Komutanlar,
1.8 Güncellemesi ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz. Lütfen aşağıda belirtilen konularla ilgili geri bildirimlerinizi belirtilen başlıklar altında paylaşın.
Teşekkürler,
Komutanlar,
1.8 Güncellemesi ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz. Lütfen aşağıda belirtilen konularla ilgili geri bildirimlerinizi belirtilen başlıklar altında paylaşın.
Teşekkürler,
...çok sinir olduğum konuda bu istatistikler kısmı ;
İstatistik kısmında benim görmek istediğim savaş performansı ki istenen de bu bunu da getirdiniz teşekkürler ama 3 satır minnacık yerden satır satır kaydırarak görmeye çalıştırıp üstte ki kocaman alanı anlamsız şeylerle doldurmak nasıl desem bilemedim . Bunu yaparken kullanışlılık diye bir şey var ama burada kesinlikle yok .
Edited by Spartiat777, 04 March 2020 - 01:55 PM.
Geri bildirim ile ilgili olmayan kısımlar çıkarıldı
Çelik avcısı ile ön cephe aynı haftaya denk gelmez umarım.
Keşke bunları aynı kefeye koymasaydınız Ön Cephe wot oyuncularının en sevdiği kip olabilir bu oyunda.
Çelik avcısı ise cadılar bayramı, tank futbolu, yarış vs. gibi ortalama düzeyde ilgi çeken ve beğenilen etkinliklerden biri.
Üstelik Ön Cephe'nin bu kadar değişmesine, karıştırılmasına da gerek yoktu. Ödüllerin değişmesi ve hatta azalması bile sorun değil.
Sadece haritalarda birkaç nüansın dengelenmesi yeterliydi.
Bu konu güncel sürüm hakkında geri bildirim için ayrılmıştır.
Konuyla ilgili olmayan mesajlar kaldırılmıştır.
Lütfen sorularınızı ve diğer konulardaki görüşlerinizi ilgili bölüm ve konularda paylaşın.
oyunda daha önce verilen liyakat ödülleri kaldırılıp yerine günlük görev adı altında yeni bir sistem getirildi bu mod geldiğinden beri toplamda 12 adet oyun içi blueprint gerekli koşulları sağlamama rağmen oyun tarafından verilmedi
bu durumu oyun içi desteğe ilettim onlar blueprint dedinlen ekipmanın hesabıma eklendiğini söylediler fakat depo da sayıyı defalarca kontrol etmeme rağmen değişiklik olmadığını ispatlı olarak oyun içi garaj ekran görüntüsünü alıntılayarak kendilerine yolladım
oyunu ve wg tarafından izin verilen modpacklerin oyunda görüşüme engel olabileceğini oyunu ve modları silip oyunu tekrar yüklemem gerektiğini belirttiler bende sabah itibarı ile oyunu ve modları sildim tekrar yükledim ve mod yüklemeden
oyunu başlattım ve oyun içi blueprint vaad eden görevleri tamamladım gene blueprint vermedi sayısında değişiklik olmadı
destek tarafından tarafımca açılan konu oyun destek ekibinin dediklerimi kabul etmemesi sonucu kendileri tarafından kapatıldı ben diyorum ki oyunda günlük görevlerde bir hata var bunu ispatlı olarak oyun desteğe ilettim
derdim blueprint değil hesabımda yeterince tank var burdan sonra tank alsam ne olur almasam ne olur fakat görev yerine geldiği halde verilmiyorsa insanın zoruna gidiyor bu da bir gerçek
bu notum size sayın firma yetkilisi oyun desteğe açtığım ve destek ekibi tarafından kapatılan konu numarası : 122896080 incelemek istersiniz diye not düşüyorum
ayrıca size özel mesaj ile bildirdim
BagKurEmekLisi, on 07 March 2020 - 04:01 PM, said:
oyunda daha önce verilen liyakat ödülleri kaldırılıp yerine günlük görev adı altında yeni bir sistem getirildi bu mod geldiğinden beri toplamda 12 adet oyun içi blueprint gerekli koşulları sağlamama rağmen oyun tarafından verilmedi
bu durumu oyun içi desteğe ilettim onlar blueprint dedinlen ekipmanın hesabıma eklendiğini söylediler fakat depo da sayıyı defalarca kontrol etmeme rağmen değişiklik olmadığını ispatlı olarak oyun içi garaj ekran görüntüsünü alıntılayarak kendilerine yolladım
oyunu ve wg tarafından izin verilen modpacklerin oyunda görüşüme engel olabileceğini oyunu ve modları silip oyunu tekrar yüklemem gerektiğini belirttiler bende sabah itibarı ile oyunu ve modları sildim tekrar yükledim ve mod yüklemeden
oyunu başlattım ve oyun içi blueprint vaad eden görevleri tamamladım gene blueprint vermedi sayısında değişiklik olmadı
destek tarafından tarafımca açılan konu oyun destek ekibinin dediklerimi kabul etmemesi sonucu kendileri tarafından kapatıldı ben diyorum ki oyunda günlük görevlerde bir hata var bunu ispatlı olarak oyun desteğe ilettim
derdim blueprint değil hesabımda yeterince tank var burdan sonra tank alsam ne olur almasam ne olur fakat görev yerine geldiği halde verilmiyorsa insanın zoruna gidiyor bu da bir gerçek
bu notum size sayın firma yetkilisi oyun desteğe açtığım ve destek ekibi tarafından kapatılan konu numarası : 122896080 incelemek istersiniz diye not düşüyorum
ayrıca size özel mesaj ile bildirdim
Gelen taslaklar / kesitler depoda genel ya da ulusalsa yukarıda sayı olarak gösteriliyor ama bir tankla aitse ilgili tanka ait görselle gösteriliyor. Gelen taslağın/kesitin hangi tanka ait olduğunu bildirim alanından görme ve bunun depoda ya da teknoloji ağacında o tanka ait taslak sayısının değişip değişmediğini kontrol etme şansınız oldu mu? Araştırılmamış tanklara ait taslaklar üst bölümdeki genel ve ulusal kesit sayılarını değiştirmez.
Spartiat777, on 07 March 2020 - 02:27 PM, said:
Gelen taslaklar / kesitler depoda genel ya da ulusalsa yukarıda sayı olarak gösteriliyor ama bir tankla aitse ilgili tanka ait görselle gösteriliyor. Gelen taslağın/kesitin hangi tanka ait olduğunu bildirim alanından görme ve bunun depoda ya da teknoloji ağacında o tanka ait taslak sayısının değişip değişmediğini kontrol etme şansınız oldu mu? Araştırılmamış tanklara ait taslaklar üst bölümdeki genel ve ulusal kesit sayılarını değiştirmez.
sizinde dedikleriniz kontrol edip tekrar bildireceğim teşekkürler
Spartiat777, on 07 March 2020 - 02:27 PM, said:
Bugün durumu çözdüm görevler bitirilince kesitler geliyor bunlar oyun sonucuyla beraber sağ dip köşede açılan küçük kutucukta bildirim olarak geliyor fakat bu benim dikkatimden kaçmış hatalıyım fakat diğer yandan oyun destek bu durumu kendilerine resimlerle alıntı yaparak sordugumda bunu kısaca izah etmek yerine almış kullanmışsın deyip kapatmaları hoş değil sorunu anlamak yerine sürekli papağan gibi aynı yazıları kes yapıştır yapınca haliyle insanı çıldırtıyorlar benim hatam dikkatli incelememek sonucu bunu kısaca izah etseler bu konu uzamazdı neyse
tavsiyeniz için teşekkürler
bu arada bazen forum mıderatorlerı ıle de atışıyoruz ama sizleri anlıyorum emin olabilirsiniz editleme yaparken uyguladığınız kuralları umarım sizlerde oyuncuları ve itirazlarını anlayışla karşılarsınız kolay gelsin
BagKurEmekLisi, on 09 March 2020 - 05:16 PM, said:
Bugün durumu çözdüm görevler bitirilince kesitler geliyor bunlar oyun sonucuyla beraber sağ dip köşede açılan küçük kutucukta bildirim olarak geliyor fakat bu benim dikkatimden kaçmış hatalıyım fakat diğer yandan oyun destek bu durumu kendilerine resimlerle alıntı yaparak sordugumda bunu kısaca izah etmek yerine almış kullanmışsın deyip kapatmaları hoş değil sorunu anlamak yerine sürekli papağan gibi aynı yazıları kes yapıştır yapınca haliyle insanı çıldırtıyorlar benim hatam dikkatli incelememek sonucu bunu kısaca izah etseler bu konu uzamazdı neyse
tavsiyeniz için teşekkürler
bu arada bazen forum mıderatorlerı ıle de atışıyoruz ama sizleri anlıyorum emin olabilirsiniz editleme yaparken uyguladığınız kuralları umarım sizlerde oyuncuları ve itirazlarını anlayışla karşılarsınız kolay gelsin
Ek olarak, dün protanki mod paketinin ve benzer öğeleri kullanan mod paketlerinin bildirim alanına gelen taslak bildirimlerini engellediğini okudum. Bende protanki mod paketi yüklü ve gerçekten de taslak bildirimleri gelmiyor.
Müşteri hizmetleri için bir şey diyemeyeceğim, ben de müşteri hizmetlerine derdimi anlatmakta zorlanıyorum ama oluşan zorluk benim anlatışımdan kaynaklanmıyor
Oyuncular forum kurallarına ve genel toplum kurallarına uyarak istedikleri itirazı yapabilirler. Kural dışı bir konu oluştuğunda haklılık arka planda kalıyor.
Spartiat777, on 09 March 2020 - 04:35 PM, said:
Ek olarak, dün protanki mod paketinin ve benzer öğeleri kullanan mod paketlerinin bildirim alanına gelen taslak bildirimlerini engellediğini okudum. Bende protanki mod paketi yüklü ve gerçekten de taslak bildirimleri gelmiyor.
Müşteri hizmetleri için bir şey diyemeyeceğim, ben de müşteri hizmetlerine derdimi anlatmakta zorlanıyorum ama oluşan zorluk benim anlatışımdan kaynaklanmıyor
Oyuncular forum kurallarına ve genel toplum kurallarına uyarak istedikleri itirazı yapabilirler. Kural dışı bir konu oluştuğunda haklılık arka planda kalıyor.
bilmiyorum belki benim sorunumda moddan kaynaklıydı modu değiştirince düzeldi yeni fark ettim neyse
SU 100M1 ile oynuyorum. Savaşı kazandığımız ve ilk 10a girdiğim birkaç sefer 5 gelişim puanı alamadım. Ben mi hata yapıyorum oyunda mı sorun var anlamadım.
Harami63, on 16 March 2020 - 01:24 AM, said:
SU 100M1 ile oynuyorum. Savaşı kazandığımız ve ilk 10a girdiğim birkaç sefer 5 gelişim puanı alamadım. Ben mi hata yapıyorum oyunda mı sorun var anlamadım.
Sanırım savaş kartı olayından bahsediyorsunuz.
Savaş sonuç ekranınızdaki sıralama deneyime göre mi kontrol ediniz. Eğer deneyime göre değilde hasara göre ise bu sizi yanıltabilir. Buradaki kıstas kazanılan deneyimde ilk 10 a girmeyi baz alır. Bunun yanında bir de seviye sınırı olayı var. VI seviyenin altındaki savaşlar savaş kartı gelişimize yansımıyor incelediğim kadarıyla. Bunun yanında VI seviyede 100 gelişim sınırı var. Yani eğer VI seviyede ki toplam 100 puanlık sınıra ulaşmışsanız, o dönem içerisinde VI seviye ile yapacağınız diğer savaşlarda gelişim puanı kazanamıyorsunuz.
Bütün bunların dışında gelişim puanı kazanamıyorum diyorsanız o zaman bir sorun var demektir.
Not : Bu arada savaş kartı sorunları için ayrı başlık açılmamış olması da muhtemelen unutulmuş bir olay. Zira ara güncellemede gelince atlandı sanırım.
Edited by l3oomerangg, 15 March 2020 - 11:45 PM.
innocenT_deviL, on 23 March 2020 - 02:05 AM, said:
başka bir konuya yazdığım gibi son dönemde (genel olarak son 4-5 gündür-özellikle son 2 gündür yani haftasonu çok daha fazla) ping yükselmeleri ve lag konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz. Sunucuların yetersiz kaldığını düşünüyoruz çünkü ne zaman oyuncu sayısı belli rakamların üstüne çıksa o zaman oluyor bu tür şeyler.
Tyhoun, on 04 March 2020 - 12:29 PM, said:
...çok sinir olduğum konuda bu istatistikler kısmı ;
İstatistik kısmında benim görmek istediğim savaş performansı ki istenen de bu bunu da getirdiniz teşekkürler ama 3 satır minnacık yerden satır satır kaydırarak görmeye çalıştırıp üstte ki kocaman alanı anlamsız şeylerle doldurmak nasıl desem bilemedim . Bunu yaparken kullanışlılık diye bir şey var ama burada kesinlikle yok .
Düşük çözünürlük dikkate alınmadan yapılmış tasarım olunca böyle sapıtıyor.
En azından ölçeklemesini çözünürlüğe göre yapsalar işe yarar birşey olurdu.
Ben WG nin yanlış, eksik ve zamansız bildirimlerinden dolayı 23.03.2020 tarihinde aldığım bütün tankları, bu tanklara harcadığım serbest deneyimleri ve kullandığım taslakların hepsinin tarafıma iade edilmesini istiyorum. Alınan tankların hiçbirine mürettebat aktarılmamış, garajda göz bile atılmamış, alındığı gibi durmaktadır. Oyuncuları kandırarak bizleri mağdur etmek yerine, durumun telafisini talep ediyorum.
Geri iadesini talep ettiğim tanklar ve harcamalar.
T-62 A Harcanan Kredi : 4.880.000
AMX 30 Harcanan Kredi : 2.840.000
AMX 30 B Harcanan Kredi : 4.880.000 Harcanan Taslak : 144 Genel Kesit • 48 Ulusal Kesit Harcanan Serbest Deneyim : 80.000
113 Harcanan Kredi : 4.880.000
T71 DA Harcanan Kredi : 980.000 Harcanan Serbest Deneyim : 74.700
KV-13 Harcanan Kredi : 962.850
T21 Harcanan Kredi : 630.000
VK 30.01 D Harcanan Kredi : 637.000
M4A3E2 Harcanan Kredi : 682.500 Harcanan Serbest Deneyim : 32.750 (Emin değilim)
Firefly Harcanan Kredi : 661.500 Harcanan Serbest Deneyim : 42.000 (Yaklaşık)
Churchill GC Harcanan Kredi : 675.500 Harcanan Serbest Deneyim : 49.050 (Emin değilim)
Edited by l3oomerangg, 23 March 2020 - 05:58 PM.
Merhabalar,
Buralarda genelde bir çok kişinin yaptığı gibi bilgi edinip sessizce sakin uzaklaşanlardan biri olarak bazı olası haksızlıklar dolayısıyla ses çıkarmaya, bazı arkadaşların da sesi olmaya geldiğimi belirtmek isterim.
Yukarıda l3oomerangg arkadaşımızın da üzerinde durduğu konuda genel ve tek bir soru sormak mecburiyetindeyim; "benim suçum ne?" Yıllardır aktif olarak bir şekilde oyunun içindeyiz, özellikle son dönemde tekrar iş yoğunluğundan vakit buldukça güzel vakit geçiriyorum fakat son güncelleme ile gelecek olan 10lvl bazı tankların oyun içi para ile direkt olarak satın alınabilecek olması saçmalığı, ben ve ben gibi bir çok arkadaşın da ilgili tanklara sahip olmasında ne tür bir kabahatimiz olduğunu öğrenmek hakkımızdır sanırım. Örneğin onca savaş, onca kredi, onca premium, onca emek ile açtığım AMX 30B, T62A, 113 (belki aynı şekilde olan ama aklıma gelmeyen) bir çok tankım için nasıl bir yol izlenecek çok merak ediyorum. Şayet daha önce de benzer bir çok haksızlığa rağmen ses çıkarmadan emek verdiğimiz oyun için gerçekten işleyiş böyle büyük saçmalık ve haksızlıkla olacaksa açıklansın da ona göre hareket edelim!
European Community → Comunidad de habla española → Foro → Discusión del juego → Archivo → Pase de batallaStarted by Delhroh, 20 Feb 2020![]() |
|
|
||
1.8 European Community → Communauté francophone → Forum → Discussions sur le jeu → Archives → Retours concernant le passe de bataille.Started by Actinid, 20 Feb 2020![]() |
|
|
||
1.8 European Community → Türkçe Topluluk → Forum → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Savaş KartıStarted by vuque, 20 Feb 2020![]() |
|
|
||
→ Update 1.8 Feedback: Battle PassStarted by Dwigt, 20 Feb 2020![]() |
|
|
||
1.8 European Community → Communauté francophone → Forum → Discussions sur le jeu → Archives → Retours sur les bugs.Started by Actinid, 18 Feb 2020![]() |
|
|
0 members, 2 guests, 0 anonymous users