Jump to content


BUG IN GAME AFTER UPDATE !


  • Please log in to reply
52 replies to this topic

papuchalk #1 Posted 19 December 2019 - 09:25 AM

    Captain

  • Player
  • 23455 battles
  • 2,462
  • Member since:
    11-19-2012

Hey Guys,

after todays patch there is a big bug in game. When i press SHIFT to enter sniper mode, game gets jammed. Mouse movement doesnt work, so camera is facing only one direction. Also keyboard gets jammed, i cannot use some keys!! Not even escape to open settings, or to leave battle

 

PLEASE FIX IMMEDIATELY



xx984 #2 Posted 19 December 2019 - 09:44 AM

    Colonel

  • Player
  • 65817 battles
  • 3,715
  • [HOOT] HOOT
  • Member since:
    08-11-2013
do you happen to be playing a Swedish TD?:trollface:

Edited by xx984, 19 December 2019 - 09:45 AM.


Pryderi #3 Posted 19 December 2019 - 09:50 AM

    Private

  • Player
  • 27859 battles
  • 4
  • [IABCI] IABCI
  • Member since:
    07-20-2011
Yes, I have this too.  Status box in bottom left has flashing red bar at top and no controls work.

Furija111 #4 Posted 19 December 2019 - 09:55 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16619 battles
  • 51
  • Member since:
    12-20-2015

View Postpapuchalk, on 19 December 2019 - 09:25 AM, said:

Hey Guys,

after todays patch there is a big bug in game. When i press SHIFT to enter sniper mode, game gets jammed. Mouse movement doesnt work, so camera is facing only one direction. Also keyboard gets jammed, i cannot use some keys!! Not even escape to open settings, or to leave battle

 

PLEASE FIX IMMEDIATELY

SAME PROBLEM



xx984 #5 Posted 19 December 2019 - 09:56 AM

    Colonel

  • Player
  • 65817 battles
  • 3,715
  • [HOOT] HOOT
  • Member since:
    08-11-2013

View PostPryderi, on 19 December 2019 - 08:50 AM, said:

Yes, I have this too.  Status box in bottom left has flashing red bar at top and no controls work.


did you get shot a lot and die? That my be a problem 



Homer_J #6 Posted 19 December 2019 - 10:00 AM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33147 battles
  • 36,662
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postpapuchalk, on 19 December 2019 - 08:25 AM, said:

Hey Guys,

after todays patch there is a big bug in game. When i press SHIFT to enter sniper mode, game gets jammed. Mouse movement doesnt work, so camera is facing only one direction. Also keyboard gets jammed, i cannot use some keys!! Not even escape to open settings, or to leave battle

 

PLEASE FIX IMMEDIATELY

 

View PostPryderi, on 19 December 2019 - 08:50 AM, said:

Yes, I have this too.  Status box in bottom left has flashing red bar at top and no controls work.

 

What mods do you both use?

 

I don't have this problem but I also don't use the shift key for sniper mode.



Neno #7 Posted 19 December 2019 - 10:02 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 46667 battles
  • 80
  • [KAZNA] KAZNA
  • Member since:
    05-24-2011

View Postpapuchalk, on 19 December 2019 - 09:25 AM, said:

Hey Guys,

after todays patch there is a big bug in game. When i press SHIFT to enter sniper mode, game gets jammed. Mouse movement doesnt work, so camera is facing only one direction. Also keyboard gets jammed, i cannot use some keys!! Not even escape to open settings, or to leave battle

 

PLEASE FIX IMMEDIATELY

 

https://thearmoredpatrol.com/2019/12/19/world-of-tanks-update-your-xvm-asap/

 

– Problems with controlling a tank in battle.

Today, after updating the game, you may have encountered problems controlling the tank in battle, as well as incorrect display of the game interface. The reason for this is the installed modifications.

* To again be able to play as before, wait for the release of the version of modifications adapted for the update.



silverscrap #8 Posted 19 December 2019 - 10:04 AM

    Private

  • Player
  • 25139 battles
  • 5
  • Member since:
    10-17-2011
Here also ,unplayable. Some mods from Aslains pack.

Furija111 #9 Posted 19 December 2019 - 10:04 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16619 battles
  • 51
  • Member since:
    12-20-2015

View PostHomer_J, on 19 December 2019 - 10:00 AM, said:

 

 

What mods do you both use?

 

I don't have this problem but I also don't use the shift key for sniper mode.

I do not use any mode, after the first problem, I uninstalled the complete game and reinstalled fresh and again the same, as soon as I squeeze a special indicator, lose the camera capabilities, and shoot



papuchalk #10 Posted 19 December 2019 - 10:05 AM

    Captain

  • Player
  • 23455 battles
  • 2,462
  • Member since:
    11-19-2012

OK thanks, will wait for ASLAIN mods update.

never experienced this before.. after 7 years in WOT. 

 

it alwyas pisses me off when i do not touch anything, dont change anything..


Edited by papuchalk, 19 December 2019 - 10:08 AM.


Mr_Burrows #11 Posted 19 December 2019 - 10:10 AM

    Captain

  • Player
  • 50652 battles
  • 2,467
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    02-17-2012

You need a clean install, emptying the res_mods folder did nothing for me. Tried it twice, no go. Installing clean now - again - and will not touch XVM before they get a new stable update. 

I use modxvm.com, not aslains. 



Inappropriate_noob #12 Posted 19 December 2019 - 10:33 AM

    Major General

  • Player
  • 17630 battles
  • 5,451
  • Member since:
    09-23-2011
I have just tried two games in LT's, I find I can neither shott, or turn the turret, or enter sniper view, something is very wrong, it would not matter what tanks I am in, this has rendered the game unplayable.

Goupil_le_Groupil #13 Posted 19 December 2019 - 10:37 AM

    Private

  • Player
  • 31911 battles
  • 4
  • [I-S-Y] I-S-Y
  • Member since:
    04-05-2015

Hey. Same here. And I dont use XVM. Some people tried a clean install. I'm doing it now. Will keep you posted.

Good job Wargamin BTW. Fuckin aces in the middle of holidays ops.



Inappropriate_noob #14 Posted 19 December 2019 - 10:38 AM

    Major General

  • Player
  • 17630 battles
  • 5,451
  • Member since:
    09-23-2011

View PostNeno, on 19 December 2019 - 10:02 AM, said:

 

https://thearmoredpatrol.com/2019/12/19/world-of-tanks-update-your-xvm-asap/

 

– Problems with controlling a tank in battle.

Today, after updating the game, you may have encountered problems controlling the tank in battle, as well as incorrect display of the game interface. The reason for this is the installed modifications.

* To again be able to play as before, wait for the release of the version of modifications adapted for the update.

My modpack is up to date,in fact if Wg fixed their damn game and implemented some simple features, there would be no need for modpacks, doing the check and repair thing now, but this si very annoying, a bad start to the day

09:38 Added after 0 minute

View PostGoupil_le_Groupil, on 19 December 2019 - 10:37 AM, said:

Hey. Same here. And I dont use XVM. Some people tried a clean install. I'm doing it now. Will keep you posted.

Good job Wargamin BTW. Fuckin aces in the middle of holidays ops.

I know, is it possible for a company to get any more inept?

09:40 Added after 1 minute
What was the update by the way, was it the stupid game centre thing yesterday? 

jack_timber #15 Posted 19 December 2019 - 10:44 AM

    Colonel

  • Player
  • 42163 battles
  • 3,523
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    07-26-2014

I always find it amusing when folks blame WG for breaking their game cause the mods, which aren't part of WoT anyways, haven't been updated....

Simple answer folks start in safe mode until 'your' mods have been updated. 



Goupil_le_Groupil #16 Posted 19 December 2019 - 10:45 AM

    Private

  • Player
  • 31911 battles
  • 4
  • [I-S-Y] I-S-Y
  • Member since:
    04-05-2015

I dont know. Something so urgent it was worth screwing our games for some hours (maybe days who knows).

NA server was shut down last night as well.

I mean...come on WG do you even try ?

09:47 Added after 2 minute

View Postjack_timber, on 19 December 2019 - 10:44 AM, said:

I always find it amusing when folks blame WG for breaking their game cause the mods, which aren't part of WoT anyways, haven't been updated....

Simple answer folks start in safe mode until 'your' mods have been updated. 

 

I dont run XVM mate and I got screwed...I will try safe mode once I reinstall. And mods are part of WoT mate. In fact, a lot of mods have change your game for the best over the last few years.

I'll come back later when install is done.



spidre #17 Posted 19 December 2019 - 10:48 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 35050 battles
  • 423
  • Member since:
    10-16-2013
Uninstalled xvm, sorted now.

papuchalk #18 Posted 19 December 2019 - 11:14 AM

    Captain

  • Player
  • 23455 battles
  • 2,462
  • Member since:
    11-19-2012

View Postspidre, on 19 December 2019 - 10:48 AM, said:

Uninstalled xvm, sorted now.

uninstalled only XVM player stats? or also xvm minimap features? XWM garage features??

i just dont have time for this crap. Not even for clean install.

 

stayed home already for xmass, looking forward to play tanks which i couldnt so much last month.. so thank you WG, really do you have to do such changes right on christmass?? Wanted to buy something into game after loong time. Forget it..



NekoPuffer_PPP #19 Posted 19 December 2019 - 11:25 AM

    Brigadier

  • Player
  • 35475 battles
  • 4,359
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013
There is some satisfaction in seeing all the XVM users panicking. :P

Orkbert #20 Posted 19 December 2019 - 11:30 AM

    Captain

  • Player
  • 28798 battles
  • 2,288
  • Member since:
    08-29-2013

View Postpapuchalk, on 19 December 2019 - 11:14 AM, said:

 

 

i just dont have time for this crap. Not even for clean install.

 

 

 

But you had the time to install and activate the mods which now cause the issue? Sorry, you are a bit contradicting yourself.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users