Jump to content


Destroyed/Drowned tanks still showing red markers.


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

Lee3452 #1 Posted 12 May 2020 - 04:13 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18327 battles
  • 557
  • Member since:
    07-16-2011
Don't know if this has been raised before. But last couple days drowned tanks still showing on mini map and Class symbol above tank as though they are still alive. Only when checking enemy list they show destroyed.

saxsan4 #2 Posted 12 May 2020 - 04:23 PM

    Colonel

  • Player
  • 23586 battles
  • 3,931
  • [-WR--] -WR--
  • Member since:
    11-08-2011
yeah its meant to be like that

Lee3452 #3 Posted 12 May 2020 - 04:30 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18327 battles
  • 557
  • Member since:
    07-16-2011

View Postsaxsan4, on 12 May 2020 - 03:23 PM, said:

yeah its meant to be like that

Why would they show as still alive?. Only seen it in last couple of days.



saxsan4 #4 Posted 12 May 2020 - 04:30 PM

    Colonel

  • Player
  • 23586 battles
  • 3,931
  • [-WR--] -WR--
  • Member since:
    11-08-2011

View PostLee3452, on 12 May 2020 - 03:30 PM, said:

Why would they show as still alive?. Only seen it in last couple of days.


since the new update, its so we can see where they are and shoot them



Three_Rounds_Rapid #5 Posted 12 May 2020 - 04:38 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 48163 battles
  • 741
  • [W0WW] W0WW
  • Member since:
    02-24-2015
Probably crew dead, but tank still had hitpoints.

GodTank2 #6 Posted 12 May 2020 - 04:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 10891 battles
  • 855
  • Member since:
    12-14-2012
Its a bug, i am pretty sure you cant farm their hitpoints either

tank276 #7 Posted 12 May 2020 - 04:43 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 56297 battles
  • 970
  • [KEKE] KEKE
  • Member since:
    08-30-2012
Its a bug, came only with last patch. An enemy t54 ltw was drowned in Erlenberg yesterday, it was shown on the screen, yet you could not farm it.

saxsan4 #8 Posted 12 May 2020 - 04:44 PM

    Colonel

  • Player
  • 23586 battles
  • 3,931
  • [-WR--] -WR--
  • Member since:
    11-08-2011

View PostGodTank2, on 12 May 2020 - 03:39 PM, said:

Its a bug, i am pretty sure you cant farm their hitpoints either


you can shoot them and shows as them loosing hp you don't get damage but they get increased repair cost



dan_dix #9 Posted 12 May 2020 - 04:45 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21551 battles
  • 354
  • Member since:
    01-09-2016

Yeah, saw that too, looks like a bug

 

It's quite annoying cause it makes you think you can/need to shoot the tank but you can't



Homer_J #10 Posted 12 May 2020 - 04:48 PM

    Field Marshal

  • Moderator
  • 33872 battles
  • 38,229
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postsaxsan4, on 12 May 2020 - 04:44 PM, said:


you can shoot them and shows as them loosing hp you don't get damage but they get increased repair cost

 

You always got full repair cost plus full module repair cost for drowning.

 

It's a bug.



Long_Range_Sniper #11 Posted 12 May 2020 - 04:53 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 40780 battles
  • 11,617
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    04-04-2011

View PostGodTank2, on 12 May 2020 - 03:39 PM, said:

Its a bug, i am pretty sure you cant farm their hitpoints either

 

Not sure why not.


Edited by Long_Range_Sniper, 12 May 2020 - 04:53 PM.


Lee3452 #12 Posted 12 May 2020 - 05:19 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18327 battles
  • 557
  • Member since:
    07-16-2011
First time I saw it happen was on a TD and it stopped me from advancing and I went to other flank. To out flank him. Once I got there he was already destroyed I just hadn't noticed in enemy hit log.

Slyspy #13 Posted 12 May 2020 - 11:06 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 15327 battles
  • 17,984
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-07-2011
Have seen this mentioned by players in chat but have not experienced it on my map even if we are in the same match and team. 

Blubba #14 Posted 13 May 2020 - 12:13 PM

    Major

  • Player
  • 63999 battles
  • 2,653
  • Member since:
    05-30-2011

View Postsaxsan4, on 12 May 2020 - 03:44 PM, said:


you can shoot them and shows as them loosing hp you don't get damage but they get increased repair cost


No they don't.

Their repair cost is the same.

You don't get damage points although it shows you doing damage. You don't get xp and you DO get the bill for firing rounds.

It's a bug. 

 



WhoCares01 #15 Posted 13 May 2020 - 12:42 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29602 battles
  • 921
  • Member since:
    04-21-2015

View PostBlubba, on 13 May 2020 - 12:13 PM, said:


No they don't.

Their repair cost is the same.

You don't get damage points although it shows you doing damage. You don't get xp and you DO get the bill for firing rounds.

It's a bug. 

 

... and in the heat of battle you might get confused and focus a dead target :child:



mpf1959 #16 Posted 13 May 2020 - 12:44 PM

    Major

  • Player
  • 36558 battles
  • 2,902
  • [DRATT] DRATT
  • Member since:
    10-29-2017

View PostGodTank2, on 12 May 2020 - 04:39 PM, said:

Its a bug, i am pretty sure you cant farm their hitpoints either

 

Yepp, I rammed a low hp one, killed it (all red gone) and all that happened is I damaged my own track, no HP awarded.


Edited by mpf1959, 13 May 2020 - 12:45 PM.


JOSEBA_PRIME #17 Posted 13 May 2020 - 02:04 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25348 battles
  • 997
  • [FOXUS] FOXUS
  • Member since:
    01-22-2017

At least with this bug everyone  can see easier the people who have drowned and report them.

 

Drowning is a disgusting conduct, even more if It is a clicker which was clicking until the end...



SharpBlue #18 Posted 13 May 2020 - 02:28 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 70186 battles
  • 353
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    09-03-2011

Also, when you are stunned my arti, you cant see how long the stun is for either.

 

 

 

 



tank276 #19 Posted 13 May 2020 - 02:38 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 56297 battles
  • 970
  • [KEKE] KEKE
  • Member since:
    08-30-2012

View PostSharpBlue, on 13 May 2020 - 01:28 PM, said:

Also, when you are stunned my arti, you cant see how long the stun is for either.

 

 

 

 


Yes, I get that too






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users