Jump to content


Dükkan sorunu


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

ankara1907 #1 Posted 14 February 2020 - 03:24 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012
Herkese merhabalar. Oyun içerisindeki Dükkan'a girmeye çalıştığımda "İçerik yükleniyor..." yazıyor ve siyah ekran olarak kalıyor. Kara borsa zamanında 7/24 girebildiğim Dükkan şimdi açılmıyor. Kara borsa zamanıda kullandığım mod paketi ile şimdiki aynı hiçbir şey yüklemedim. Daha dün açılan Dükkan açılıyordu.

Spartiat777 #2 Posted 14 February 2020 - 03:28 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Moderator
  • 46102 battles
  • 3,248
  • [TOHAT] TOHAT
  • Member since:
    01-01-2016
Oyun kapalıyken %appdata%\Wargaming.net\WorldOfTanks\web_cache\shop klasörünün içini ve hatta %appdata%\Wargaming.net\WorldOfTanks klasörünün içindeki isminde cache gördüğün her klasörün içini boşalt. İşe yaramazsa güvenli modda başlat.

ankara1907 #3 Posted 14 February 2020 - 05:35 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012
Güvenli mod harici hepsini yaptım ama işe yaramadı. Yine açılmıyor Dükkan 

ankara1907 #4 Posted 14 February 2020 - 05:46 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012
Şimdi mod uda sildim yine aynı hata veriyor.

l3oomerangg #5 Posted 14 February 2020 - 08:02 PM

    Captain

  • Player
  • 43844 battles
  • 2,365
  • [FATIH] FATIH
  • Member since:
    05-17-2013
Güvenlik duvarı veya antivirüs programları kullanıyorsan onları geçici olarak devre dışı bırakıp öyle dene. Eğer düzelirse, bu soruna o programlardan birisi sebep oluyor demektir. Sıkıntı yaşamaya devam edersen uzak bağlantı ile kontrol edebilirim...

Bagora #6 Posted 14 February 2020 - 08:47 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 49127 battles
  • 7,058
  • [TOHAT] TOHAT
  • Member since:
    10-10-2013
Dostum bi arkadaş öner sayfasına filan girsene , yani oyundan oyun dışı sitelerle olan kısımlara girebiliyomusun onu kontrol et 

ankara1907 #7 Posted 14 February 2020 - 09:32 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012

Depo,Teknoloji ağacı, Hizmet kaydı vs herşeye giriyordu sadece Dükkan'a girerken Giriş yapılıyor yazıyor ve o yazı gittikten sonra siyah ekranda kalıyordu. Kara borsada bile hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Bugün oyuna girdiğimde böyle sorun verince sizlere sormak istedim. Bu dedilenlerin hepsini yaptım. Modu dahi sildim sonradan onarım yaptım en sonunda oyunu komple sildim. Gece indirmeye bırakacam sabah bakacağım ne olup bittiğine.. 



Bagora #8 Posted 15 February 2020 - 09:18 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 49127 battles
  • 7,058
  • [TOHAT] TOHAT
  • Member since:
    10-10-2013

View Postankara1907, on 14 February 2020 - 08:32 PM, said:

Depo,Teknoloji ağacı, Hizmet kaydı vs herşeye giriyordu sadece Dükkan'a girerken Giriş yapılıyor yazıyor ve o yazı gittikten sonra siyah ekranda kalıyordu. Kara borsada bile hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Bugün oyuna girdiğimde böyle sorun verince sizlere sormak istedim. Bu dedilenlerin hepsini yaptım. Modu dahi sildim sonradan onarım yaptım en sonunda oyunu komple sildim. Gece indirmeye bırakacam sabah bakacağım ne olup bittiğine.. 

Bi ara bende de benzer bi hata oluyordu , arkadaş öner sistemine , dükkana giremiyordum ama benm sorunum internet kaynaklıydı :)



ankara1907 #9 Posted 15 February 2020 - 09:49 AM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012
Oyunu komple silip yeniden yükledim. Dükkan, Klanlar ve Arkadaş öner basınca "İçerik yükleniyor..." yazıyor ve siyah ekranda kalıyor. Bu sorun internetten kaynaklı olsa aynı internete bağlı diğer bilgisayarda da olması lazım onda yok sadece bu bilgisayarda o surunu yaşıyorum. 

ankara1907 #10 Posted 15 February 2020 - 02:33 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012
Bu sorunu destek te hangi bölüme girerek çözüm arayabilirim.

COUZEY #11 Posted 15 February 2020 - 02:53 PM

    Sergeant

  • Player
  • 181971 battles
  • 200
  • Member since:
    05-18-2012

View Postankara1907, on 14 February 2020 - 03:24 PM, said:

Herkese merhabalar. Oyun içerisindeki Dükkan'a girmeye çalıştığımda "İçerik yükleniyor..." yazıyor ve siyah ekran olarak kalıyor. Kara borsa zamanında 7/24 girebildiğim Dükkan şimdi açılmıyor. Kara borsa zamanıda kullandığım mod paketi ile şimdiki aynı hiçbir şey yüklemedim. Daha dün açılan Dükkan açılıyordu.

Internet explorer ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.



ankara1907 #12 Posted 16 February 2020 - 10:06 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7424 battles
  • 293
  • Member since:
    10-06-2012
Bu sorunu hiçbir şekilde çözemedim. En sonunda bilgisayara formatı attım anca öyle çözebildim. Konu kapanabilir. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users