Jump to content


GAME WEIRD, Camera stops, tanks goes, WTF


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

Sarm3c #1 Posted 19 December 2019 - 09:20 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 60532 battles
  • 63
  • [CTIME] CTIME
  • Member since:
    03-28-2013
My game stops... tank goes... cupola stays... camera stays ... what is goinig on .. after this morinings update, on my tank ifo, tank is shown like hes dead... my nickname says TF nickname .... tank name TF name.... what is going on ????

Mr_Burrows #2 Posted 19 December 2019 - 09:22 AM

    Captain

  • Player
  • 50648 battles
  • 2,467
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    02-17-2012

Affirmative, same problems here. Uninstalled entire game, downloading from scratch right now. 

Visually, besides the obvious that you could not move the vehicle as usual (camera stuck in one position despite vehicle moving away from where you were), the info screen bottom left showing vehicle and gun direction was all blank. 

 

Problems occurred after this mornings micro patch. 


Edited by Mr_Burrows, 19 December 2019 - 09:24 AM.


aleksot #3 Posted 19 December 2019 - 09:26 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 48006 battles
  • 352
  • [G_LT] G_LT
  • Member since:
    01-28-2013
Hi, same here, tank data in game shows red blinks, mouse dont work, tank goes where you drive him, but free camera stays in one spot or goes in direction that was from beggining of game, actualy i dont see how and where im driving , only from minimap or from reverse view perspective.

Mr_Burrows #4 Posted 19 December 2019 - 09:40 AM

    Captain

  • Player
  • 50648 battles
  • 2,467
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    02-17-2012

Installed the SD client from scratch (HD client installing as I write this), and all seems back to normal. 

I blame it on the res_mods folder, even though I emptied it completely before uninstalling. Will try a new XVM-install once the HD client is up and running, to see what happens. 



Sarm3c #5 Posted 19 December 2019 - 09:42 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 60532 battles
  • 63
  • [CTIME] CTIME
  • Member since:
    03-28-2013

View PostMr_Burrows, on 19 December 2019 - 08:22 AM, said:

Affirmative, same problems here. Uninstalled entire game, downloading from scratch right now. 

Visually, besides the obvious that you could not move the vehicle as usual (camera stuck in one position despite vehicle moving away from where you were), the info screen bottom left showing vehicle and gun direction was all blank. 

 

Problems occurred after this mornings micro patch. 

PLS let us know if this worked mate. ok???? 



Mr_Burrows #6 Posted 19 December 2019 - 10:04 AM

    Captain

  • Player
  • 50648 battles
  • 2,467
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    02-17-2012
Installed the game new, all worked. Installed latest version of XVM from modxvm.com and game crashed again. Emptying res_mod folder does not seem to help. Clean install recommended. 

Fizzymagic #7 Posted 19 December 2019 - 10:41 AM

    Sergeant

  • Player
  • 50502 battles
  • 200
  • [-O-H-] -O-H-
  • Member since:
    09-19-2013
I just uninstalled xvm and worked for me.

NekoPuffer_PPP #8 Posted 19 December 2019 - 10:43 AM

    Brigadier

  • Player
  • 35376 battles
  • 4,337
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

View PostMr_Burrows, on 19 December 2019 - 10:04 AM, said:

Installed the game new, all worked. Installed latest version of XVM from modxvm.com and game crashed again. Emptying res_mod folder does not seem to help. Clean install recommended. 

 

So it's all XVM's fault again?

 

*sigh* :harp:



Sarm3c #9 Posted 19 December 2019 - 10:47 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 60532 battles
  • 63
  • [CTIME] CTIME
  • Member since:
    03-28-2013
I was thinking this was XVMs fault... so this is final... never again am I going to install this sht again....
09:54 Added after 6 minute
UPDATE, I use PROMOD, so i just did uninstall of promod with promod, and its fine now...

Pryderi #10 Posted 19 December 2019 - 11:06 AM

    Private

  • Player
  • 27800 battles
  • 4
  • [IABCI] IABCI
  • Member since:
    07-20-2011
Guess that's it for XVM.

ibrox3 #11 Posted 19 December 2019 - 11:12 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 70089 battles
  • 390
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011

Just played a battle with my tank showing zero HP and no aiming circle.....

and the update this morning was supposed to be for what ?



Ogruls #12 Posted 19 December 2019 - 11:13 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 45841 battles
  • 61
  • [OLDG] OLDG
  • Member since:
    02-01-2015

View PostMr_Burrows, on 19 December 2019 - 09:40 AM, said:

Installed the SD client from scratch (HD client installing as I write this), and all seems back to normal. 

I blame it on the res_mods folder, even though I emptied it completely before uninstalling. Will try a new XVM-install once the HD client is up and running, to see what happens. 

don't install new XVM, did the same as you now reinstalling whole game again. Would wait dude ........................just read your next post you found that out as well. 


Edited by Ogruls, 19 December 2019 - 11:15 AM.


Mr_Burrows #13 Posted 19 December 2019 - 11:16 AM

    Captain

  • Player
  • 50648 battles
  • 2,467
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    02-17-2012

View PostOgruls, on 19 December 2019 - 11:13 AM, said:

don't install new XVM, did the same as you now reinstalling whole game again. Would wait dude 

 

Already did, see post above. 

I got the time to try it out, thus made it an experiment.

XVM at fault, confirmed. 



Secularliberal #14 Posted 19 December 2019 - 11:17 AM

    Sergeant

  • Player
  • 42490 battles
  • 285
  • [M-O-M] M-O-M
  • Member since:
    03-16-2013
Yep. Aggressive scouting in LT while using minimap for driving...Really new experience. :amazed:

ibrox3 #15 Posted 19 December 2019 - 11:20 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 70089 battles
  • 390
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011

Now the tank does nothing.....

 



Mr_Burrows #16 Posted 19 December 2019 - 11:21 AM

    Captain

  • Player
  • 50648 battles
  • 2,467
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    02-17-2012

View PostSecularliberal, on 19 December 2019 - 11:17 AM, said:

Yep. Aggressive scouting in LT while using minimap for driving...Really new experience. :amazed:

 

Did it twice in the Scorpion. Was... different. :great:



Ogruls #17 Posted 19 December 2019 - 11:26 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 45841 battles
  • 61
  • [OLDG] OLDG
  • Member since:
    02-01-2015

Here's some of my exiting gameplay after full install and doing latest 19.12.19 XVM update in case folk don't know what we on about. Apolgoises to wargaming as it's the XVM mod causing it it seems.

 

https://www.youtube....eature=youtu.be



Sael_ #18 Posted 19 December 2019 - 11:34 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1448 battles
  • 1,222
  • [S4LVA] S4LVA
  • Member since:
    09-26-2016
Hey! Yes, after the micropatch there's been some incompatibility problems with some mods. We are aware of this problem and we're working on a fix! No need to contact support, for the moment we advise you to play vanilla.

Balc0ra #19 Posted 19 December 2019 - 11:36 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 74816 battles
  • 21,576
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostSarm3c, on 19 December 2019 - 10:47 AM, said:

I was thinking this was XVMs fault... so this is final... never again am I going to install this sht again....
09:54 Added after 6 minute
UPDATE, I use PROMOD, so i just did uninstall of promod with promod, and its fine now...

 

If you get issues after an update and your run mods. That should always be the first step, or safe mode.



pecopad #20 Posted 19 December 2019 - 11:57 AM

    Captain

  • Player
  • 30193 battles
  • 2,304
  • [UGN] UGN
  • Member since:
    09-04-2015

View PostBalc0ra, on 19 December 2019 - 11:36 AM, said:

 

If you get issues after an update and your run mods. That should always be the first step, or safe mode.

 

Safe mode does not solve the problem, and you would expect a developer to test the game with major mods to see if it works, and if it doesn't to warn people.

 

Its not like XVM is a new thing...






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users