Jump to content


Combat Experience not accumulating


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

galloways #1 Posted 15 May 2020 - 09:11 AM

    Private

  • Player
  • 26478 battles
  • 15
  • [BM8] BM8
  • Member since:
    09-29-2015

Morning guys hopefully someone can explain this to me. I decided to dust off my AMX ELC and have been playing a fair few games in it. I've only just noticed my combat experience isn't accumulating even though I still have the AMD to unlock - l've attached a snip from the tech tree. My combat experience is showing in gold which also doesn't seem right.

 

 

Attached Files

  • Attached File   AMX1.PNG   1.35MB

Edited by galloways, 15 May 2020 - 09:18 AM.


Desyatnik_Pansy #2 Posted 15 May 2020 - 09:13 AM

    Bartender

  • Moderator
  • 19414 battles
  • 27,820
  • [-GLO-] -GLO-
  • Member since:
    04-19-2013
I don't appear to see the apparently attached screenshot, so..

galloways #3 Posted 15 May 2020 - 09:19 AM

    Private

  • Player
  • 26478 battles
  • 15
  • [BM8] BM8
  • Member since:
    09-29-2015
Sorry. I've redone that now. Let me know if that makes sense or you need to see something else

Desyatnik_Pansy #4 Posted 15 May 2020 - 09:23 AM

    Bartender

  • Moderator
  • 19414 battles
  • 27,820
  • [-GLO-] -GLO-
  • Member since:
    04-19-2013

View Postgalloways, on 15 May 2020 - 09:19 AM, said:

Sorry. I've redone that now. Let me know if that makes sense or you need to see something else

 

Cool. If you go to the tank in the garage, is "Accelerated Crew Training" still ticked off? The most likely thing I can imagine is having not played the tank since they added the wheelies, that hasn't disabled automatically and so you're just buffing the crew a bit more instead of accumulating the experience to research the AMD.



galloways #5 Posted 15 May 2020 - 09:49 AM

    Private

  • Player
  • 26478 battles
  • 15
  • [BM8] BM8
  • Member since:
    09-29-2015
Yes - that has done the trick. Nice and easy. Thanks. I'll just ignore the fact its showing as gold experience I suppose

Desyatnik_Pansy #6 Posted 15 May 2020 - 09:50 AM

    Bartender

  • Moderator
  • 19414 battles
  • 27,820
  • [-GLO-] -GLO-
  • Member since:
    04-19-2013

View Postgalloways, on 15 May 2020 - 09:49 AM, said:

Yes - that has done the trick. Nice and easy. Thanks. I'll just ignore the fact its showing as gold experience I suppose

 

It's kinda just a display bug since you already elited the vehicle once before, and then they added a new branch leading off of it. :popcorn:






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users