BALKANCI OVAMO !!!!!...
Fist_Of_Zen
21 Oct 2011
roblack
02 Nov 2011
Cheers !
roblack is [SLF] klana.
Inace sam naletao na gomilu ljudi iz ZMAJA, BIH, CAC, SRB, SERB, ||B||...i ostalih balkanskih klanova. Uzasno mi je drago sto kadgod naletimo jedni na druge to su pozdravi na sve strane i ortacka igra, u vise navrata sam sa :kolegom: na svojoj strani napravio HAOS jer smo radili zajedno. Bilo bi jos bolje kada bi svi klanovi tako radili zajedno a ne da se rastrkavaju svuda po mapi
Mogli bi SVE da ih pokidamo da nam se hoce !! hehe
Cheers !
roblack is [SLF] klana.
Inace sam naletao na gomilu ljudi iz ZMAJA, BIH, CAC, SRB, SERB, ||B||...i ostalih balkanskih klanova. Uzasno mi je drago sto kadgod naletimo jedni na druge to su pozdravi na sve strane i ortacka igra, u vise navrata sam sa :kolegom: na svojoj strani napravio HAOS jer smo radili zajedno. Bilo bi jos bolje kada bi svi klanovi tako radili zajedno a ne da se rastrkavaju svuda po mapi
Cheers !
Savkesavke
02 Nov 2011
Pozdrav 
Lepa ova ideja da mi sa balkana cuvamo jedni druge a ne da budemo konkurencija
pa da osvojimo sto je vise teritorije i da ih drzimo medju sobom 
bimsbims[EXYU]
Lepa ova ideja da mi sa balkana cuvamo jedni druge a ne da budemo konkurencija
bimsbims[EXYU]
m_bajic
20 Dec 2011
da se i ja javim,...
nick: m_bajic trazim klan 4fun i da ima neko spreman uvijek za platoon
nick: m_bajic trazim klan 4fun i da ima neko spreman uvijek za platoon
andriy_srb
20 Dec 2011
Goran, Kraljevo, Srbija
nick: andriy_srb
Pozdrav svima iz XU i vidimo se preko nisana
nick: andriy_srb
Pozdrav svima iz XU i vidimo se preko nisana
Vladimir666
02 Jan 2012
Napokon nabasah i na nesto nase... 
Vladimir, Banja Luka, in-game Vladimir666
Za sada jos uvijek pri pocetku, veceras prelazim vjerovatno na Tier IV.
Vladimir, Banja Luka, in-game Vladimir666
Za sada jos uvijek pri pocetku, veceras prelazim vjerovatno na Tier IV.
tomislavs5
28 Mar 2012
AnubisCRO, on 26 March 2011 - 01:36 PM, said:
Pozdrav svima od Anubisa. član sam KP klana (Kamperske P****) i isto igram sa Pogrebnikom CoD4 CTF tako da smo kao ekipa iz KK i KP skupa osnovali klan u WoT-u koji se zove CTF. Svi koji se žele družiti dobrodošli su na naš TS3 
CTF
Ovo nam je novi forum,zajednicki,a trenutno su u uporabi 2 ts3,1 sa 32 slota za treninge,i za CW-e i druzenje drugi od 512 slotova....svi su dobrodosli. Ima nas od svuda,Srbija,BiH,Crna Gora,Slovenija,Rumunjska i Hrvatska trenutno. Ko nas zna sa COD-a ili AA, znaju da smo sje**a ekipa,uvijek raspolozena za zezanciju,i uvijek spremna uciti od najboljih. Zato nam se zadnjih dana svidja napadati Pirate(PTS). Prvi put su nas podcijenili,pa smo ih skoro dobili...sad su svaki dan oprezni....i to se cijeni. Bolje da ucimo protiv njih nego 3-razrednih klanova.
Uvjeti su da nema trollanja,vrijedjanja i psovanja.
Pogrebnik
29 Mar 2012
tomislavs5, on 28 March 2012 - 09:09 PM, said:
CTF
Ovo nam je novi forum,zajednicki,a trenutno su u uporabi 2 ts3,1 sa 32 slota za treninge,i za CW-e i druzenje drugi od 512 slotova....svi su dobrodosli. Ima nas od svuda,Srbija,BiH,Crna Gora,Slovenija,Rumunjska i Hrvatska trenutno. Ko nas zna sa COD-a ili AA, znaju da smo sje**a ekipa,uvijek raspolozena za zezanciju,i uvijek spremna uciti od najboljih. Zato nam se zadnjih dana svidja napadati Pirate(PTS). Prvi put su nas podcijenili,pa smo ih skoro dobili...sad su svaki dan oprezni....i to se cijeni. Bolje da ucimo protiv njih nego 3-razrednih klanova.
Pozdrav CTF-u...od Ghandija s ljubavlju!!!
Bosancjeros
31 Mar 2012
Pozdrav raja, in-game nick Bosancjeros, iz BiH (ko bi rekao
), zasad bez klana, skoro pa vozam tier 7 tenkic (nedostaje love jbg)
EDIT 1: hvala na -1 XD
EDIT 2: nasao sam dom jednom klanu, nisam vise sam.... sad trazim zenu sa brdo love XD
EDIT 1: hvala na -1 XD
EDIT 2: nasao sam dom jednom klanu, nisam vise sam.... sad trazim zenu sa brdo love XD
Klingon66
24 May 2012
Pozdrav od FAWR klana!
Mi svi imamo tier 10 tenkove i idemo na afriku...
Edited by Klingon66, 24 May 2012 - 10:05 PM.
Mi svi imamo tier 10 tenkove i idemo na afriku...
Edited by Klingon66, 24 May 2012 - 10:05 PM.
PitcherHR
02 Jun 2012
evo, ja poprilično novi u ovoj igri.....ingame nick PitcherHR
usput, budi rečeno, tražim klan koji bi primio moju malenkost
over and out....ode ratovat
usput, budi rečeno, tražim klan koji bi primio moju malenkost
over and out....ode ratovat
mikser89
10 Sep 2012
pozz svima ;) nadam se da cemo se sretat preko nisana i da ja necu bit taj koji ce psovajuci klikat "natrag u garažu"