Jump to content


obj703 II no gun response


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

hasnainrakha57 #1 Posted 14 December 2019 - 03:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20601 battles
  • 975
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-01-2013
simply explained, when i want to fire single shell i quickly click mouse button (NOT HOLDING THE CLICK BUTTON) but the tank dosent fire until i click 2nd time or it seems to be delay in single shot

NekoPuffer_PPP #2 Posted 14 December 2019 - 03:12 PM

    Brigadier

  • Player
  • 35480 battles
  • 4,359
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

If you bind the double-fire key to something other than LMB, it might fix your issue...

 

Basically, the gun fires one shot when you release the fire key, not when you press it down.


Edited by NekoPuffer_PPP, 14 December 2019 - 03:13 PM.


hasnainrakha57 #3 Posted 14 December 2019 - 03:15 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20601 battles
  • 975
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-01-2013

View PostNekoPuffer_PPP, on 14 December 2019 - 02:12 PM, said:

If you bind the double-fire key to something other than LMB, it might fix your issue...

 

Basically, the gun fires one shot when you release the fire key, not when you press it down.

i just click like i use other tanks

 



TheJungleBeast #4 Posted 14 December 2019 - 03:15 PM

    Private

  • Player
  • 11721 battles
  • 30
  • Member since:
    12-10-2017

Ahh thank you for this, I was wondering why I had a delay when firing.

 

Also there seems to be a bug where I get sharpshooter award for 10 hits in a row, even when I fire less than 10 shells overall in this tank.

 



lutsinho #5 Posted 14 December 2019 - 03:15 PM

    Private

  • Player
  • 23470 battles
  • 42
  • [DPG1] DPG1
  • Member since:
    08-11-2011

There is another post about this: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/729299-703-ii-shooting-delay/ 

The point is if volley and single shot are mapped on the same button there is a delay. So remapping the volley on a different button should solve your problem.

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users