Jump to content


Bug report 1.7.1

1.7.1

  • Please log in to reply
98 replies to this topic

Actinid #1 Posted 23 January 2020 - 11:00 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 20224 battles
  • 1,629
  • Member since:
    03-08-2013

Hello everyone,

 

You can report here the bugs you can find on the 1.7.1

 

Thanks in advance and have fun !



SlyMeerkat #2 Posted 28 January 2020 - 04:28 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 19131 battles
  • 3,456
  • [-RLD-] -RLD-
  • Member since:
    01-29-2013
Roger 

Love_Thy_Arty #3 Posted 29 January 2020 - 10:06 AM

    Sergeant

  • Player
  • 93255 battles
  • 220
  • Member since:
    04-21-2013

View PostSlyMeerkat, on 28 January 2020 - 05:28 PM, said:

Roger 


Off Topic: Sly and quite a few others out there, please stop posting on every single thread one-liners with 0 value to anyone. Things such as Roger, Nice! etc. help absolutely no one. We know that you are just trying to increase your post count, but all I see is spam.

Bug: "Reward for Merit" keeps popping up no matter what I do. Make it go away.



slicarn1 #4 Posted 29 January 2020 - 11:09 AM

    Private

  • Player
  • 61940 battles
  • 2
  • [SECT] SECT
  • Member since:
    04-16-2013

I have som problems with the aiming when I play arty.

Aiming Point and aiming line dont correlate.



kos123 #5 Posted 29 January 2020 - 11:51 AM

    Private

  • Player
  • 82765 battles
  • 4
  • [MFURY] MFURY
  • Member since:
    09-13-2011

There is no crew voice when 3D style for progetto is applied.

 



JanisM #6 Posted 29 January 2020 - 11:58 AM

    Private

  • Player
  • 29180 battles
  • 32
  • [RIGA] RIGA
  • Member since:
    12-21-2011
when you will make this game normal.. getting error maybe stop tank?? because it's so cool to start battle and this game got error.. after getting back tank is dead because tank drives on own.. maybe make something with this??? game of errors.

JFL #7 Posted 29 January 2020 - 01:30 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 43286 battles
  • 87
  • Member since:
    07-18-2011

I do not see the tank IS-2-II in the scroll bar
I delete folder wargaming.net, reinstall game, and no results!

 

fixed

 

Edited by JFL, 29 January 2020 - 01:40 PM.


rob68 #8 Posted 29 January 2020 - 02:11 PM

    Private

  • Player
  • 5581 battles
  • 2
  • [LY666] LY666
  • Member since:
    11-09-2011

Artillery aiming not working correctly.

While aiming with my M12, the trajectory marker, which shows the path of the shell, does not line up with the targeting circle. The trajectory marker is always to one side. The shell lands in the targeting circle.

I have tried another artillery vehicle, an M40, but that is the same. The game ran fine yesterday, but today after the update this issue has started.

Hope you can help. Thanks.

13:18 Added after 7 minute

View Postslicarn1, on 29 January 2020 - 11:09 AM, said:

I have som problems with the aiming when I play arty.

Aiming Point and aiming line dont correlate.

i am having the same problem.


Edited by rob68, 29 January 2020 - 02:18 PM.


Joachim13_m #9 Posted 29 January 2020 - 03:15 PM

    Private

  • Player
  • 19836 battles
  • 9
  • [27_PR] 27_PR
  • Member since:
    03-28-2019

View Postrob68, on 29 January 2020 - 02:11 PM, said:

Artillery aiming not working correctly.

While aiming with my M12, the trajectory marker, which shows the path of the shell, does not line up with the targeting circle. The trajectory marker is always to one side. The shell lands in the targeting circle.

I have tried another artillery vehicle, an M40, but that is the same. The game ran fine yesterday, but today after the update this issue has started.

Hope you can help. Thanks.

13:18 Added after 7 minute

i am having the same problem.

I have a same problem with M44, M40/43



Love_Thy_Arty #10 Posted 29 January 2020 - 04:23 PM

    Sergeant

  • Player
  • 93255 battles
  • 220
  • Member since:
    04-21-2013

About minimap coordinates. Is it intentional or just a mistake, that on the minimap coordinates go on

 

  • x-axis (i.e. from left to right) from 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, [1]0 and on
  • y-axis (i.e. from up to down) from a, b, c, d, e, f, g, h, J, k?

 

Both axis have 10 steps, but it looks like something has happened to the alphabets since I learned them.

 

Surely on the y-axis letter "H" should be followed by "I"? And naturally the last and the 10th letter on the axis should be "J" and not "K" as it is now . In other words, from ...h, j, k to ...h, i, j.



Homer_J #11 Posted 29 January 2020 - 04:35 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33378 battles
  • 37,066
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostLove_Thy_Arty, on 29 January 2020 - 03:23 PM, said:

About minimap coordinates. Is it intentional or just a mistake, that on the minimap coordinates go on

 

  • x-axis (i.e. from left to right) from 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, [1]0 and on
  • y-axis (i.e. from up to down) from a, b, c, d, e, f, g, h, J, k?

 

Both axis have 10 steps, but it looks like something has happened to the alphabets since I learned them.

 

Surely on the y-axis letter "H" should be followed by "I"? And naturally the last and the 10th letter on the axis should be "J" and not "K" as it is now . In other words, from ...h, j, k to ...h, i, j.

 

It has always been like this because I and 1 are easily confused.



V4LKYRIE #12 Posted 29 January 2020 - 06:24 PM

    Private

  • Player
  • 34757 battles
  • 36
  • [-DEER] -DEER
  • Member since:
    10-19-2016
Tanks destruction sounds are missing, there is no destruction sounds when you destroy an enemy tank or someone destroy your tank, this issue persists since the previous update, Fix this issue as soon as possible WG!

Edited by V4LKYRIE, 01 February 2020 - 03:26 PM.


Love_Thy_Arty #13 Posted 29 January 2020 - 06:29 PM

    Sergeant

  • Player
  • 93255 battles
  • 220
  • Member since:
    04-21-2013

View PostHomer_J, on 29 January 2020 - 05:35 PM, said:

 

It has always been like this because I and 1 are easily confused.


I was thinking of that, but I find this reasoning pretty weak. All you need to do is to ping the map and a square will be lit.

Maybe in 1 out of 50 games someone types "keep an eye on line/row X" or something similar. Even if someone does this, I'm not too sure that even half of myt teammates even know what is being said. Unfortunately, I might add. Anyway, I don't expect WG to change this.



Von_Kartoffel #14 Posted 29 January 2020 - 06:35 PM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 99054 battles
  • 610
  • [ORDEM] ORDEM
  • Member since:
    01-26-2011

View PostJoachim13_m, on 29 January 2020 - 03:15 PM, said:

I have a same problem with M44, M40/43


So do I. No mods at all since years... so it is a game related bug. Aiming line appears from the 5 of the tank so to say (imagine a clock, just from the right side a bit behind the spg) and circle appears on target. A clan mate told me he sees aiming correct, so it does not affect everyone.



Goliats777 #15 Posted 29 January 2020 - 06:58 PM

    Private

  • Player
  • 14391 battles
  • 1
  • [F-LV] F-LV
  • Member since:
    04-29-2015
17:59 Added after 0 minute

View Postslicarn1, on 29 January 2020 - 11:09 AM, said:

I have som problems with the aiming when I play arty.

Aiming Point and aiming line dont correlate.

The same issue. Tested with M44 and M53/M55.


Edited by Goliats777, 29 January 2020 - 07:00 PM.


Veka26 #16 Posted 29 January 2020 - 08:40 PM

    Corporal

  • Player
  • 55079 battles
  • 103
  • [88000] 88000
  • Member since:
    02-02-2014

I had a problem today with IS-2-II. After some time in the battle and a few shots fired, the gun would not shoot singles anymore, until I started and aborted the double shot preparation and it worked again for the remaindar of the battle. This has happened to me once in 23 battles with this vehicle.

I have a separate key for firing a salvo.



Joachim13_m #17 Posted 29 January 2020 - 09:01 PM

    Private

  • Player
  • 19836 battles
  • 9
  • [27_PR] 27_PR
  • Member since:
    03-28-2019

View PostVon_Kartoffel, on 29 January 2020 - 06:35 PM, said:


So do I. No mods at all since years... so it is a game related bug. Aiming line appears from the 5 of the tank so to say (imagine a clock, just from the right side a bit behind the spg) and circle appears on target. A clan mate told me he sees aiming correct, so it does not affect everyone.

same thing , no mods installed . Tomorrow micropatch coming hoping they will fix this bug 



mawi29 #18 Posted 29 January 2020 - 09:02 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 78605 battles
  • 388
  • [QSF-C] QSF-C
  • Member since:
    11-27-2012
Mounting equipment text bug. Read first sentence when mounting equipment, it says the equipment will be destroyed.

Attached Files

  • Attached File   mounting.PNG   277.06K


Rocky_K9 #19 Posted 30 January 2020 - 12:05 AM

    Private

  • Player
  • 31102 battles
  • 10
  • Member since:
    09-01-2011

View Postslicarn1, on 29 January 2020 - 10:09 AM, said:

I have som problems with the aiming when I play arty.

Aiming Point and aiming line dont correlate.

Same with SU-26 & LEFH18B2

 

Centre line is to the right and below the aiming point.



Sir_Armand #20 Posted 30 January 2020 - 08:34 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 22104 battles
  • 479
  • [FILO2] FILO2
  • Member since:
    06-26-2011
There's a bug that causes some tanks to have a second barrel beside the gun barrel. Looks ridiculous! :rolleyes:
Plx fix ASAP.





Also tagged with 1.7.1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users