Jump to content


BUG in ST-II


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Bugzy_BOT #1 Posted 04 February 2020 - 04:39 PM

    Private

  • Player
  • 24387 battles
  • 49
  • [NV-RO] NV-RO
  • Member since:
    02-07-2014
Someone else cannot shoot 1 time often with the 2 barrel gun? Is just me having this bug after this small update? Thanks guys

Bugzy_BOT #2 Posted 04 February 2020 - 04:46 PM

    Private

  • Player
  • 24387 battles
  • 49
  • [NV-RO] NV-RO
  • Member since:
    02-07-2014

Hello guys, someone else have problem to fire with the ST-II one shoot? The double shoot work properly, but when you try shoot just 1 piece sometimes you cannot. I have one shoot on normal left button mouse and the double shoot on space.

 

Thanks



eldrak #3 Posted 04 February 2020 - 05:34 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52909 battles
  • 1,453
  • [GR-W] GR-W
  • Member since:
    01-27-2011
I have the same thing (and the same keys). Can't always fire single shots when loaded.

gitgud_cannot #4 Posted 04 February 2020 - 06:47 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 32757 battles
  • 1,730
  • Member since:
    10-31-2013
its not only on st-2, this bug is well known already for all double barrels.

MeetriX #5 Posted 05 February 2020 - 11:39 PM

    Brigadier

  • Player
  • 25215 battles
  • 4,250
  • [_ACE] _ACE
  • Member since:
    08-12-2012
It sometimes happens single gun tanks too.

Warzey #6 Posted 06 February 2020 - 12:47 AM

    Second Lieutenant

  • WGL PRO Player
  • 60957 battles
  • 1,195
  • [GO0FY] GO0FY
  • Member since:
    04-29-2011
Did you bind double shot on different button? 

gitgud_cannot #7 Posted 06 February 2020 - 12:52 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 32757 battles
  • 1,730
  • Member since:
    10-31-2013

View PostWarzey, on 06 February 2020 - 01:47 AM, said:

Did you bind double shot on different button? 

thats not the cause of this issue, i had double shot on mouse 5 button since day one.



Balc0ra #8 Posted 06 February 2020 - 02:11 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 75761 battles
  • 22,128
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postgitgud_cannot, on 06 February 2020 - 12:52 AM, said:

thats not the cause of this issue, i had double shot on mouse 5 button since day one.

 

Same, rebinded it and it still happens now and then.



N3rv0u5_M1c0 #9 Posted 06 February 2020 - 07:18 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 56797 battles
  • 327
  • [NERVA] NERVA
  • Member since:
    06-03-2012
Have same problem in premium version obj 703 II. I noticed that when u cant shoot single shot,  u have to quick press double shot , release it and then you can single shot again. I have to mention that I have bined double shot on different mouse button like most of th people. 

Edited by N3rv0u5_M1c0, 06 February 2020 - 07:19 AM.


SovietBias #10 Posted 06 February 2020 - 08:30 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 40031 battles
  • 1,855
  • Member since:
    06-10-2013

Yes, sometime the gun locks. Annoying bug. And I've had it happening when trying both single and double shot.



Pandabird #11 Posted 06 February 2020 - 08:42 AM

    Brigadier

  • Player
  • 39452 battles
  • 4,744
  • [KOFF] KOFF
  • Member since:
    05-19-2013

View PostSovietBias, on 06 February 2020 - 09:30 AM, said:

Yes, sometime the gun locks. Annoying bug. And I've had it happening when trying both single and double shot.

 

shh before they make it an RNG feature.



Nishi_Kinuyo #12 Posted 06 February 2020 - 12:23 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 10266 battles
  • 7,098
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011
Can't recall ever running into this bug...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users