Jump to content


I get hit by arty, no stun


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

deorum #1 Posted 10 May 2020 - 09:00 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 36695 battles
  • 674
  • [ELVES] ELVES
  • Member since:
    10-27-2010

This has happened a 3-4  times recently. 

 

Initially i didnt gave it much notice, i thought it was my idea, or just RNG, or who know maybe stock gun on arty?

But it has happened again and again. 
I get dmg, i wasn't previously stunned, and yet i have no stun on my tank. I am talking about hi-tier games of course.

Anyone noticed the same thing? Has something changed?

I can post replay if you want too. 



NekoPuffer_PPP #2 Posted 10 May 2020 - 09:06 AM

    Major General

  • Player
  • 36600 battles
  • 5,116
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

View Postdeorum, on 10 May 2020 - 09:00 AM, said:

I can post replay if you want too. 

 

Yes please, and specify which arty hit you so we don't have to ask.

 

The highest tier arty with no stun I can think of would be the Crusader SP with the FV304's gun...



aps1 #3 Posted 10 May 2020 - 10:13 AM

    Sergeant

  • Player
  • 30155 battles
  • 225
  • [BRT_6] BRT_6
  • Member since:
    10-06-2012
The op is right. I have been hit many times lately in all their 8 ,9,10 games. Seem to be coming from the German arty. Get the damage and the damaged modular/crew but no stun

deorum #4 Posted 10 May 2020 - 11:45 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 36695 battles
  • 674
  • [ELVES] ELVES
  • Member since:
    10-27-2010

http://wotreplays.eu/site/5376018#ruinberg-deorum-fv215b_183
 

Around 12:30 minutes, i get 2 times hit by BC-55, i get damage... no stun. Well this is a small caliber artilery, you might think no stun was ok.

Next Replay


http://wotreplays.eu/site/5376024#siegfried_line-deorum-super_conqueror

 

I get for 439 dmg, no stun, from a GW Panther 

I made a small video for your convinience 
https://www.youtube.com/watch?v=kikr-ctigiw&feature=youtu.be


 



zerosumgame #5 Posted 10 May 2020 - 12:01 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 54550 battles
  • 1,011
  • [BIGD] BIGD
  • Member since:
    10-11-2011

View Postdeorum, on 10 May 2020 - 12:45 PM, said:

 

http://wotreplays.eu/site/5376024#siegfried_line-deorum-super_conqueror

 

I get for 439 dmg, no stun, from a GW Panther 

I made a small video for your convinience 
https://www.youtube.com/watch?v=kikr-ctigiw&feature=youtu.be


 

I watched replay, you got stunned for 20 seconds by that GW Tiger. I have no mods, so I think the problem is your mods not showing the stun.



Erwin_Von_Braun #6 Posted 10 May 2020 - 12:05 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 45749 battles
  • 7,190
  • Member since:
    01-25-2014

View Postzerosumgame, on 10 May 2020 - 11:01 AM, said:

I watched replay, you got stunned for 20 seconds by that GW Tiger. I have no mods, so I think the problem is your mods not showing the stun.


This^



qpranger #7 Posted 10 May 2020 - 12:06 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38889 battles
  • 6,401
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013

As an avid and efficient arty player, I am horrified by this bug.

Wargaming should resolve this most serious issue as soon as possible.



wsatnutter #8 Posted 10 May 2020 - 12:13 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27401 battles
  • 10,246
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    08-25-2010

View Postqpranger, on 10 May 2020 - 11:06 AM, said:

As an avid and efficient arty player, I am horrified by this bug.

Wargaming should resolve this most serious issue as soon as possible.

IM ON IT



deorum #9 Posted 10 May 2020 - 12:20 PM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 36695 battles
  • 674
  • [ELVES] ELVES
  • Member since:
    10-27-2010

Yes. It seems that official XVM mod is the bug here. I uninstalled and i saw 20secs stun. 
https://modxvm.com/en/download-xvm/
Its funny, because not only i dont see the stun that but i also dont have the option to use/press my medkit if you see the replay!

 

Thank you very much, im gonna go with vanilla for a while 



Erwin_Von_Braun #10 Posted 10 May 2020 - 12:38 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 45749 battles
  • 7,190
  • Member since:
    01-25-2014

View Postdeorum, on 10 May 2020 - 11:20 AM, said:

Yes. It seems that official XVM mod is the bug here. I uninstalled and i saw 20secs stun. 
https://modxvm.com/en/download-xvm/
Its funny, because not only i dont see the stun that but i also dont have the option to use/press my medkit if you see the replay!

 

Thank you very much, im gonna go with vanilla for a while 


A sensible thing to do comrade.

You would be amazed how much more fun the game becomes when you're not being distracted by stats &/or mods:)



xtrem3x #11 Posted 10 May 2020 - 01:05 PM

    Captain

  • Player
  • 37103 battles
  • 2,091
  • [EFE-X] EFE-X
  • Member since:
    01-03-2013

I don't understand why you thought you weren't stunned.

Even though the stun timer doesn't display you still move slower, the aim circle is bigger and the reload timer increases

 

Do you really not know unless you have a big orange timer on your screen? :child:



qpranger #12 Posted 10 May 2020 - 01:10 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38889 battles
  • 6,401
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013

So he was stunned after all.

Thank God, arty works as intended.



RedSox04 #13 Posted 10 May 2020 - 01:14 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 34175 battles
  • 1,556
  • [XT550] XT550
  • Member since:
    05-14-2012
You can see the crew stunned on your bottom left tank icon. Mods screw things up.

Kartoshkaya #14 Posted 10 May 2020 - 03:03 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29472 battles
  • 998
  • [MORFA] MORFA
  • Member since:
    01-01-2015

View PostRedSox04, on 10 May 2020 - 01:14 PM, said:

You can see the crew stunned on your bottom left tank icon. Mods screw things up.

 

Yup, you are totaly stunned, just not showing up over your tank. You can also see your medkit highlighted.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users