Jump to content


SH detachment list not loading


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

TheDrownedApe #1 Posted 24 January 2020 - 08:55 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 51275 battles
  • 6,631
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    03-27-2013

So was playing SH. then popped out to join our advance and came back to the detachment window to find:

 

 

I've tried in safe mode and alas it's still broke. Anyone else?

 

notice in the Top LH corner i acutally have boosters running too :teethhappy:


Edited by TheDrownedApe, 24 January 2020 - 08:57 PM.


TheDrownedApe #2 Posted 24 January 2020 - 09:26 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 51275 battles
  • 6,631
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    03-27-2013

So it's the "profile" folder here that needs deleting to enable you to load the detachment window correctly

 

 

Good job WG. your ability to muck things up where no other game manages it doesn't amaze me anymore

20:28 Added after 1 minute
Mods you can close this now thanks. Just WG being useless as normal

Edited by TheDrownedApe, 24 January 2020 - 09:27 PM.


1ucky #3 Posted 24 January 2020 - 09:56 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 90647 battles
  • 1,824
  • [THRIL] THRIL
  • Member since:
    11-05-2013

#What

 



Pansenmann #4 Posted 25 January 2020 - 12:53 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 37028 battles
  • 14,159
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    08-17-2012

View Post1ucky, on 24 January 2020 - 09:56 PM, said:

#What

 


at least we know his windows username now :)






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users