Julian voicepack - nowy działający link
Dźwięki bazują w 99% na Julianie, są bodaj ze 2 inne które zostaną wraz z najbliższymi aktualizacjami zamienione na jedynie słuszne czyli Julianowe
Standardowo:
- ściągamy
- rozpakowujemy
- podmieniamy wypakowane pliczki w folderze audio i gotowe (standardowa ścieżka c:games/World_of_Tanks/res/audio)
W budowie tej paczki użyłem dźwięków w formacie wave więc jeśli chodzi o kompatybilność nie powinno być jakichkolwiek problemów - każdy ma zainstalowany na pokładzie odpowiedni sterownik "na dzieńdobry" i jest to bodaj możliwie najmniej konfliktowy format
Paczka zawiera około 60 tekstów z pierwszego sezonu serialu. Myślę że nie ma większego sensu przekraczać około 80 ze względu na możliwość przymulania starszych komputerów, więc docelowo tyle właśnie ich będzie. Jeśli chodzi o wykorzystanie ich do własnych celów, nie mam żadnych obiekcji poza jedną - proszę umieścić choćby szczątkowe info iż nad ich wyszukaniem i obróbką natrudził się niejaki Yacenty.
W ciągu najbliższego miesiąca niestety nie będę miał czasu aby poszerzyć ją o teksty z sezonu drugiego. Oczywiście jeżeli komuś się spodobał pomysł z tekstami tylko lemura Juliana, nie chce mu się samemu kombinować ze składaniem tego do kupy a ma ochotę pomóc to chętnie skorzystam z każdej pomocy i wszystkich sugestii
Filmik z kilkoma tekstami z viocepacka:
Serdeczne Bozia zapłać za uwagę, a teraz bierzcie i jedzc... yyy.... no.. korzystajcie