Jump to content


Lag ffs 993 ping


  • Please log in to reply
89 replies to this topic

Tom_Soop #1 Posted 14 December 2019 - 04:14 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53154 battles
  • 782
  • [SNOV] SNOV
  • Member since:
    12-19-2012
jesus, not again.

t1esla #2 Posted 14 December 2019 - 04:16 PM

    Private

  • Player
  • 43281 battles
  • 49
  • Member since:
    12-06-2012
Good to know it isn't just me. Thought it was my internet but that is working fine. Crazy high ping on both EU servers

_Old_Deus_Yenger_ #3 Posted 14 December 2019 - 04:18 PM

    Private

  • Player
  • 28886 battles
  • 36
  • [-B-C-] -B-C-
  • Member since:
    01-02-2015
Same here

ZedTiger #4 Posted 14 December 2019 - 04:18 PM

    Corporal

  • Player
  • 46984 battles
  • 112
  • Member since:
    12-30-2013
me too - unplayable

Zoggo_ #5 Posted 14 December 2019 - 04:20 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 33528 battles
  • 540
  • [ZOGGO] ZOGGO
  • Member since:
    05-11-2013
on EU1 here, game unplayable.900 ping, Somehow still managed to get 1500 damage at 10 frames per minute. Sort it out

SharpBlue #6 Posted 14 December 2019 - 04:22 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 67306 battles
  • 308
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    09-03-2011

FFS....

 

 

 

 

 



evilchaosmonkey #7 Posted 14 December 2019 - 04:23 PM

    Captain

  • Player
  • 18473 battles
  • 2,130
  • [EIGHT] EIGHT
  • Member since:
    05-04-2013

Amateurs, all of you - get a better internet.

Mine's only 553 ping.....


Edited by evilchaosmonkey, 14 December 2019 - 04:23 PM.


PhazeX1 #8 Posted 14 December 2019 - 04:24 PM

    Private

  • Player
  • 20982 battles
  • 9
  • [-NUFC] -NUFC
  • Member since:
    12-14-2012
500-600 for me

Zoggo_ #9 Posted 14 December 2019 - 04:26 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 33528 battles
  • 540
  • [ZOGGO] ZOGGO
  • Member since:
    05-11-2013

Changed to EU2 and got everyones old favourite "Error: Chat initialization failed."

On the point of poor server performance are they ever gonna sort this out? Been years and years we have had this problem.



Yakito #10 Posted 14 December 2019 - 04:27 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 20280 battles
  • 1,445
  • Member since:
    05-03-2011
yup. its not on my end. Nice one. 999 ping.

Spurtung #11 Posted 14 December 2019 - 04:30 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 77155 battles
  • 7,425
  • [WG_PT] WG_PT
  • Member since:
    07-05-2013
Buy more loot boxes so they can have more money to not invest back into the game.

MPV_11 #12 Posted 14 December 2019 - 04:34 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 37895 battles
  • 436
  • Member since:
    01-09-2015

999 (on both servers)

 

(and I'm not referring to Emergency Services)


Edited by MPV_11, 14 December 2019 - 04:38 PM.


Yakito #13 Posted 14 December 2019 - 04:35 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 20280 battles
  • 1,445
  • Member since:
    05-03-2011
WG, you owe me 5 battles.

pjppereira #14 Posted 14 December 2019 - 04:36 PM

    Private

  • Player
  • 35076 battles
  • 22
  • [KARMA] KARMA
  • Member since:
    09-18-2013

wtf, 999 lag

 



sabresteel #15 Posted 14 December 2019 - 04:37 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 17405 battles
  • 1,334
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    10-29-2011

Me three

 

I get super low ping from xvm check to servers but anythingfrom 450 to 999 in game 



SirTogII #16 Posted 14 December 2019 - 04:41 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 50139 battles
  • 716
  • [REQT] REQT
  • Member since:
    11-27-2012
Create tickets all of you! That requires work from support team which in turn cost WG money which in turn might make them sort issues out before they happen

Zoggo_ #17 Posted 14 December 2019 - 04:41 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 33528 battles
  • 540
  • [ZOGGO] ZOGGO
  • Member since:
    05-11-2013
Ping 600 on EU1 and 34 on EU2 according to Wargamings in game check :/

Gazza_M #18 Posted 14 December 2019 - 04:42 PM

    Private

  • Player
  • 6813 battles
  • 1
  • Member since:
    10-02-2018
Yep - 999+ ping on both servers … 

sabresteel #19 Posted 14 December 2019 - 04:42 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 17405 battles
  • 1,334
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    10-29-2011
EU2 has come back to good ping
15:45 Added after 2 minute
Ignore me EU2 shows good ping in garage when selecting server but is still 400 to 999 in game

Thrupenny #20 Posted 14 December 2019 - 04:48 PM

    Private

  • Player
  • 2269 battles
  • 5
  • Member since:
    06-10-2012
Yep same here. Unplayable. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users