Jel se može saznati neki točniji broj koliko nas Balkanaca ima?
BALKANCI OVAMO !!!!!!!!!!!!
Started by
DexHex
, Sep 02 2010 12:13 AM
315 replies to this topic
#262 Posted 13 September 2011 - 12:42 PM
Mozda preko toga koliko IP adresa ima ili tako nekako..mada - tesko
#263 Posted 13 September 2011 - 04:55 PM
Ja imam dva državljanstva, je li to znači da vrijedim za dva Balkanca? 
Pozdrav iz Slavonskog Broda.
Pozdrav iz Slavonskog Broda.
#265 Posted 20 September 2011 - 05:00 AM
Pozdrav svima, mi smo iz Hrvatske ima nas 29 ,naše ime je Pustinjske Lisice 91 , klan postoji oko 2 mjeseca i imamo problem sa regrutiranjem !!
Neznam zašto ali imam osjećaj da naši ljudi više preferiraju strane klanove nego domače, ispravite me ako griješim !!
Znam da na početku , kad je igra izašla, nije bilo tih briga i znam da se klanovi, nebih reko raspadaju, mada mislim da i toga ima, nego jednostavno nema zajednice, mislim pri tom na sve balkanske klanove a o nekom allianzu da ne pričam
!!
Može li mi neko dati neko pametno objašnjenje ili smo fakat balkanci te čemo i dalje, tapkati u mraku !!
Neznam zašto ali imam osjećaj da naši ljudi više preferiraju strane klanove nego domače, ispravite me ako griješim !!
Znam da na početku , kad je igra izašla, nije bilo tih briga i znam da se klanovi, nebih reko raspadaju, mada mislim da i toga ima, nego jednostavno nema zajednice, mislim pri tom na sve balkanske klanove a o nekom allianzu da ne pričam
Može li mi neko dati neko pametno objašnjenje ili smo fakat balkanci te čemo i dalje, tapkati u mraku !!
#266 Posted 20 September 2011 - 10:23 AM
Pa mislim da odgovor leži u svima nama..
Npr. zašto ste vi napravili klan a ne pridružili se nekom klanu koji ima do 70 članova?..
Vjerujem da je odgovor na to pitanje isti kod ogromne većine klanova..
Uljanov..
Npr. zašto ste vi napravili klan a ne pridružili se nekom klanu koji ima do 70 članova?..
Vjerujem da je odgovor na to pitanje isti kod ogromne većine klanova..
Uljanov..
#267 Posted 20 September 2011 - 03:08 PM
Obicno su veci klanovi kao zajednica dovoljni sami sebi. A i nije neki veliki priliv novih igraca pa da svih 500 klanova sa naseg prostora moze biti zadovoljno.
#268 Posted 12 October 2011 - 12:08 PM
Pozz, svima, Igor iz Zagreba, drazigor mi je nadimak, nisam u klanu i zabavljam se bez premiuma...
#269 Posted 12 October 2011 - 03:25 PM
Ja mislim da je nekim ljudima veći izazov igrati u nekom internacinalnom,stranom klanu nego u nekom domaćem.Druga je stvar kad na svom lošem engleskom moraš nekom poljaku objsniti da se neprijateljski tenk krije iza trćeg žbuna s lijeve strane.
#271 Posted 17 October 2011 - 05:25 PM
Pozz od mene
Filip iz Karlovca(HRV)
Klan: CAC (Croatian Army Clan)
Filip iz Karlovca(HRV)
Klan: CAC (Croatian Army Clan)
#274 Posted 19 October 2011 - 01:15 PM
Novi Sad clan klana Serbian Land Forces [SLF], i svi u mom klanu su balkanci
#275 Posted 20 October 2011 - 09:03 AM
Sedmi, on 19 September 2011 - 12:52 PM, said:
Iz EVE-a je dosao i Morsus Mihi [RAWR] sa sve Vukom Lau i ostalima... mada koliko mi je poznato oni su vise internacionalna ekipa.
#277 Posted 21 October 2011 - 03:27 PM
Zz pipl !
Nick: Panchev
Clan: /
Playing time je [none], al' upravo vršim download igre. Kad več čekam, onda ajde i da
prošvrljam pa da vidim gdje su oni geografsko vezani za mene
cheerZ
Nick: Panchev
Clan: /
Playing time je [none], al' upravo vršim download igre. Kad več čekam, onda ajde i da
prošvrljam pa da vidim gdje su oni geografsko vezani za mene
cheerZ
#278 Posted 21 October 2011 - 03:56 PM
ej ljudi sta ima? Evo vec 4 meseca kako igram WoT ali sve to na US serveru, greskom sam startovao tamo jer nisam znao razliku izmedju servera Evrope i US. Imam vec Elite Pershing, SU-100, M7 priest i neke lake tenkove Tier 4, trenutno radim za rintam KV-a? Da li vredi da sve to ostavim iza sebe i pocnem ispocetka na EU serveru?
Hvala unapred
Hvala unapred
#279 Posted 21 October 2011 - 04:06 PM
Pozdrav ljudi, ja sam isto nov, mozda deluje jako glupo ali tek sam poceo igrati i nemam pojma na kom serveru igram? moze li mi neko reci kako mogu to da pogledam? naravno ocekujte jos pitanja sa moje strane jer sam pocetnik i mucim se skontati sto pre kako i sta ide... uglavnom za sada ide jos sve tesko...
hvala unapred.
LP nj1war
hvala unapred.
LP nj1war