Jump to content


Lag ffs 993 ping


  • Please log in to reply
89 replies to this topic

Erratic72 #41 Posted 14 December 2019 - 05:25 PM

    Private

  • Player
  • 9011 battles
  • 9
  • Member since:
    05-02-2011

View PostPragmatic_Ghost, on 14 December 2019 - 05:14 PM, said:

WG don't care. On the support it shows the servers working fine. So either they don't care or can't be arsed to monitor it.


WG have support??!?!?  News to me

 



Influente #42 Posted 14 December 2019 - 05:25 PM

    Private

  • Player
  • 15310 battles
  • 11
  • Member since:
    02-04-2011
Same! Unplayable.... 

AmechsRgods #43 Posted 14 December 2019 - 05:25 PM

    Corporal

  • Player
  • 8183 battles
  • 104
  • Member since:
    10-29-2012

Cant even connect to player support to raise a ticket :) -.-

 



signal99 #44 Posted 14 December 2019 - 05:27 PM

    Private

  • Player
  • 54835 battles
  • 6
  • Member since:
    04-19-2013
+1

Sombralhom #45 Posted 14 December 2019 - 05:28 PM

    Private

  • Player
  • 10977 battles
  • 25
  • Member since:
    11-09-2011
Same problem here 999ms all the battle.

fingers #46 Posted 14 December 2019 - 05:28 PM

    Private

  • Player
  • 43812 battles
  • 7
  • Member since:
    01-27-2011
+1

PhazeX1 #47 Posted 14 December 2019 - 05:29 PM

    Private

  • Player
  • 20982 battles
  • 9
  • [-NUFC] -NUFC
  • Member since:
    12-14-2012
Managed to send a support ticket about 40 mins ago, no reply (what a suprise) and when it does come it'll be that automated rubbish

AmechsRgods #48 Posted 14 December 2019 - 05:30 PM

    Corporal

  • Player
  • 8183 battles
  • 104
  • Member since:
    10-29-2012
Plus, its a weekend, while more people able to play... support are off drinking double the quantity of vodka they drink during the week. So dont expect a response or fix. Could last until auto server restart in morning.

Erratic72 #49 Posted 14 December 2019 - 05:31 PM

    Private

  • Player
  • 9011 battles
  • 9
  • Member since:
    05-02-2011

Its getting worse, it actually showing true ping in the garage now, 924 for EU1, 876 for EU2.  Beofre it was still showing ~60 for both (which is still higher than normal for me).

 



thetartanbaron #50 Posted 14 December 2019 - 05:35 PM

    Sergeant

  • Player
  • 5093 battles
  • 208
  • Member since:
    11-25-2013
Now showing 36 ping but I don't trust it because when I started my session garage ping was ok then it shot up when in battle.

Logical_Energy #51 Posted 14 December 2019 - 05:39 PM

    Private

  • Player
  • 60926 battles
  • 23
  • Member since:
    03-11-2013
Seems to be resolved for me at least.

joeblack71 #52 Posted 14 December 2019 - 05:40 PM

    Private

  • Player
  • 7770 battles
  • 7
  • Member since:
    08-11-2011
same here from UK ,999 on both server

Scotviking1968 #53 Posted 14 December 2019 - 05:42 PM

    Sergeant

  • Player
  • 19579 battles
  • 213
  • Member since:
    07-25-2015
i gave up as well... 800-900 ping from Scotland.

Homer_J #54 Posted 14 December 2019 - 05:49 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33400 battles
  • 37,089
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostTheDrownedApe, on 14 December 2019 - 04:21 PM, said:

 

yeah i had PP running and showing no lag, but game lag in the corner showing 594. The image below does show lag and latency but i had just started a speed test

Spoiler

 

That shows the high ping starting at hop2 which is presumably your ISP, hard to tell since you chopped out the information.  Probably due to running the speedtest though.

 

Those IP addresses are safe to show by the way.  Odds are the first one is starts 192.168 since it's the internal address of your router, not the external one.  The most we can get from the others you have hidden is who your ISP is.



pjppereira #55 Posted 14 December 2019 - 05:57 PM

    Private

  • Player
  • 35118 battles
  • 22
  • [KARMA] KARMA
  • Member since:
    09-18-2013

View PostHomer_J, on 14 December 2019 - 05:49 PM, said:

 

That shows the high ping starting at hop2 which is presumably your ISP, hard to tell since you chopped out the information.  Probably due to running the speedtest though.

 

Those IP addresses are safe to show by the way.  Odds are the first one is starts 192.168 since it's the internal address of your router, not the external one.  The most we can get from the others you have hidden is who your ISP is.


Hi, many people are complaining from the same problem, from diferente countries, and you presume that is our isp???? Maybe i didn't understand what you are trying to say...


Edited by pjppereira, 14 December 2019 - 05:58 PM.


TheDrownedApe #56 Posted 14 December 2019 - 06:00 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 51275 battles
  • 6,631
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    03-27-2013

View Postpjppereira, on 14 December 2019 - 04:57 PM, said:


Hi, many people are complaining from the same problem, from diferente countries, and you presume that is our isp???? Maybe i didn't understand what you are trying to say...

Yeah you misunderstood him.  


Edited by TheDrownedApe, 14 December 2019 - 06:00 PM.


Balc0ra #57 Posted 14 December 2019 - 06:01 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 75773 battles
  • 22,133
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postpjppereira, on 14 December 2019 - 05:57 PM, said:


Hi, many people are complaining from the same problem, from diferente countries, and you presume that is our isp????

 

Not an unreasonable suggestion, as not everyone has the same issue either. Indicating it's not 100% the server's fault as such. As most countries get diverted the same way. As in a middle man issue vs ISP. Then again, blaming WG for it is equally reasonable, as this happens each Xmas when the players push over 150K. But then it affects everyone. And I suspect those days will come regardles in a week or so when more people come.

 

But from Scandinavia, I've not had a single issue on either server. Been on Eu2 for the past 2 hours with zero issues.


Edited by Balc0ra, 14 December 2019 - 06:02 PM.


Homer_J #58 Posted 14 December 2019 - 06:16 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33400 battles
  • 37,089
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postpjppereira, on 14 December 2019 - 04:57 PM, said:


Hi, many people are complaining from the same problem, from diferente countries, and you presume that is our isp???? Maybe i didn't understand what you are trying to say...

 

Yes, you did not understand. I am saying that trace is completely useless because they had a speedtest running.



Aknox #59 Posted 14 December 2019 - 06:44 PM

    Private

  • Player
  • 24500 battles
  • 10
  • [GOP] GOP
  • Member since:
    08-09-2014

Got feedback this has been going on for a few days. No ETA from wargaming. At 999 ping i can't play the game. 

 

Not a good job wargaming.



divsmo #60 Posted 14 December 2019 - 06:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 38727 battles
  • 734
  • [BEXF] BEXF
  • Member since:
    07-08-2012
Playing the last hour or so and it's been fine for me.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users