Jump to content


Problem .Przy właczaniu gra sie wyłacza.

Przy właczaniu gra sie wyłacz

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

piteross997 #1 Posted 30 April 2020 - 05:34 PM

    Private

  • Player
  • 6884 battles
  • 6
  • Member since:
    10-23-2013

Podczas wlaczania .Pojawia się obraz gry a następnie się wyłacza.

wysyłam linki.

https://megawrzuta.p...681096e73f.html

https://megawrzuta.p...2daf611b8e.html



_Patrol #2 Posted 30 April 2020 - 06:22 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 0 battles
  • 35,892
  • Member since:
    03-07-2011
Zacząłbym od zaktualizowania wszystkich sterowników z naciskiem na to coś co jest podobno kartą graficzną.

piteross997 #3 Posted 30 April 2020 - 06:35 PM

    Private

  • Player
  • 6884 battles
  • 6
  • Member since:
    10-23-2013

Zaczeło się od wywalania gry podczas ładowania bitwy.Juz aktualizowałem sterowniki i nic to nie dał.Myslisz ze już  karta graficzna nie wyrabia.Jak nawet gra nie chce się właczyc?

 



_Patrol #4 Posted 30 April 2020 - 08:30 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 0 battles
  • 35,892
  • Member since:
    03-07-2011

Naciśnij równocześnie klawisze

WINDOWS R

Posted Image

 

wpisz

%appdata%

Kliknij OK lub naciśnij klawisz ENTER

 

Napisz proszę czy po przeniesieniu widzisz folder o nazwie wargaming.net



piteross997 #5 Posted 01 May 2020 - 10:22 PM

    Private

  • Player
  • 6884 battles
  • 6
  • Member since:
    10-23-2013
jest taki folder.Ponadto jak wroce w ustawieniach do poprzeniego sterownika grafiki,gra odpali ale mulii.Sciagałem sterowniki od producenta i innych zrpdel od windows po rozne programy i dalej to samo

Edited by piteross997, 01 May 2020 - 11:10 PM.


_Patrol #6 Posted 02 May 2020 - 09:35 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 0 battles
  • 35,892
  • Member since:
    03-07-2011

Co to znaczy muli?

 

edit

w folderze wargaming.net -> worldoftanks jest plik preferences?


Edited by _Patrol, 02 May 2020 - 09:37 AM.


piteross997 #7 Posted 02 May 2020 - 10:59 AM

    Private

  • Player
  • 6884 battles
  • 6
  • Member since:
    10-23-2013
Strasznie zacina .jest taki plik

_Patrol #8 Posted 02 May 2020 - 11:37 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 0 battles
  • 35,892
  • Member since:
    03-07-2011

View Postpiteross997, on 02 May 2020 - 11:59 AM, said:

Strasznie zacina

Co z innymi grami?

 

View Postpiteross997, on 02 May 2020 - 11:59 AM, said:

jest taki plik

Zrób kopie bezpieczeństwa pliku. Zamień jego nazwę na preferences_copy.xml

//----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Na czas wykonania podpowiedzi wyłącz oprogramowanie antywirusowe, aby przez przypadek nie wpadło na pomysł zablokowania plików.

Wyłącz game center jeśli działa.

 

Po wyłączeniu antywirka i game center pobierz plik ustawień > kliknij tutaj.

Po pobraniu rozpakuj gdzieś na dysk, a po rozpakowaniu otwórz rozpakowany folder.

Kliknij dwukrotnie lewym przyciskiem myszki na pliku create_preferences

 

Przejdź do > główny_folder_gry > win32 (dysk C: > Games > World_of_Tanks_EU > win32)

Kliknij prawym przyciskiem myszki na pliku worldoftanks.exe i wybierz > uruchom jako administrator.

 

Pierwsze uruchomienie gry może trochę potrwać lub gra się nie odpali.

 

Odezwij się po mam nadzieję pomyślnym zalogowaniu do garażu gry i nic w nim nie grzeb.

 

 

NIE ODPALAJ GRY PRZEZ GAME CENTER.


Edited by _Patrol, 02 May 2020 - 11:38 AM.


piteross997 #9 Posted 02 May 2020 - 07:46 PM

    Private

  • Player
  • 6884 battles
  • 6
  • Member since:
    10-23-2013
Dalej to samo ,sprobuje oczyscic całkowice system i zainstalować ponownie gre.Juz sił mi do tego brakuje.Jak cos napisze czy pomogło

piteross997 #10 Posted 03 May 2020 - 10:13 PM

    Private

  • Player
  • 6884 battles
  • 6
  • Member since:
    10-23-2013
Całkowite przywrocenie ustawien poczatkowych windowsa pomogło.Gra  sie jak dawniej.dziekuje za checi.Temat do zamkniecia

_Patrol #11 Posted 03 May 2020 - 10:56 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 0 battles
  • 35,892
  • Member since:
    03-07-2011

Jeśli pomógł reset ustawień systemu, to uważaj na jego aktualizacje. Od około 2 mcy nie aktualizuję systemu, bo jedna z aktualizacji w moim przypadku miała kolosalny wpływ na działanie maszynki do grania (spadek wydajności).

Naprawią, to zaktualizuję :)

 

Ważne, że podzieliłeś się rozwiązaniem problemu.



ada2614 #12 Posted 18 October 2020 - 12:37 PM

    Private

  • Player
  • 22415 battles
  • 1
  • Member since:
    06-17-2012

jaki reset ,po aktualizacji wczorajszej sie wyłancza to jaki kuzwa reset

 



miluft_waffel #13 Posted 18 October 2020 - 02:43 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 16419 battles
  • 977
  • [KLOP] KLOP
  • Member since:
    11-01-2018

View Postada2614, on 18 October 2020 - 01:37 PM, said:

jaki reset ,po aktualizacji wczorajszej sie wyłancza to jaki kuzwa reset

 

Umiesz czytać ze zrozumieniem czy tylko literki składasz w wyrazy?



7adamski7 #14 Posted 18 October 2020 - 06:05 PM

    Colonel

  • Player
  • 57639 battles
  • 3,974
  • [PLFUN] PLFUN
  • Member since:
    01-20-2015
Poza tym nie było żadnej aktualizacji. Ściągnęło sobie aby tą przyszłą, jeśli ktoś ma to włączone, ale zainstaluje się dopiero jak wejdzie update na serwery.

BigSmoke8 #15 Posted 21 October 2020 - 07:49 AM

    Private

  • Player
  • 14984 battles
  • 29
  • Member since:
    02-11-2013
Czy po dzisiejszej aktualizacji tez nie możecie połączyć się z serwerem WOT?

7adamski7 #16 Posted 21 October 2020 - 08:50 AM

    Colonel

  • Player
  • 57639 battles
  • 3,974
  • [PLFUN] PLFUN
  • Member since:
    01-20-2015
Serwery są wyłączone, zgodnie z informacją




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users