Jump to content


Server 1 problems?


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

LepiSale #1 Posted 30 April 2020 - 10:22 AM

    Sergeant

  • Player
  • 55889 battles
  • 294
  • Member since:
    03-12-2013

Can't repair tanks, credits and everything else non-existent. Anyone else?

 

edit: It's server 2, actually.


Edited by LepiSale, 30 April 2020 - 10:24 AM.


Leopardo72 #2 Posted 30 April 2020 - 10:23 AM

    Private

  • Player
  • 27025 battles
  • 11
  • [CNTR] CNTR
  • Member since:
    09-28-2011
Me too

LepiSale #3 Posted 30 April 2020 - 10:24 AM

    Sergeant

  • Player
  • 55889 battles
  • 294
  • Member since:
    03-12-2013

View PostLeopardo72, on 30 April 2020 - 10:23 AM, said:

Me too

For a moment I was afraid someone hacked my account or something...



Kalonianhydra #4 Posted 30 April 2020 - 10:25 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 32568 battles
  • 409
  • Member since:
    07-19-2013
I got the same, just made another topic, maybe they can be merged or something.

R3dBaron #5 Posted 30 April 2020 - 10:25 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 11899 battles
  • 436
  • [ENEMY] ENEMY
  • Member since:
    04-22-2011
Me too...something went wrong!!!

Maksa1983 #6 Posted 30 April 2020 - 10:26 AM

    Private

  • Player
  • 14536 battles
  • 4
  • [W0WW] W0WW
  • Member since:
    11-22-2016

Same here, also lost a lot of XP boost for crew...

 



R3dBaron #7 Posted 30 April 2020 - 10:26 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 11899 battles
  • 436
  • [ENEMY] ENEMY
  • Member since:
    04-22-2011

My poor boosters...:(

 

Hope WG compensates us...



LepiSale #8 Posted 30 April 2020 - 10:27 AM

    Sergeant

  • Player
  • 55889 battles
  • 294
  • Member since:
    03-12-2013

View PostR3dBaron, on 30 April 2020 - 10:26 AM, said:

My poor boosters...:(

 

Hope WG compensates us...

I wouldn't hold my breath...



Rilbusk #9 Posted 30 April 2020 - 10:28 AM

    Private

  • Player
  • 14085 battles
  • 3
  • Member since:
    01-09-2016
only problem apart from not playing same tanks is boosters are running out for frontline

Dr_Zap #10 Posted 30 April 2020 - 10:29 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 64278 battles
  • 1,547
  • [HE-JA] HE-JA
  • Member since:
    08-12-2011
It is EU 1 & EU 2, now my tanks are in need of new ammo and repairs, so basically I cant play anymore. Thx WG for letting my boosters run out without putting them to good use

feies_vlad #11 Posted 30 April 2020 - 10:30 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 14203 battles
  • 389
  • [CIRC] CIRC
  • Member since:
    09-05-2015
Wanted to play some FL, good thing I didn't activated any boosters yet, especially credit boosters. WG, please fix this... :facepalm:

Kalonianhydra #12 Posted 30 April 2020 - 10:32 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 32568 battles
  • 409
  • Member since:
    07-19-2013
Working again

deorum #13 Posted 30 April 2020 - 10:34 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 36750 battles
  • 676
  • [ELVES] ELVES
  • Member since:
    10-27-2010
Also my reserve stock is still full, and not reset. ! 

Maroko_1337 #14 Posted 30 April 2020 - 10:37 AM

    Sergeant

  • Player
  • 8134 battles
  • 249
  • Member since:
    07-03-2017

It's your ISP, check your internet, can you ping wg servers ? 

 

Spoiler

 



LepiSale #15 Posted 30 April 2020 - 11:14 AM

    Sergeant

  • Player
  • 55889 battles
  • 294
  • Member since:
    03-12-2013
And here we go again...

TankkiPoju #16 Posted 30 April 2020 - 11:16 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 25869 battles
  • 7,980
  • Member since:
    05-20-2011

View PostMaroko_1337, on 30 April 2020 - 10:37 AM, said:

It's your ISP, check your internet, can you ping wg servers ? 

 

Spoiler

 

 

Don't forget to run the pingplotter, that will magically fix everything!



Schnitzelwaggon #17 Posted 30 April 2020 - 11:18 AM

    Private

  • Player
  • 7126 battles
  • 47
  • [PHN1X] PHN1X
  • Member since:
    11-09-2019
Last week there were server probs which did cost me the april tank reward and the premium day, now the next prem day is wasted. And no compensation at all. tnx wg. take my money and run.

qpranger #18 Posted 30 April 2020 - 11:19 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38889 battles
  • 6,424
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013
You can blame me for retiring from my wheel-spinning duties.

Schnitzelwaggon #19 Posted 30 April 2020 - 11:19 AM

    Private

  • Player
  • 7126 battles
  • 47
  • [PHN1X] PHN1X
  • Member since:
    11-09-2019

View PostMaroko_1337, on 30 April 2020 - 10:37 AM, said:

It's your ISP, check your internet, can you ping wg servers ? 

 

Spoiler

 


no, they just need to turn the servers off and on again, check if the power plug is inserted the correct way.



hellhound6 #20 Posted 30 April 2020 - 11:20 AM

    Sergeant

  • Player
  • 10013 battles
  • 242
  • Member since:
    10-01-2015

Same here

Both servers






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users