Jump to content


Test Server Question


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

fieldmarshal_tonyhuynh #1 Posted 10 February 2020 - 07:22 PM

    Private

  • Player
  • 10017 battles
  • 21
  • Member since:
    04-10-2017
Hi...I was trying the test server for the first time and it seems they have imported my real account into the Sandbox test server...it shows my real amount of gold, credits and free XP I have in my real account on the test account as well...my worry and questions for you guys who are familiar with the test server is that if I play battles on the sandbox test server and lose credits due to ammo costs and repairs, will that credit loss be deducted from my real account's credit balance?...also, would gaining credits on the test server be added to my real credits balance?...I see the credit balance does go down on losses on my test account so I am worried...thanks for any answer...

Edited by fieldmarshal_tonyhuynh, 10 February 2020 - 07:23 PM.


Balc0ra #2 Posted 10 February 2020 - 07:24 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 76397 battles
  • 22,415
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
No. The test account is your data from a few days ago. Not your current account as it is today. So anything used there is separate from this server. And won't affect it.

fieldmarshal_tonyhuynh #3 Posted 10 February 2020 - 07:30 PM

    Private

  • Player
  • 10017 battles
  • 21
  • Member since:
    04-10-2017

View PostBalc0ra, on 10 February 2020 - 07:24 PM, said:

No. The test account is your data from a few days ago. Not your current account as it is today. So anything used there is separate from this server. And won't affect it.

Thank you very much.



24doom24 #4 Posted 10 February 2020 - 09:26 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9202 battles
  • 1,207
  • [WW3] WW3
  • Member since:
    10-20-2012
Thanks for asking this Q. I was wondering my self. Seeing my own account makes me reluctant to spend more than usual even though it's on a CT. 

Unforgiven_Mehdi #5 Posted 11 February 2020 - 10:42 PM

    Private

  • Player
  • 16237 battles
  • 3
  • Member since:
    06-02-2017
Is there a way to replenish credits? I'm close to dry, having to farm credits on test server feels rather annoying :(

NUKLEAR_SLUG #6 Posted 11 February 2020 - 10:57 PM

    Major General

  • Player
  • 36326 battles
  • 5,623
  • [FISHY] FISHY
  • Member since:
    06-13-2015

View PostUnforgiven_Mehdi, on 11 February 2020 - 10:42 PM, said:

Is there a way to replenish credits? I'm close to dry, having to farm credits on test server feels rather annoying :(

 

They cloned everyones accounts because they want you to play normally on there, not just play only tier 10 firing 100% gold like usually happens on the test server. So no, if you want credits you'll have to earn them the same way you would on the live server. 



Unforgiven_Mehdi #7 Posted 12 February 2020 - 01:24 PM

    Private

  • Player
  • 16237 battles
  • 3
  • Member since:
    06-02-2017

View PostNUKLEAR_SLUG, on 11 February 2020 - 10:57 PM, said:

 

They cloned everyones accounts because they want you to play normally on there, not just play only tier 10 firing 100% gold like usually happens on the test server. So no, if you want credits you'll have to earn them the same way you would on the live server. 

Firing 100% prem is ineffective now anyway, why would I do that, it's lowering dpm now. Also not playing only t10. I'm just being more aggressive and careless, so I die more often than normally. They cloned the accounts at my long time lowest credits, I wouldn't care otherwise...guess just have to play normally then. :D






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users