www.speedtes.../8854152658.png

 

 


Edited by Kylarfaith, 14 December 2019 - 05:21 PM.


Sstyx #72 Posted 14 December 2019 - 05:49 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 17866 battles
  • 4,080
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View Postvojta__97, on 14 December 2019 - 05:18 PM, said:

Ahoj,

chci prodat jeden s mých tanků, ale když kliknu na tlačítko prodat tak to napíše: Nelze prodat 'SU-100M1'. Ujistěte se prosím, že vozidlo není v žádné taktické jednotce, nebo to zkuste to později. V taktické jendotce nejsem a nejde mi to už tři dny.

-Vojta

Ahoj,

je potřeba uvolnit místo v kasárnách. Toho můžeš docílit tak, že si buď koupíš lůžka, přesuneš posádku z kasáren na tanky nebo že posádku v kasárnách, kterou nepotřebuješ propustíš. Poté by mělo jít prodat tank bez problému.

View PostKylarfaith, on 14 December 2019 - 05:20 PM, said:

Já se chci zeptat, jestli bylo nějak zasáhnuto do grafiky hry, protože před 1.7 (ještě večer před) jsem hrál s custom nastavením na 115-135 fps, bez větších výkyvů, po aktualizaci to lítá 45-117, cuká to jak kráva a musel jsem dát vert. synchro. Ovladač karty mám stejné, s nastavením ve hře jsem nic nedělal, je tak, jak si pamatuji. Na pozadí nic nestahuju, žádné další procesy mi nevytěžují ani disk, ani RAM, ani grafiku. Jsem na optice, s ničím jiným problém nemám. 

https://www.speedtes.../8854152658.png

 

 

Ahoj,

podívej se prosím, zda máš vše aktuální, je možné, že vyšel nějaký upgrade. Zkusím to prověřit a případně to nahlásit.



Leeroy_YOLO #73 Posted 15 December 2019 - 10:06 AM

    Colonel

  • Player
  • 6969 battles
  • 3,916
  • Member since:
    07-04-2011

Adventní kalendář nepřidává posádky při vlastnictví tanku i přes to, že zahlásí "posádka úspěšně přesunuta do kasáren "



rejnok1 #74 Posted 15 December 2019 - 11:13 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 23539 battles
  • 3,204
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

Mně to píše jen:

 

Účtenka.
Datum: 15.12.2019 11:11:06
Stání přidána: 1

 

O posádce ani slovo... Myslím, že to tady už někdo psal, že posádku to nedá...


Edited by rejnok1, 15 December 2019 - 11:13 AM.


ARCTIA #75 Posted 15 December 2019 - 11:14 AM

    Private

  • Player
  • 15876 battles
  • 2
  • [PCHTP] PCHTP
  • Member since:
    11-20-2013

Máme stejný problém, od poslední aktualizace nefungují pozvánky do čet. Žádné módy nemám a vyzkouseli jsme vsechny mozne rady, co jsme zde četli. Nic nefunguje. Kdy se to opraví ?

 

Je super, že mi vypadly z krabic premiové dny, když nemůžu hrát - to mi nekdo nahradí ????


Edited by ARCTIA, 15 December 2019 - 11:18 AM.


Leeroy_YOLO #76 Posted 15 December 2019 - 11:36 AM

    Colonel

  • Player
  • 6969 battles
  • 3,916
  • Member since:
    07-04-2011

View Postrejnok1, on 15 December 2019 - 12:13 PM, said:

Spoiler

 

Pravda, to přesunutí se týkalo přesunutí posádky do kasáren před nákupem, nevěděl jsem, že to píše do informační oblasti i tyto úkony, moje chyba :facepalm:

 

Avšak bug tam je tak či onak - buď to má dát posádku a nebo to má zaškrtnout nejen tank, ale i posádku, že už máš z balíčku a novou nedostaneš :great:

O té posádce jsem psal včera, když jsem ji nechal na tanku, do kasáren se nepřidala, dneska jsem zkusil poslat ji před nákupem do kasáren, jestli se dá na tank a nepřidala se ani do tanku ani do kasáren.

 

Je mi jasný, že do konce adventu letošního se to neopraví, ale pro příště by to už opravit chtělo, ať se to chová správně.

I když asi nic nebude, když i na opravu popisku filtru v misích se čeká asi dva roky, že :trollface: ale v podstatě je to pak klamání, že dostaneš posádku + stání + pětinásobky, když dostaneš jen poslední dvě položky.



Leeroy_YOLO #77 Posted 15 December 2019 - 12:18 PM

    Colonel

  • Player
  • 6969 battles
  • 3,916
  • Member since:
    07-04-2011

A nešlo by prosím udělat, aby odstřelené věže nepoškozovaly tank při projetí kolem děla a nedávaly posmrtně poškození ? :hiding:

Spoiler

 



J_C_H #78 Posted 15 December 2019 - 01:42 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 22310 battles
  • 1,332
  • Member since:
    04-15-2016

View PostMathmoss, on 14 December 2019 - 03:35 PM, said:

Zdar tankisti. Potřebuju helpa. Po aktualizaci jsem to v týdnu v noci po odpolední zapnul a už v garáži mě udivila šachovnice přesně stejná, jako u kolegy výše. Zkusil jsem jednu-dvě hry, zjistil jsem, že takhle hrát nejde, vypnul jsem kompa a šel chrapat, že se k tomu vrátím jindy. Bylo zítra, opět v noci po odpolední, tak si říkám, že to bude jen něco kolem grafiky. Tak zkouším jiné nastavení...změním kvalitu z nízké a na ultranízkou....šachovnice se "roztáhne...okey. Změním kvalitu z ultranízké a střední a ....hra spadne. Zkouším se nalogovat....hra už při načítání opět padá. A takhle to mám do teď...s tím, že včera večer jsem udělal kompletní reinstal hry. Zkoušel jsem integritu, ovladače by měli být taky v pořádku...nevím, kde je chyba.

Doporučuji kompletní reinstalaci ovladačů gra. karty,pravděpodobně je závada tam,pro jistotu jsem reinstaloval komplet hru od základu... možná to bylo zbytečné,ale teď vše maká jak má. S ovladačema jsem se musel vrátit na verze staré asi 6 let...

 



irtisjunior #79 Posted 15 December 2019 - 07:24 PM

    Private

  • Player
  • 23477 battles
  • 10
  • [666CS] 666CS
  • Member since:
    04-06-2012

Mám velký problém ze založením čety, hlavně se synem máme počítače napojený na jeden moden a už jsme vyskoušeli vše a prostě se nepozvem do čety. Můžete mi prosím pomoci.

Trvá to od nové aktualizace.



rejnok1 #80 Posted 15 December 2019 - 07:47 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 23539 battles
  • 3,204
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

Tento dotaz se opakuje už několikrát. Je škoda, že ses  nepokusil pohledat.

Jinak abych jen nekritizoval. Tak se zkuste vymazat z přátel a založit četu pak.  Mělo by to fungovat. 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users