Jump to content


Problémy se spouštěním WoT

Game

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Scraft_cz #1 Posted 17 January 2020 - 02:30 PM

    Private

  • Player
  • 8430 battles
  • 9
  • [CZ_TK] CZ_TK
  • Member since:
    03-03-2013

Hoja,

 jsem na tancích už víc jak 7 let a za tu dobu se díky bohu kolem mě jen prošly problémy se spouštěním hry. Dnes je tomu ale jinak!

Na svém Notebooku, na kterém jsem do minulého týdne pražil tanky, jsem musel udělat upgarde. Skládal se z posílení RAM paměti, která přestávala respondovat jak měla a výměny HDD za SSD. opětovně jsem nainstaloval Win 10, všechny ovladače a programy a to i WOT.

Tanky po instalaci jsem hned spouštěl, avšak objevil se starý problém, hodně řešený okolo roku 2015. 

Kliknu na HRÁT, spustí se klient. V klientovi vidím art pancíře se znakem WoTka. Poté přepne klient na načítání a během selundy se vypne. 

 

Kde hledat problém?

drivery, microsoft visual C++, directX,...

Děkuji za příspěvky k tématu ^_~



Leeroy_YOLO #2 Posted 17 January 2020 - 07:14 PM

    Brigadier

  • Player
  • 7294 battles
  • 4,199
  • Member since:
    07-04-2011

Ovladače, integrita hry, promazání cache, spuštění v bezpečném režimu, zkrátka projdi si tohle.

Z popisu nelze nic poznat, dokonce ani to, kde se chyba skutečně stane, jestli ve WGC nebo ve hře, z použití spojení "Kliknu na HRÁT* a spustí se klient** "

*) to tlačítko je v klientu

**) spustí se hra ? nebo klikneš na ploše na zástupce, kterého sis pojmenoval HRÁT a spustí se klient ?

P.S. pro příště, lepší pro řešení potíží je kategorie technický koutek, tady by to zapadlo.



Scraft_cz #3 Posted 18 January 2020 - 07:59 AM

    Private

  • Player
  • 8430 battles
  • 9
  • [CZ_TK] CZ_TK
  • Member since:
    03-03-2013

View PostLeeroy_YOLO, on 17 January 2020 - 06:14 PM, said:

Ovladače, integrita hry, promazání cache, spuštění v bezpečném režimu, zkrátka projdi si tohle.

Z popisu nelze nic poznat, dokonce ani to, kde se chyba skutečně stane, jestli ve WGC nebo ve hře, z použití spojení "Kliknu na HRÁT* a spustí se klient** "

*) to tlačítko je v klientu

**) spustí se hra ? nebo klikneš na ploše na zástupce, kterého sis pojmenoval HRÁT a spustí se klient ?

P.S. pro příště, lepší pro řešení potíží je kategorie technický koutek, tady by to zapadlo.


Problém je že jelikož se hra nespustila ani jednou, nemá žádná data v cache. nic stále nefunguje.

Pro kontrolu jsem přes noc stáhl letadla a ty šlapou krásně. Tak pak nevím kde je problém...



Leeroy_YOLO #4 Posted 18 January 2020 - 09:37 AM

    Brigadier

  • Player
  • 7294 battles
  • 4,199
  • Member since:
    07-04-2011

V cache nemusí být, ale mohl být špatně nastavený soubor preferences.xml.

Integritu jsi zkoušel ? Kompletní reinstalaci ? Někdy to napoprvé nezafunguje..

Pokud stále nic, pak doporučuji WGCheck a napsat na podporu.



Scraft_cz #5 Posted 18 January 2020 - 11:27 PM

    Private

  • Player
  • 8430 battles
  • 9
  • [CZ_TK] CZ_TK
  • Member since:
    03-03-2013

Takže má se to takhle:

po pokusech udělat to co mi bylo doporučeno se nic nezměnilo. Stále se hra vypne ihned při zobrazení načítání. Reinstaloval jsem OS a přidal všechny dostupné drivery, stále NIC! A dokonce letadla si taky začaly dělat svoje... Zapnou se načtou se, logne mi to garáž a pak si to automaticky setuje grafiku a vypne se to.

Nevím už co s tím, zase jsem tam dal starý disk a vše šlo. Nejde spustit ani blbej minecraft :D tomu prý chybí OpenGL, to je ale k nezískání....

 

5tý den, 23 HODIN čistýho časi je**ni se s tím a furt nic... nějak to prostě ani už nechápu...


Edited by Scraft_cz, 18 January 2020 - 11:27 PM.


Leeroy_YOLO #6 Posted 19 January 2020 - 12:58 PM

    Brigadier

  • Player
  • 7294 battles
  • 4,199
  • Member since:
    07-04-2011

Zkus tu podporu.

Pokud ti na HDD všechno jde a na SSD ne, může být problém v tom.. Pokud máš možnost nechat to vyzkoušet někoho jiného, zkus to. Případně pokud máš externí rámeček, nech si HDD a přes USB si připoj SSD a vyzkoušej, zda to z SSD stále nebude fungovat.

Taky můžeš zkusit funkční verzi z HDD zkopírovat na SSD.







Also tagged with Game

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users