Jump to content


Veřejný test aktualizace 1.7.1 - Všeobecná diskuse


  • Please log in to reply
59 replies to this topic

scars #21 Posted 18 January 2020 - 07:00 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011
zkusil i bez prihlaseni na jinem pocitaci, bohuzel stejna chyba, byl to windows 7, instalovano na "C" HDD
18:02 Added after 1 minute

View Postpozval, on 18 January 2020 - 06:51 PM, said:

 

a skusil si to bez prihlasenia?

samozrejme ze musis odstranit cache v appdata. inak ti to bude stale opakovst tie iste chyby. lebo ich uz mas zaregistrovane

myslis,    C, user, jmeno pc, roaming ?



pozval #22 Posted 18 January 2020 - 07:10 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 475 battles
  • 337
  • Member since:
    02-22-2019

View Postscars, on 18 January 2020 - 07:00 PM, said:

zkusil i bez prihlaseni na jinem pocitaci, bohuzel stejna chyba, byl to windows 7, instalovano na "C" HDD
18:02 Added after 1 minute

myslis,    C, user, jmeno pc, roaming ?

 

a cez ktoru appku si to spustal pred tym a teraz? .

lebo,... wg :)  existuju 2 spustace WGC

jeden je ......\Wargaming.net\GameCenters\wgc.exe

a druhy .......\Games\World_of_Tanks\wgc_api.exe

 

samozrejme ze medzi sebou nespolupracuju. takze ked si nieco zacal na jednom. druhy nevie o com je rec a bude pisat eror,

a podla toho cila eroru je to cez api

ale hlavne

 to odinstaluj a pred novou instalaciou. vymaz vsetko v %appdata%

mne sa to stalo  a toto mi pomohlo

18:16 Added after 6 minute

View Postscars, on 18 January 2020 - 07:00 PM, said:

zkusil i bez prihlaseni na jinem pocitaci, bohuzel stejna chyba, byl to windows 7, instalovano na "C" HDD
18:02 Added after 1 minute

myslis,    C, user, jmeno pc, roaming ?

 

Ano

AppData\Roaming\Wargaming.net

 



scars #23 Posted 18 January 2020 - 07:31 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View Postpozval, on 18 January 2020 - 07:10 PM, said:

 

a cez ktoru appku si to spustal pred tym a teraz? .

lebo,... wg :)  existuju 2 spustace WGC

jeden je ......\Wargaming.net\GameCenters\wgc.exe

a druhy .......\Games\World_of_Tanks\wgc_api.exe

 

samozrejme ze medzi sebou nespolupracuju. takze ked si nieco zacal na jednom. druhy nevie o com je rec a bude pisat eror,

a podla toho cila eroru je to cez api

ale hlavne

 to odinstaluj a pred novou instalaciou. vymaz vsetko v %appdata%

mne sa to stalo  a toto mi pomohlo

18:16 Added after 6 minute

 

Ano

AppData\Roaming\Wargaming.net

 

vse odinstalovano, smazano vse v app data, ccleaner, restart pc, vypnuti antiviru a firewallu,

stazen game center zde https://eu.wargaming.net/cs/wgc

klik na obrazek world of tanks, sd verze, cestina,, chvilku nacita, a zase error 2005

 

ale nefunguje ani na druhem pc, tedka vzdy instalovano jenom na "C"

 

 


Edited by scars, 18 January 2020 - 07:33 PM.


pozval #24 Posted 18 January 2020 - 07:39 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 475 battles
  • 337
  • Member since:
    02-22-2019

View Postscars, on 18 January 2020 - 07:31 PM, said:

vse odinstalovano, smazano vse v app data, ccleaner, restart pc, vypnuti antiviru a firewallu,

stazen game center zde https://eu.wargaming.net/cs/wgc

klik na obrazek world of tanks, sd verze, cestina,, chvilku nacita, a zase error 2005

 

ale nefunguje ani na druhem pc, tedka vzdy instalovano jenom na "C"

 

 

 

a co nastavenie wgc ?

 

zrus vsetky fajky v okienkach

 

 

 

 

 

18:40 Added after 1 minute

kde to nainstalujes je jedno, ja davam vsetky hry do C:/games

a este ziadna sa nestazovala :) mam win8.1



scars #25 Posted 18 January 2020 - 07:43 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View Postpozval, on 18 January 2020 - 07:39 PM, said:

 

a co nastavenie wgc ?

 

zrus vsetky fajky v okienkach

 

 

 

 

 

18:40 Added after 1 minute

kde to nainstalujes je jedno, ja davam vsetky hry do C:/games

a este ziadna sa nestazovala :) mam win8.1

vymazano v appdata, odkliknuti vseho v nastaveni, porad stejna chyba, 



pozval #26 Posted 18 January 2020 - 07:45 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 475 battles
  • 337
  • Member since:
    02-22-2019

View Postscars, on 18 January 2020 - 07:43 PM, said:

vymazano v appdata, odkliknuti vseho v nastaveni, porad stejna chyba, 

 

pockat. uz si hral cez wgc?

 

ja som ho nainstaloval az ked uz bolo povinne. a mal som podobne problemy. tak som vycistil pc od wgc aj od wot. nainstaloval som wgc a cez neho cistu novu instalaciu wot, a potom to fungovalo

 

18:46 Added after 0 minute
a teraz hram bez wgc. a zapinam ho manualne iba ak mi v hre napise ze potrebujem update

scars #27 Posted 18 January 2020 - 07:51 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View Postpozval, on 18 January 2020 - 07:45 PM, said:

 

pockat. uz si hral cez wgc?

 

ja som ho nainstaloval az ked uz bolo povinne. a mal som podobne problemy. tak som vycistil pc od wgc aj od wot. nainstaloval som wgc a cez neho cistu novu instalaciu wot, a potom to fungovalo

 

18:46 Added after 0 minute
a teraz hram bez wgc. a zapinam ho manualne iba ak mi v hre napise ze potrebujem update

po asi mesici a pul jsem si chtel znovu zahrat, ale nebyla nainstalovana posledni aktualizace, 15.1 to hazelo tu chybu 3005, dneska to same, odinstaloval jsem vsechno komplet jak hru na game center,

nainstalova game center, kliknul na ikonu world of tanks a pri pokusu stazeni hry haze zase chybu 2005.



pozval #28 Posted 18 January 2020 - 07:57 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 475 battles
  • 337
  • Member since:
    02-22-2019

View Postscars, on 18 January 2020 - 07:51 PM, said:

po asi mesici a pul jsem si chtel znovu zahrat, ale nebyla nainstalovana posledni aktualizace, 15.1 to hazelo tu chybu 3005, dneska to same, odinstaloval jsem vsechno komplet jak hru na game center,

nainstalova game center, kliknul na ikonu world of tanks a pri pokusu stazeni hry haze zase chybu 2005.

 

a co restart pc :)

niektore programy blokuju dalsie pouzivanie. 

napriklad eset  a mozno aj wgc sa hra na nejaku important aplikaciu....

 

posledny pokus. odinstalovat, vycistit, vymazat - tu by som vizualne skontroloval prieciky ci tam nieco neostalo aj ked programy napisu ze uz tam nic nieje , stava sa ze tam ostane nieco, a prave to nieco blokuje nove pouzitie

pc restart

nova instalacia wgc, anonymne stiahnutie hry, zrusit vsetky okna kde chcu fajku a conection port,. to neviem ci to maju vsetci rovnaky, ja mam 6881



scars #29 Posted 18 January 2020 - 08:01 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View Postpozval, on 18 January 2020 - 07:57 PM, said:

 

a co restart pc :)

niektore programy blokuju dalsie pouzivanie. 

napriklad eset  a mozno aj wgc sa hra na nejaku important aplikaciu....

 

posledny pokus. odinstalovat, vycistit, vymazat - tu by som vizualne skontroloval prieciky ci tam nieco neostalo aj ked programy napisu ze uz tam nic nieje , stava sa ze tam ostane nieco, a prave to nieco blokuje nove pouzitie

pc restart

nova instalacia wgc, anonymne stiahnutie hry, zrusit vsetky okna kde chcu fajku a conection port,. to neviem ci to maju vsetci rovnaky, ja mam 6881

restarty pc byly provadeny vzdy po odninstalovani vseho, vzdycky jsem zkontroloval jestli neco nezustalo, port mam stejny



pozval #30 Posted 18 January 2020 - 08:09 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 475 battles
  • 337
  • Member since:
    02-22-2019

View Postscars, on 18 January 2020 - 08:01 PM, said:

restarty pc byly provadeny vzdy po odninstalovani vseho, vzdycky jsem zkontroloval jestli neco nezustalo, port mam stejny

 

po odinstalovani pozri

 spravcu uloh

19:17 Added after 8 minute
uz ma nic nenapada,  moje problemy sa vyriesili tym co som pisal.

scars #31 Posted 18 January 2020 - 08:18 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View Postpozval, on 18 January 2020 - 08:09 PM, said:

 

po odinstalovani pozri

 spravcu uloh

19:17 Added after 8 minute
uz ma nic nenapada,  moje problemy sa vyriesili tym co som pisal.

jinak dekuju za ochotu se tomu venovat, ale zadne reseni nepomohlo, mohlo by fungovat od kamose prekopirovat soubory hry, jemu to funguje



Leeroy_YOLO #32 Posted 18 January 2020 - 08:24 PM

    Brigadier

  • Player
  • 7284 battles
  • 4,176
  • Member since:
    07-04-2011

To by mělo jít. Otázka je, jestli je problém na tvé straně a s dalším updatem bude zase problém, nebo jestli je někde cestou a šlo by to pak samo, třeba zítra apod.

Tak jako tak můžeš zkusit tu podporu, jak jsem psal na předchozí straně. Je sice víkend, tak to bude trvat, ale když mezitím nic nezabere, třeba pak budeš moudřejší.

Bohužel zatím v naší znalostní bázi / historii vyřešených problémů není k tomuto dostatek zpětné vazby, abychom lépe nasměrovali, když nic z výše uvedených obvykle funkčních řešení nezabralo.



scars #33 Posted 18 January 2020 - 08:26 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View PostLeeroy_YOLO, on 18 January 2020 - 08:24 PM, said:

To by mělo jít. Otázka je, jestli je problém na tvé straně a s dalším updatem bude zase problém, nebo jestli je někde cestou a šlo by to pak samo, třeba zítra apod.

Tak jako tak můžeš zkusit tu podporu, jak jsem psal na předchozí straně. Je sice víkend, tak to bude trvat, ale když mezitím nic nezabere, třeba pak budeš moudřejší.

Bohužel zatím v naší znalostní bázi / historii vyřešených problémů není k tomuto dostatek zpětné vazby, abychom lépe nasměrovali, když nic z výše uvedených obvykle funkčních řešení nezabralo.

na podporu uz jsem napsal, zatim zadna odezva, uz me to neslo toho 15.1, dnes taky ne, 


Edited by scars, 18 January 2020 - 08:28 PM.


iga74 #34 Posted 19 January 2020 - 11:46 AM

    Corporal

  • Player
  • 25453 battles
  • 140
  • Member since:
    04-28-2013

Néma cenu řešit něco s podporou, to je na nic !!!!

Problémy nemáme my - ale WOT !!!!!!!!!!!!!!!

nechtěj přiznat pravdu že hru pohnojili a teď neví co dal !

Ruku na srdce - na vánoce pěkně vydělali a teď jim to úplně šumák...

Hold, na to musíš zvyknout :(

 

 

 



W_Rorschach #35 Posted 19 January 2020 - 03:13 PM

    Private

  • Player
  • 15259 battles
  • 36
  • [TPCAS] TPCAS
  • Member since:
    04-11-2011
Takže z této novinky jsem se dozvěděl, že pokud chci vyzkoušet tanky na Test serveru, tak jsem se měl do 7.1.2020 zaregistrovat. Ani zpětně nevidím v "Novinky" info o tom, že se do testu musím někde registrovat.  Asi mi není dáno ... Dík

MakeMeSweat #36 Posted 19 January 2020 - 03:16 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24403 battles
  • 3,270
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-13-2013

View PostW_Rorschach, on 19 January 2020 - 02:13 PM, said:

Takže z této novinky jsem se dozvěděl, že pokud chci vyzkoušet tanky na Test serveru, tak jsem se měl do 7.1.2020 zaregistrovat. Ani zpětně nevidím v "Novinky" info o tom, že se do testu musím někde registrovat.  Asi mi není dáno ... Dík

http://forum.worldof...0#entry17531144



pozval #37 Posted 19 January 2020 - 04:52 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 475 battles
  • 337
  • Member since:
    02-22-2019

View Postiga74, on 19 January 2020 - 11:46 AM, said:

Néma cenu řešit něco s podporou, to je na nic !!!!

Problémy nemáme my - ale WOT !!!!!!!!!!!!!!!

nechtěj přiznat pravdu že hru pohnojili a teď neví co dal !

Ruku na srdce - na vánoce pěkně vydělali a teď jim to úplně šumák...

Hold, na to musíš zvyknout :(

 

 

 

 

View PostMakeMeSweat, on 19 January 2020 - 03:16 PM, said:

 

presne. pohnolili, aj ten vyraz styx informuje o hovienkach / mi to stale pripada,

a co taky 32/64 bit,

vsetky hry , vsetky programy  vedia ze mam 64bit,,,, ale iba wot to ignoruje,

po par rokoch vyhovoriek zacnu odpisovat ze to je BETA aj SD/HD tym to objasnia

ina@ museli aj cnnk povolat naspat ,pritom sa chvalil ze uz na to nema nervy a je tu znova ako mod....

 



Sstyx #38 Posted 19 January 2020 - 07:08 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 18279 battles
  • 4,261
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View Post4florian4, on 18 January 2020 - 12:52 PM, said:

Jsem jediný komu klient nemůže tuto aktualizaci najít a neustále háže chybu 3005? :(

Stále tento problém přetrvává i potom, co zde byli vypsány body, které by v takovýchto případech měli pomoci?

View PostAndrey_P, on 18 January 2020 - 04:23 PM, said:

Multinárodnostní tanky přibývat nebudou? Od aktualizace 1.5 nic... že vám to za tu námahu vůbec stálo. 

 

Už vím, nejsou z toho ruble...

Tato mechanika se prozatím testuje, pokud vše půjde dobře, budou postupně takováto vozidla přibývat. Ovšem nemohu prozatím na 100% říci, že to bude v každé aktualizaci, jelikož vše se bude odvíjet od testů.

View Postscars, on 18 January 2020 - 06:34 PM, said:

ano předtím, kdy jsem měl nainstalovanou starší verzi jak hra tak společného testu házelo při pokusu aktualizace chybu 3005.

Odinstaloval jsem vše, nainstaloval game center a při pokusu stažení hry háže chybu 2005. 

 

https://ctrlv.cz/9gmS

Počkej prosím na to, co ti odepíše support, jen tě poprosím o trpělivost, jelikož je momentálně doba odezvy o něco delší.



MakeMeSweat #39 Posted 19 January 2020 - 08:04 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24403 battles
  • 3,270
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-13-2013

View PostSstyx, on 19 January 2020 - 06:08 PM, said:

Tato mechanika se prozatím testuje, pokud vše půjde dobře, budou postupně takováto vozidla přibývat. Ovšem nemohu prozatím na 100% říci, že to bude v každé aktualizaci, jelikož vše se bude odvíjet od testů.

Predpokladam ze na tuto mechaniku bol test na Sandboxe. Potom na Common teste. Uz sa testuje 4 mesiace live od patchu 1.6.1.     V skratke to ze sa nieco tak dlho testuje je vyhovorka na zakrytie neschopnosti WG. Nic ine.


Edited by MakeMeSweat, 19 January 2020 - 08:05 PM.


scars #40 Posted 19 January 2020 - 10:49 PM

    Private

  • Player
  • 5995 battles
  • 13
  • Member since:
    04-13-2011

View PostSstyx, on 19 January 2020 - 07:08 PM, said:

Stále tento problém přetrvává i potom, co zde byli vypsány body, které by v takovýchto případech měli pomoci?

Tato mechanika se prozatím testuje, pokud vše půjde dobře, budou postupně takováto vozidla přibývat. Ovšem nemohu prozatím na 100% říci, že to bude v každé aktualizaci, jelikož vše se bude odvíjet od testů.

Počkej prosím na to, co ti odepíše support, jen tě poprosím o trpělivost, jelikož je momentálně doba odezvy o něco delší.

Problém přetrvává.
1. PC - Windows 10, - vypnutí antiviru a firewallu, odinstalace komplet hry a klienta. Vymazání veškerých zbývajících složek. Instalace
klient, spuštění jako správce, při pokusu o stažení hry error 2005.
2. PC - Windows 7 - proveden stejný proces jako na PC 1. - error 2005

Na 2. PC jsem se připojil přes wifi na volný signál jiného poskytovatele a vše fungovalo.

Řešil jsem s mým poskytovatelem internetu odpojení routeru a zapojení kabelu internetu přímo do 1. PC a 2. PC, abych vyloučil chybu routeru, ale pořád error 2005.
Došlo aji k resetování routeru a vypnutí firewallu na routeru, bohužel pořád error 2005.

Takže jediné věc kdy mě to šlo, bylo připojit se přes wifi na jiný pomalý internetový signál. Ale to není řešení mého problému.

Dne 15.1.2020 nastala zmíněná chyba. Dne 18.1. a 19.1.2020 chyba přetrvává.
Dne 19.1.2020 jsem vyzkoušel nouzový režim se sítí, ale pořád error 2005.
Nakonec jsem spustil WGCheck a při kontrole hodilo chybu viz screen. https://ctrlv.cz/iSV6
Řeším tedy s podporou. 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users