Jump to content


Engine noise since the update


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Nick_Stone #1 Posted 05 May 2020 - 01:04 PM

    Private

  • Player
  • 11540 battles
  • 45
  • [_GUN_] _GUN_
  • Member since:
    06-15-2011

Has anyone else noticed that their tanks all now sound like they are fitted with a lawnmower engine that has a misfire?

Only happened since the update, both in randoms and in the Berlin special (without any mods loaded)



General_Philip #2 Posted 05 May 2020 - 03:12 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4929 battles
  • 60
  • [KOWAR] KOWAR
  • Member since:
    01-30-2020
Oh man I thought I had gone crazy. Now I can confirm that it's a bug. And it happened after I played Churchill IV in Berlin mode. Activated that engine booster and now that engine sound is stuck on all of my tanks.

dmk2 #3 Posted 06 May 2020 - 07:31 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 41052 battles
  • 78
  • Member since:
    04-06-2013

View PostGeneral_Philip, on 05 May 2020 - 02:12 PM, said:

Oh man I thought I had gone crazy. Now I can confirm that it's a bug. And it happened after I played Churchill IV in Berlin mode. Activated that engine booster and now that engine sound is stuck on all of my tanks.

same happened to me



splash_time #4 Posted 06 May 2020 - 07:42 AM

    Captain

  • Player
  • 16499 battles
  • 2,051
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-20-2018
Yes it's a bug. But imagine if it was truly existing for Maus in randoms. :hiding:

N_Joi #5 Posted 06 May 2020 - 08:23 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 28396 battles
  • 58
  • Member since:
    09-07-2012
its on the random game as well I noticed

NekoPuffer_PPP #6 Posted 06 May 2020 - 08:44 AM

    Major General

  • Player
  • 36650 battles
  • 5,149
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

I thought it was a new engine sound for the tanks in the new mode, didn't sound too bad actually...then I went into random and it was still there, so I thought it was something wrong with the gun sound mod I was using...

 

Well, this thread cleared that up, glad it's only a booster bug caused by Churchills. :great:



Wreckedum #7 Posted 06 May 2020 - 01:46 PM

    Sergeant

  • Player
  • 126743 battles
  • 291
  • Member since:
    11-08-2012
Apparently this is compliance for a requirement of a catalytic converter on all exhaust systems somewhere 

Echotun #8 Posted 06 May 2020 - 02:43 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24258 battles
  • 1,213
  • [FA-1] FA-1
  • Member since:
    03-15-2015

View PostNick_Stone, on 05 May 2020 - 01:04 PM, said:

Has anyone else noticed that their tanks all now sound like they are fitted with a lawnmower engine that has a misfire?

Only happened since the update, both in randoms and in the Berlin special (without any mods loaded)


I had weird engine noises yesterday while in overhead view in M53/M55. Once I went to normal mode it disappeared. 



StinkyStonky #9 Posted 06 May 2020 - 02:46 PM

    Major

  • Player
  • 38527 battles
  • 2,896
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    11-02-2015
Drown tanks not dying is another bug since the update. 

shikaka9 #10 Posted 06 May 2020 - 02:55 PM

    Captain

  • Player
  • 78498 battles
  • 2,404
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    02-27-2013
I call them fart machines now




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users