Jump to content


xvm disables after couple of games.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

MyArmorIsGolden #1 Posted 19 December 2019 - 03:50 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 10632 battles
  • 395
  • Member since:
    09-06-2015
I have to activate again every time and relaunch the game. Im using aslains modpack for xvm. im really tired of it..

Spurtung #2 Posted 19 December 2019 - 04:06 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 76209 battles
  • 7,182
  • [WG_PT] WG_PT
  • Member since:
    07-05-2013
Cool. Hopefully more get tired and it's gone for good.

MyArmorIsGolden #3 Posted 19 December 2019 - 04:11 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 10632 battles
  • 395
  • Member since:
    09-06-2015

View PostSpurtung, on 19 December 2019 - 04:06 AM, said:

Cool. Hopefully more get tired and it's gone for good.

no. i like using xvm.

feel free to use anonymizer. 


Edited by MyArmorIsGolden, 19 December 2019 - 04:19 AM.


Spurtung #4 Posted 19 December 2019 - 05:00 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 76209 battles
  • 7,182
  • [WG_PT] WG_PT
  • Member since:
    07-05-2013

View PostMyArmorIsGolden, on 19 December 2019 - 03:11 AM, said:

no. i like using xvm.

feel free to use anonymizer. 

 

Read the thread from your OP to that reply.

See if you can spot the irony.



BierKanonier #5 Posted 19 December 2019 - 05:32 AM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 62138 battles
  • 324
  • [SPIKE] SPIKE
  • Member since:
    10-13-2010
I have the same problem, I reinstalled aslains mod pack 1.7.0.1 #2 with xvm [8.2.0_35] and all works fine again




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users