Jump to content


My shots hitting under my tank (replay proof)

my shot hitting under my tank

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

SpartA_1ah1 #1 Posted 29 February 2020 - 08:29 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

Hi

 

Today for first time i have played with type 59 and 112, I was shooting with zoom and without and my AP hitting under my tank.

Please fix it

 

links

1-type 59 from 11:40 to 10:30 | http://wotreplays.eu/site/5254228

2-112 from 14:10 to 13:10 my shots just disappearing but look in 13:30 i was aiming to P.44 Pantera and AP hitting under my tank | http://wotreplays.eu/site/5254245

 Thanks



TheJ4ckal #2 Posted 29 February 2020 - 08:55 PM

    Corporal

  • Player
  • 4015 battles
  • 101
  • Member since:
    11-01-2014

So you fired, it looped round like a boomerang and hit under your own tank? Impressive trick.

 

Oh and you do know just saying "fix it", is a ridiculous thing to say?



Balc0ra #3 Posted 29 February 2020 - 09:02 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 76437 battles
  • 22,432
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

Seems you already removed the replays, as I'm getting a 404.

 

But. I highly doubt the shots go straight down, as that would be something more then just one Type 59 owner would point out I suspect by now. It could be other client/server issues. As in just visually on your end. So if you run a ton of mods, try without it and see etc. 



SpartA_1ah1 #4 Posted 29 February 2020 - 09:06 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

View PostBalc0ra, on 29 February 2020 - 11:02 PM, said:

Seems you already removed the replays, as I'm getting a 404.

 

But. I highly doubt the shots go straight down, as that would be something more then just one Type 59 owner would point out I suspect by now. It could be other client/server issues. As in just visually on your end. So if you run a ton of mods, try without it and see etc. 

 

Nope the replays are still up and i dont use any mods

 

20:07 Added after 1 minute

View PostTheJ4ckal, on 29 February 2020 - 10:55 PM, said:

So you fired, it looped round like a boomerang and hit under your own tank? Impressive trick.

 

Oh and you do know just saying "fix it", is a ridiculous thing to say?

 

Did you see the replay or not? it is a ridiculous thing to say without watching the replays


Edited by SpartA_1ah1, 29 February 2020 - 09:13 PM.


SpartA_1ah1 #5 Posted 29 February 2020 - 11:02 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

Update

 

I found that any shot i miss it will hit under my tank, if i hit a tank it will work fine.



CmdRatScabies #6 Posted 29 February 2020 - 11:25 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38551 battles
  • 6,111
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    10-12-2015

View PostSpartA_1ah1, on 29 February 2020 - 11:02 PM, said:

Update

 

I found that any shot i miss it will hit under my tank, if i hit a tank it will work fine.

You're saying missed shots hit your own tank?  Whhat?



Balc0ra #7 Posted 29 February 2020 - 11:47 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 76437 battles
  • 22,432
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostSpartA_1ah1, on 29 February 2020 - 09:06 PM, said:

 

Nope the replays are still up and i dont use any mods

 

20:07 Added after 1 minute

 

Did you see the replay or not? it is a ridiculous thing to say without watching the replays

 

Now they work, but not earlier.

 

Tho I suspect it's a server/client issue if you don't run mods. As if you hit, it does nothing. But if you miss, it appears under your tank. Thus, it's a visual issue that could be caused by packet loss etc. Or a corrupt file somewhere. As I've never heard of this bug before. And I've platooned with a Type 59 owner that played it earlier. He never said he had seen such issues. As again, if it was a more common issue. I've would have guessed we would see more than one topic about it. 

 

If you have not done it already, run an integrity check just to be sure.

 

 



xtrem3x #8 Posted 01 March 2020 - 12:12 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 36401 battles
  • 1,991
  • [EFE-X] EFE-X
  • Member since:
    01-03-2013

View PostSpartA_1ah1, on 29 February 2020 - 07:29 PM, said:

Hi

 

Today for first time i have played with type 59 and 112, I was shooting with zoom and without and my AP hitting under my tank.

Please fix it

 

links

1-type 59 from 11:40 to 10:30 | http://wotreplays.eu/site/5254228

2-112 from 14:10 to 13:10 my shots just disappearing but look in 13:30 i was aiming to P.44 Pantera and AP hitting under my tank | http://wotreplays.eu/site/5254245

 Thanks

 

Watched replay

I can see you getting confused and looking at the ground around your tank so I believe it was happening to you, but it wasn't happening to me on your replay so it's a bug your end.

 

Try verifying game files I guess?


Edited by xtrem3x, 01 March 2020 - 12:12 AM.


SpartA_1ah1 #9 Posted 01 March 2020 - 12:29 AM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

View PostCmdRatScabies, on 01 March 2020 - 01:25 AM, said:

You're saying missed shots hit your own tank?  Whhat?

 

Watch the replays :teethhappy:

 

View PostBalc0ra, on 01 March 2020 - 01:47 AM, said:

 

Now they work, but not earlier.

 

Tho I suspect it's a server/client issue if you don't run mods. As if you hit, it does nothing. But if you miss, it appears under your tank. Thus, it's a visual issue that could be caused by packet loss etc. Or a corrupt file somewhere. As I've never heard of this bug before. And I've platooned with a Type 59 owner that played it earlier. He never said he had seen such issues. As again, if it was a more common issue. I've would have guessed we would see more than one topic about it. 

 

If you have not done it already, run an integrity check just to be sure.

 

 

 

I did an integrity check but still same

even i have played other tanks and the issue does appeared in all my tanks , last battle i was playing defender i shot an HE round and i missed and boom HE hit under my tank :facepalm: look here with full screen.

23:39 Added after 9 minute

View Postxtrem3x, on 01 March 2020 - 02:12 AM, said:

 

Watched replay

I can see you getting confused and looking at the ground around your tank so I believe it was happening to you, but it wasn't happening to me on your replay so it's a bug your end.

 

Try verifying game files I guess?

 

Thank you for the info ,so playing my demo in your game the issue does not appeared that means the bug is from my side.

i will reinstall my game.


Edited by SpartA_1ah1, 01 March 2020 - 12:34 AM.


CmdRatScabies #10 Posted 01 March 2020 - 12:53 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38551 battles
  • 6,111
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    10-12-2015

View PostSpartA_1ah1, on 01 March 2020 - 12:29 AM, said:

 

Watch the replays :teethhappy:

 

I did but couldn't see anything unusual.  All looks fine to me - apart from a couple of shots that just disappeared but that's not unheard of.

 

Edit - I do have some of the extra effects disabled so maybe that's why I'm not seeing it the same as you.


Edited by CmdRatScabies, 01 March 2020 - 12:56 AM.


SpartA_1ah1 #11 Posted 01 March 2020 - 01:07 AM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

View PostCmdRatScabies, on 01 March 2020 - 02:53 AM, said:

I did but couldn't see anything unusual.  All looks fine to me - apart from a couple of shots that just disappeared but that's not unheard of.

 

Edit - I do have some of the extra effects disabled so maybe that's why I'm not seeing it the same as you.


look for my last post i did put a video in youtube



Nishi_Kinuyo #12 Posted 01 March 2020 - 01:30 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 10529 battles
  • 7,228
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011

Nope, not seeing any of the sort in your replays. :confused:

 

Don't see a red light indicating packet loss either.



Tom_Deekanarry #13 Posted 01 March 2020 - 10:37 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 16003 battles
  • 528
  • Member since:
    06-28-2012

View PostSpartA_1ah1, on 01 March 2020 - 12:29 AM, said:

 

Watch the replays :teethhappy:

 

 

I did an integrity check but still same

even i have played other tanks and the issue does appeared in all my tanks , last battle i was playing defender i shot an HE round and i missed and boom HE hit under my tank :facepalm: look here with full screen.

23:39 Added after 9 minute

 

Thank you for the info ,so playing my demo in your game the issue does not appeared that means the bug is from my side.

i will reinstall my game.


Are you sure  that explosion next to you was not return fire?  it did look strange like your shell fell out of the end of the barrel and went off on the floor?

 



CmdRatScabies #14 Posted 01 March 2020 - 11:02 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38551 battles
  • 6,111
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    10-12-2015

View PostSpartA_1ah1, on 01 March 2020 - 01:07 AM, said:


look for my last post i did put a video in youtube

I saw what you were seeing in the video but it isn't visible when I play the replays.  If you see it in the replay then drop some of the special effects down and see if you still see it - it could just be the muzzle flash gone wrong.



WindSplitter1 #15 Posted 01 March 2020 - 04:20 PM

    Colonel

  • Player
  • 20887 battles
  • 3,677
  • [ORDEM] ORDEM
  • Member since:
    02-07-2016

View PostTom_Deekanarry, on 01 March 2020 - 09:37 AM, said:


Are you sure  that explosion next to you was not return fire?  it did look strange like your shell fell out of the end of the barrel and went off on the floor?

 

 

It's the logical explanation.



SpartA_1ah1 #16 Posted 01 March 2020 - 05:28 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

View PostTom_Deekanarry, on 01 March 2020 - 12:37 PM, said:


Are you sure  that explosion next to you was not return fire?  it did look strange like your shell fell out of the end of the barrel and went off on the floor?

 

 

View PostWindSplitter1, on 01 March 2020 - 06:20 PM, said:

 

It's the logical explanation.

 

New video i shot 2 HE and 2 AP rounds

 

look here

 



Nishi_Kinuyo #17 Posted 01 March 2020 - 05:46 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 10529 battles
  • 7,228
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011

Have you tried reinstalling the game?

 

Because as mentioned above, we don't see any of the sort in the replays you've provided.



8126Jakobsson #18 Posted 01 March 2020 - 05:49 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 85077 battles
  • 6,269
  • Member since:
    12-20-2014
Aww man that must be really annoying :D

xx984 #19 Posted 01 March 2020 - 06:05 PM

    Colonel

  • Player
  • 67479 battles
  • 3,931
  • [72861] 72861
  • Member since:
    08-11-2013
Imagine if it did splash damage to you :teethhappy: Incentive to your gunner not to miss!

SpartA_1ah1 #20 Posted 01 March 2020 - 06:59 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26185 battles
  • 226
  • Member since:
    05-04-2014

View PostNishi_Kinuyo, on 01 March 2020 - 07:46 PM, said:

Have you tried reinstalling the game?

 

Because as mentioned above, we don't see any of the sort in the replays you've provided.

 

View Post8126Jakobsson, on 01 March 2020 - 07:49 PM, said:

Aww man that must be really annoying :D

 

View Postxx984, on 01 March 2020 - 08:05 PM, said:

Imagine if it did splash damage to you :teethhappy: Incentive to your gunner not to miss!

 

:D

After many hours i did find the problem , it was of launching the game in 64bit version you can try it from the game folder in (World_of_Tanks\win64) RUN WorldOfTanks.exe

now you have 64bit game more FPS but use more RAM.

So i switch back to 32bit version and boom everything's back to normal.

Wargaming need to fix it before the actual release of the game in 64bit version.

 

Thank you all for the help

 

Edit : Apparently i was wrong the 64bit version was for Mac OS only


Edited by SpartA_1ah1, 01 March 2020 - 07:27 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users