Witam Serdecznie!
Od jakiegoś czasu - w sumie od niedługiego czasu - gram w WOT Bardzo lubię tę grę! Zaczynałem od WN8 typu 74...teraz mam już ponad 300! Może to śmieszne.. Ale o czym ten wątek?
Otóż proponuję taką współpracę! Oferuję walutę GOLD i/lub dni Premium WOT w zamian za .. naukę mnie gry w WOT Konkretnie chodzi o poświęcony czas na grę ze mną w plutonach, teorię i praktykę! Jeśli ktoś jest chętny proszę podać swoje koszty (ile czego chce) za każdą godzinę nauki! W tym wątku chętnie odczytam propozycje od lepszych graczy! Na pewno jeszcze skorzystają inni- może będzie więcej chętnych do nauki! Jeśli ktoś mnie wyprowadzi na WN8 (z całości) powyżej 1000 w tym 2020 roku to dorzucę poza wyżej opisanym wynagrodzeniem dodatkowo dowolny czołg ze sklepu Premium, który będzie akurat dostępny... Dodam tylko, że jeśli zgłosi się do nauki mnie więcej niż 1 osoba, oczekuje od każdej zgłaszającej się osoby poświecenia mnie minimum 30 minut swojego czasu (próbne lekcje) w celu sprawdzenia tego z kim mi się lepiej uczy.. cóż konkurencja jest na świecie! Ktoś chętny? W odpowiedziach proszę wypełnić schemat:
1. Ile godzin miesięcznie możesz mi poświęcić?
2. Czy lekcje maja być tylko weekendy czy tez tygodniu?
3. W jakich godzinach mogą odbywać się zajęcia?
4. ile chcesz monet waluty Gold za każdą godzinę?
5. ile dni premium oczekujesz za każdą godzinę nauki?
6. Jaki WN8 twoim zdaniem uzyskam ucząc się u ciebie do końca 2020 roku?
7. Masz jakieś inne, twoje warunki?
8. Masz dostęp do TeamSpeak?
aha i jeszcze takie informacje:
Współpraca - ogólnie ma trwać do końca grudnia 2020. Wybór nauczyciela do 5 marca 2020. Jeśli nie będzie chętnych czekam dalej aż ktoś się zgłosi. Wynagrodzenie (gold/premium) będzie wypłacane 5. lub 6. dnia miesiąca stosownie do odbytych wcześniej godzin nauki. Jeśli wybiorę Ciebie jako nauczyciela to współpraca trwa minimalnie 3 miesiące a liczba godzin nauki miesięcznie zależy od tego ile chcesz wynagrodzenia.... Szczegóły do uzgodnienia. Czołg premium otrzyma osoba, która będzie bezkonkurencyjna w nauce i będzie mnie prowadziła cały czas (minimum pól roku)- i najpóźniej do grudnia 2020 wbiję ogólny WN1000! Zastrzegam sobie prawo do zakończenia współpracy w dowolnym momencie z przyczyn osobistych i/lub w wyniku braku poprawy WN8!
W skrócie:
- szukam nauczyciela
- płacę za naukę
- oczekuje wzrostu WN8
Tak na marginesie - edukacja w grach to chyba będzie nowy zawód! ...
Pozdrawiam
Edited by lolsport, 28 February 2020 - 02:01 AM.