Jump to content


Moe Mod nie działa

mods

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Kn4gers #1 Posted 26 March 2020 - 05:45 AM

    Private

  • Player
  • 36643 battles
  • 8
  • [NERVA] NERVA
  • Member since:
    04-21-2012
Jak wyżej, chciałem zainstalować ten od Spotera bo to właśnie on nie działa, a nie od ProTanki, który mam i to w dodatku z cyrylicą, co warte nadmienienia, to fakt, że po kliknięciu Esc w garażu i kliknięciu Mods preferences nie ma w nim absolutnie nic. Zdjęcia zawartości folderów poniżej, jak za mało to mogę dosłać. Jakieś porady ?

Attached Files

  • Attached File   shot_033.jpg   590.26K
  • Attached File   1.PNG   53.01K
  • Attached File   2.PNG   71.98K
  • Attached File   3.PNG   58.33K
  • Attached File   4.PNG   43.2K
  • Attached File   5.PNG   61.76K


TankerDomi #2 Posted 26 March 2020 - 10:58 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 38680 battles
  • 1,711
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    07-02-2012

View PostKn4gers, on 26 March 2020 - 05:45 AM, said:

Jak wyżej, chciałem zainstalować ten od Spotera bo to właśnie on nie działa, a nie od ProTanki, który mam i to w dodatku z cyrylicą, co warte nadmienienia, to fakt, że po kliknięciu Esc w garażu i kliknięciu Mods preferences nie ma w nim absolutnie nic. Zdjęcia zawartości folderów poniżej, jak za mało to mogę dosłać. Jakieś porady ?


Zacząłbym od wyczyszczenia folderów z obu i wgrania tylko jednego moda.



Siblakiz #3 Posted 21 October 2020 - 05:55 PM

    Private

  • Player
  • 68739 battles
  • 2
  • [-PAY-] -PAY-
  • Member since:
    05-04-2011

A mi on tylko działa w drzewku i nie rozumiem co się z nim stało

 



RaJCeL #4 Posted 21 October 2020 - 06:55 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 29120 battles
  • 3,293
  • [W4YR] W4YR
  • Member since:
    10-14-2011

View Postwojownik999, on 21 October 2020 - 06:55 PM, said:

A mi on tylko działa w drzewku i nie rozumiem co się z nim stało

 

Jeżeli ten od spotera/oldskoola to paczyk spowodował błąd - trzeba czekać na poprawkę.



Kn4gers #5 Posted 04 January 2021 - 01:27 AM

    Private

  • Player
  • 36643 battles
  • 8
  • [NERVA] NERVA
  • Member since:
    04-21-2012

View PostRaJCeL, on 21 October 2020 - 05:55 PM, said:

Jeżeli ten od spotera/oldskoola to paczyk spowodował błąd - trzeba czekać na poprawkę.

Czekamy od marca :P



RaJCeL #6 Posted 04 January 2021 - 07:32 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 29120 battles
  • 3,293
  • [W4YR] W4YR
  • Member since:
    10-14-2011

View PostKn4gers, on 04 January 2021 - 01:27 AM, said:

Czekamy od marca :P

Od Spotera aktualizacja 15 dni temu, od Oldskoola 27 dni temu.



domikw #7 Posted 04 January 2021 - 10:44 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 25074 battles
  • 1,815
  • Member since:
    08-08-2013
Doczepię się do tematu. Zainstalowałem MoE mod od Spottera i po wejściu do bitwy widzę czarny pasek. W miarę trwania potyczki pojawia się wyłącznie jedna liczba informująca mnie o aktualnym poziomie MoE. Brak info o +/- wobec stanu sprzed bitwy. W garażu brak info o MoE na karuzeli nad czołgiem. Staty MoE w zakładce "Statystyka" są widoczne pod myszą. Wydaje mi się, że konfiguracja moda jest prawidłowa. O co chodzi? Nie, MoE mod nie gryzie się z innymi modami bo jest to jedyny mod, który mam zainstalowany.

RaJCeL #8 Posted 04 January 2021 - 11:33 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 29120 battles
  • 3,293
  • [W4YR] W4YR
  • Member since:
    10-14-2011

View Postdomikw, on 04 January 2021 - 10:44 AM, said:

Doczepię się do tematu. Zainstalowałem MoE mod od Spottera i po wejściu do bitwy widzę czarny pasek. W miarę trwania potyczki pojawia się wyłącznie jedna liczba informująca mnie o aktualnym poziomie MoE. Brak info o +/- wobec stanu sprzed bitwy. W garażu brak info o MoE na karuzeli nad czołgiem. Staty MoE w zakładce "Statystyka" są widoczne pod myszą. Wydaje mi się, że konfiguracja moda jest prawidłowa. O co chodzi? Nie, MoE mod nie gryzie się z innymi modami bo jest to jedyny mod, który mam zainstalowany.

Spotter jakiś czas temu porzucił legalne modowanie i aktualizuje tylko od święta.

Dostępne są dwa rozwinięcia jego moda:

- od Oldskool'a (bliska do oryginału Spotera)https://github.com/d...ksOnGunExtended 

- od Champi'ego (ma też inne, dodatkowe funkcje ponad MoE)http://forum.worldof...vehicle-values/

Z tego co wiem to w obu dostępne są MoE w garażu i na drzewku badań.

 

Jeżeli jednak chcesz zostać przy wersji Spotera lub wybierzesz Oldskoola to zmiana stylu wyświetlania wiadomości odbywa się skrótem alt+9 w bitwie, albo w garażu ESC -> "Mod preferences" -> "UI in battle"







Also tagged with mods

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users