Jump to content


Road to Berlin bots not moving


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

graver84 #1 Posted 05 May 2020 - 05:27 PM

    Private

  • Player
  • 34185 battles
  • 4
  • Member since:
    02-23-2011

Have you experienced this bug as well?

Game started, bots were not moving, so we destroyed them, but the problem was that the attackers didn't come and therefore we lost the game!?!?!?



Shacou #2 Posted 05 May 2020 - 05:32 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24568 battles
  • 1,037
  • [D-NUT] D-NUT
  • Member since:
    11-07-2011

I suppose those bots are self-learning. So they simply noticed how majority of randoms play like.
Jokes aside, I have no idea what is causing this bug to occur, havent experienced it myself.



shikaka9 #3 Posted 05 May 2020 - 05:47 PM

    Captain

  • Player
  • 78403 battles
  • 2,404
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    02-27-2013

thats sound funny

 

war was lost because enemy didnt arrive :teethhappy:



galloways #4 Posted 05 May 2020 - 05:51 PM

    Private

  • Player
  • 26048 battles
  • 15
  • [BM8] BM8
  • Member since:
    09-29-2015
I lost one game because the tiger camped in the zone we weren't permitted :facepalm:

Balc0ra #5 Posted 05 May 2020 - 06:06 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 77203 battles
  • 23,262
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

Only seen it once. As in a Tiger hiding with arty on the 4th attack wave on Ruinberg behind the line and out of LOS. He was the last one needed to kill to clear the wave. Tho he did move out of the zone as he went down the middle road, but turned around after killing the Sherman there and went back towards arty. And we can't spot him that far back without getting bombarded by crossing the line.

 

So it's not as bad as Homefront that had a few do that on some of the maps each game.

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users