Jump to content


Conqueror turret/ gun anomaly


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

blockypanzer #1 Posted 26 December 2019 - 03:37 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21514 battles
  • 96
  • [TFUK] TFUK
  • Member since:
    03-05-2013

Has anyone else noticed that the tier 9 Conqueror is the only tank in the entire game unable to mount its historic armament in the historically accurate turret?

 

All tanks in WOT have the option to be displayed historically, with even the IS4 having its tier 7, D25-T gun, stock for this purpose. 

 

Since the Conqueror had its redesign, the historically accurate turret was relegated to the stock one, and cannot mount the 120mm gun. The gun is also not displayed historically with that weird frame around the lower half. This makes it the only vehicle in game that cannot be displayed correctly.

Fix it? Please? You need the turret to get the gun anyway so it changes nothing to let you back-mount the 120mm on the stock turret. It's just a matter of consistency.



Rustybum #2 Posted 26 December 2019 - 03:41 PM

    Corporal

  • Player
  • 10204 battles
  • 133
  • Member since:
    04-08-2016

Given that there are well over 100 tanks in the game which were literally never more than a very basic, undeveloped blueprint design; it's really not the only tank subject to this.

 



BR33K1_PAWAH #3 Posted 26 December 2019 - 03:50 PM

    Captain

  • Player
  • 8158 battles
  • 2,079
  • Member since:
    04-11-2018
How dare you, WG! :angry:

shikaka9 #4 Posted 26 December 2019 - 03:59 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 73789 battles
  • 1,610
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    02-27-2013
historical... thats unknown word for WG 

Dava_117 #5 Posted 26 December 2019 - 04:13 PM

    Major General

  • Moderator
  • 23373 battles
  • 5,760
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-17-2014

View Postblockypanzer, on 26 December 2019 - 03:37 PM, said:

Has anyone else noticed that the tier 9 Conqueror is the only tank in the entire game unable to mount its historic armament in the historically accurate turret?

 

All tanks in WOT have the option to be displayed historically, with even the IS4 having its tier 7, D25-T gun, stock for this purpose. 

 

Since the Conqueror had its redesign, the historically accurate turret was relegated to the stock one, and cannot mount the 120mm gun. The gun is also not displayed historically with that weird frame around the lower half. This makes it the only vehicle in game that cannot be displayed correctly.

Fix it? Please? You need the turret to get the gun anyway so it changes nothing to let you back-mount the 120mm on the stock turret. It's just a matter of consistency.

 

Yeh, WG got lazy when reworking the tank. The historical turret was the top turret back then, and it had the Caernarvon turret as stock turret, that ofc couldn't mount the 120mm gun. Then they reworked the line and the changed the stock turret with the historical Conqueror one and swapped the top turret with the new one, but without reworking the tank module distribution...



frange #6 Posted 26 December 2019 - 11:53 PM

    Private

  • Player
  • 31322 battles
  • 47
  • [FRNR] FRNR
  • Member since:
    10-25-2013
Oh wait - do you mean "historical" like double barreled tanks? 

blockypanzer #7 Posted 27 December 2019 - 02:33 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21514 battles
  • 96
  • [TFUK] TFUK
  • Member since:
    03-05-2013
To everyone mentioning unhistorical tanks or ones that never existed, my point is referring to all tanks that DID exist. Among that number, the Conqueror is unique in being unable to be configured historically. Heck, even all the blueprint tanks at least get their historical configuration as a possibility. Example, the 30.02D can still mount the 75mm L70 on the stock turret, as Daimler intended the design to be.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users