Jump to content


Eski hesapların kullanabileceği kod?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

TanksADANA #1 Posted 23 March 2020 - 02:16 PM

    Private

  • Player
  • 6520 battles
  • 8
  • [SAYG1] SAYG1
  • Member since:
    01-24-2013
Sayın Admin yönlendirdiğin sitedeki kodları demedim ancak geçersiz diyor en basiti virüs sebebi ile verilen besafe2020 kodu da geçersiz demekte. Bunu nasıl çözerim 

Spartiat777 #2 Posted 23 March 2020 - 02:18 PM

    Colonel

  • Moderator
  • 47069 battles
  • 3,507
  • Member since:
    01-01-2016
Herhangi bir mobil telefon, başka tarayıcı, başka makineden denenebilir.

TanksADANA #3 Posted 23 March 2020 - 02:20 PM

    Private

  • Player
  • 6520 battles
  • 8
  • [SAYG1] SAYG1
  • Member since:
    01-24-2013
Telefonda da denedim ancak olmuyor. Ayrıca aktif olarak sadece bu kod mu var? Forum ve yönlendirdiğiniz link çok karışık alakasız konular dönmekte

Spartiat777 #4 Posted 23 March 2020 - 02:24 PM

    Colonel

  • Moderator
  • 47069 battles
  • 3,507
  • Member since:
    01-01-2016
Kodlar zaten genelde kısa süreli. Yeni bir kod açıklandığında da o iki konudan birine ekleniyor. Her an hazırda kod bulunacak diye bir şey yok.

TanksADANA #5 Posted 23 March 2020 - 02:33 PM

    Private

  • Player
  • 6520 battles
  • 8
  • [SAYG1] SAYG1
  • Member since:
    01-24-2013
3 nisana kadar geçerli demekte ancak geçersiz kod uyarısı alıyorum 14 günlük pre veren kodda

SupremeMaster #6 Posted 23 March 2020 - 08:11 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 45800 battles
  • 1,704
  • [EDBFE] EDBFE
  • Member since:
    06-05-2011

View PostTanksADANA, on 23 March 2020 - 04:33 PM, said:

3 nisana kadar geçerli demekte ancak geçersiz kod uyarısı alıyorum 14 günlük pre veren kodda


Geçerrsiz kod değil de teknik nedenlerden dolayı tarzı bir mesaj olmasın o ? Çünkü ben bugün birkaç hesapta daha denedim



aydyldz #7 Posted 25 March 2020 - 12:52 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 31183 battles
  • 626
  • [RTRO] RTRO
  • Member since:
    12-06-2015
Ben Warships'de alınca Tanks'da da aktif olmuş olabilir.  Ben de kodu girdiğimde kod hatalı mesajı veriyordu.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users