Istina, ali DPM je nevažan bez kvalitetne penetracije i solidne preciznosti, a tu je 'big fail'
Rijetko (tj. što manje moguće) napadam frontalno i penetracija i preciznost su sasvim dovoljni za bok i dupe svih tenkova, ako želim napadat "u glavu" onda uzmem nekog teškaša. Big fail je napadati frontalno
Ima, ali što ti to vrijedi kada je kupola šuplja
Ne oslanjam se na oklop ako igram midiuma. Depresija topa omogućava drugu vrstu "zaštite", prezentiraš vrlo malu metu na vrlo kratko vrijeme, koju je lagano fulati.
Nije istina, na pattonu imam optiku i stacionarni tier X će prije vidjeti pattona koji se kreće. Ne dao bog da taj tier X još stoji u grmu.
Na otvorenom sumnjam, u grmu moguće, no tier 10 koji kampira nije prijetnja meni/timu, takvi su najlakši za riješit.
Ne znam baš koliko je precizan jer uredno dinga sve što nije artiljerija.
Top zna bit malo đubre, pa kojput poludi, no iz pokreta gađam sasvim solidno i rijetko bouncam (opet, rijetko napadam frontalno). Trik kod pattona je pustiti gas pol sekunde prije nego se puca, dovoljno da izgubi ~10kmh, što patton vrlo lagano nadoknadi odmah nakon šusa...
Prijatelju zaboli me ona stvar koji tenk je najpokretljiviji pri malim brzinama. Pitanje je koji tenk je najbrži, koji ima najbolji oklop, koji ima najbolji top. Koga briga za pokretljivost pri malim brzinama.
A šta da ti kažem, meni je brzina sasvim dovoljna, vrlo mi je bitno da sam jako pokretan na malo prostora, za oklop mene boli ona stvar, jer tak i tak midiumi nisu zamišljeni da trpe hitove.
Što se tiće topa, tu bi se dalo diskutirati, E-50 ima sjajan top, sam po sebi bolji od pattonovog, no daleko je neprecizniji u pokretu i treba mu znatno duže da se skupi nakon što staneš (aim time ne opisuje ukupno vrijeme do full aima!), t-54 radi malo demiđa i dpm mu je smješan, batchat ima najbolji top sam po sebi ali ima veliku manu, a to je da nemože držati stalni pritisak na neprijatelja, nakon 6 granata ima ogromnu rupu u kojoj nemora izgubiti HP, ali može prepustiti bitnu stratešku poziciju jer jednostavno nije u stanju uzvratiti paljbu.
Naravno sve ovo što pišem ima smisla ako se igra u platoonu, solo patton je definitivno najteži za igrati od tier 9 midijuma, no u platoonu je najbolje ofazivno oružje random bitke. Ako želiš, rado ću stavit snimke pattona, pa sam procjeni kolko je loš. Uostalom, stavio sam snimku nekoliko postova unazad, gdje sam ostao solo i hrvao se sa is-3, is-4, is-7, partija sama po sebi nije ništa strašno extra.