Jump to content


packet loss or lag?


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

So_So_English #1 Posted 22 December 2019 - 05:53 PM

    Sergeant

  • Player
  • 10078 battles
  • 249
  • [WGL-A] WGL-A
  • Member since:
    03-26-2018

had some really weird games today

 

eg  playing in progetto, in a bush, shoot pull back, wait,  sixth sense stays silent, sneak up, shoot, pull back, wait,  sixth sense stays silent, drive up, dead, sixth sense goes off

watch the replay trying to see what I did wrong and I was spotted after first shot

 

another, playing T28 and aiming at an ISU, aim ahead of him, fully aimed in and think I shoot him dead centre, nothing happens, no ricochet, no damage,  no voice saying anything, watch the replay and I am aiming behind him !!

 

ping is 17

internet is stable all day and running at 88mbps and no other users online

tried different servers, restarting the game but no change as in my last game I literally run into a scorpion g before my sixth sense goes off 

 

oh, and no mods



So_So_English #2 Posted 23 December 2019 - 12:16 PM

    Sergeant

  • Player
  • 10078 battles
  • 249
  • [WGL-A] WGL-A
  • Member since:
    03-26-2018

found the problem

 

antivirus was updating and using up all my memory

 

one to remember



unhappy_bunny #3 Posted 23 December 2019 - 05:07 PM

    Brigadier

  • Moderator
  • 20616 battles
  • 4,041
  • [-OC-] -OC-
  • Member since:
    08-01-2012

Glad to hear you got it fixed

Will close this now.

 

Merry 23rd December to all.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users