Jump to content


Server problems... or not?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Scabolcz #1 Posted 10 March 2020 - 11:30 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18239 battles
  • 406
  • Member since:
    07-16-2014
Sorry to post this here, but anyone having problems connecting to servers? I couldn't even acces the WoT site moments ago...

_zzzz_ #2 Posted 10 March 2020 - 11:35 PM

    Corporal

  • Player
  • 859 battles
  • 120
  • [-4O4-] -4O4-
  • Member since:
    01-12-2019
No issues here.

Homer_J #3 Posted 10 March 2020 - 11:36 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33637 battles
  • 37,555
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostScabolcz, on 10 March 2020 - 10:30 PM, said:

Sorry to post this here, but anyone having problems connecting to servers? I couldn't even acces the WoT site moments ago...

 

Sounds like an ISP / DNS issue.



Scabolcz #4 Posted 10 March 2020 - 11:41 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18239 battles
  • 406
  • Member since:
    07-16-2014
Was about to enter a game, the whole thing was stuck on a stationary screen, and after that, servers appear unavailable to me :amazed:... Still are

Homer_J #5 Posted 10 March 2020 - 11:43 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33637 battles
  • 37,555
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostScabolcz, on 10 March 2020 - 10:41 PM, said:

Was about to enter a game, the whole thing was stuck on a stationary screen, and after that, servers appear unavailable to me :amazed:... Still are

 

View PostHomer_J, on 10 March 2020 - 10:36 PM, said:

 

Sounds like an ISP / DNS issue.

There's currently about 33k players on each of EU1 and EU2.

 

You could try tracing your route to the website or game server.

 

Download pingplotter

if you use EU1 point it at login.p1.worldoftanks.eu

if you use EU2 point it at login.p2.worldoftanks.eu

 

Save the trace as an image and post it up here.



NekoPuffer_PPP #6 Posted 10 March 2020 - 11:54 PM

    Brigadier

  • Player
  • 35998 battles
  • 4,708
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

99% sure it's not related, but I had to call my internet provider yesterday to perform a connection reset on their end because I was getting literally 0.75% of my usual download speed. The connection was working but it was ridiculously slow.

 

Interesting coincidence? :amazed:



Scabolcz #7 Posted 11 March 2020 - 12:46 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18239 battles
  • 406
  • Member since:
    07-16-2014
Must have been something related to my internet provider aswell, couldnt even download pingplotter... But Im still getting huge packate losses... Thanks anyway

TorokSzultan #8 Posted 12 March 2020 - 07:45 AM

    Private

  • Player
  • 5268 battles
  • 2
  • Member since:
    04-25-2016
Same problem here ... can not connect ... 

_No_oN_ #9 Posted 12 March 2020 - 07:47 AM

    Private

  • Player
  • 7286 battles
  • 23
  • [SFINX] SFINX
  • Member since:
    02-21-2018
Eu servers take Coronavirus - Covid-19 ? Are quarantined..????

RoyalFlyingCorps #10 Posted 12 March 2020 - 07:51 AM

    Corporal

  • Player
  • 51498 battles
  • 160
  • Member since:
    05-05-2016
Micropatch: https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/hot-issues/10762/

BattleBadger #11 Posted 15 March 2020 - 05:50 PM

    Private

  • Player
  • 4196 battles
  • 1
  • Member since:
    12-25-2012

The game center is terribad tried to install WoT today getting 120kbs... or it just stalls. Firewall exceptions and ports are all fine. Tried installing WoWs as well that also didn't download.. ran the download through the stand alone WoWs launcher, downloaded fine at full speed.

:sceptic:



Balc0ra #12 Posted 15 March 2020 - 05:53 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 76382 battles
  • 22,392
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostBattleBadger, on 15 March 2020 - 05:50 PM, said:

The game center is terribad tried to install WoT today getting 120kbs... or it just stalls. Firewall exceptions and ports are all fine. Tried installing WoWs as well that also didn't download.. ran the download through the stand alone WoWs launcher, downloaded fine at full speed.

:sceptic:

 

Again, keep in mind most of Europe is at home now causing data bottlenecks. So between you and the download server, I'm sure there is a spot that is overworked due to it dragging your speed down. So patience. My ISP speed is way lower then it should be, but then again my ISP says the traffic is almost 50% over the norm in my area.



Sinner_wrath #13 Posted 16 March 2020 - 05:35 PM

    Private

  • Player
  • 32480 battles
  • 13
  • Member since:
    06-06-2017
if you are using xvm, update to the latest patch, was having the same issue yesterday, I would disconnect  after I enter battle and I won't be able to reconnect till after the battle ends, fixed when updated to the latest xvm patch

Edited by Sinner_wrath, 16 March 2020 - 05:36 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users