ESL LADDER TIER 4
Dyrek
12 Jan 2012
A poza tym
Grać można na czołgach do tieru 4. Nie wolno grać na czołgach premium. Nie można grać na czołgach francuskich. Nie można grać na Niszczycielach Czołgów oraz Artyleriach
Carmon
12 Jan 2012
Zrielowi pewnie chodziło o to, że on by chętnie widział turniej na amx 12 w formule 10 vs 10. Narazie dopiero co wszedł turniej na t-34 więc nie planujemy nagle tego zmieniać.
Przypominam wszystkim z laddera, że za nie wgrywanie screenshotów po zwycięstwie, jeżeli nie został dodany żaden screen, punkty karne dostaje tylko zwycięzca a mecz jest kasowany.
Drugie przypomnienie odnosi się top 3. Aby dostać nagrodę gracz musi rozegrać przynajmniej 10 meczów w ciągu 14 dni, a więc okresu za który zostanie przyznana nagroda.
Przypominam wszystkim z laddera, że za nie wgrywanie screenshotów po zwycięstwie, jeżeli nie został dodany żaden screen, punkty karne dostaje tylko zwycięzca a mecz jest kasowany.
Drugie przypomnienie odnosi się top 3. Aby dostać nagrodę gracz musi rozegrać przynajmniej 10 meczów w ciągu 14 dni, a więc okresu za który zostanie przyznana nagroda.
nanowaty
12 Jan 2012
Carmon, on 12 January 2012 - 03:10 PM, said:
Carmon
13 Jan 2012
Napewno nie dostałeś punktów karnych w ladderze PL tylko Europejskim a to już zupełnie inna sprawa.
ffafciak
19 Jan 2012
Witam, zapisałem się do tego turnieju i nie wiem jak z kimś zagrać. Widzę w rankingu przy osobie zielony kwadracik więc wnioskuję że jest online, klikam wyzwanie, ustawiam mniej więcej bitwę za 10min ale nie ma żadnego odzewu od wyzwanej osoby. Wszystkie te bitwy anulowałem po minięciu czasu jaki ustawiłem na odbycie się bitwy. Czy te wyzwania może trzeba dawać z wyprzedzeniem przynajmniej 1dniowym ?
Carmon
19 Jan 2012
OD DZISIAJ W LADDERZE POJAWIŁA SIĘ FUNCKJA INSTANT CHALENGER
Pierwsza część z najpopularniejszymi pytaniami
http://www.esl.eu/pl/faq/eic/
Krótkie FAQ jak tego używać znajdziecie pod stroną:
http://www.esl.eu/pl/faq/eic_howto/
Opisuje ona kroki które pojawią się po kliknięciu w logo znajdujące się obok rankingu po prawej stronie tabeli.
Miłego korzystania
Jeśli dawałeś te wyzwania im o 1 w nocy to cóż nie każdy ma ochotę grać o tej porze. Wyzwaniem dopiero potwierdzasz swoją chęć zagrania meczu z przeciwnikiem a od twojego przeciwnika zależy czy będzie chciał to zagrać teraz, jutro, czy pojutrze. Kwestia dogadania tego meczu na chacie lub w grze. Jeżeli zawodnik nie odpowie na chalenge w wyznaczonym czasie otrzyma punkty karne.
Pierwsza część z najpopularniejszymi pytaniami
http://www.esl.eu/pl/faq/eic/
Krótkie FAQ jak tego używać znajdziecie pod stroną:
http://www.esl.eu/pl/faq/eic_howto/
Opisuje ona kroki które pojawią się po kliknięciu w logo znajdujące się obok rankingu po prawej stronie tabeli.
Miłego korzystania
ffafciak, on 19 January 2012 - 01:21 AM, said:
Witam, zapisałem się do tego turnieju i nie wiem jak z kimś zagrać. Widzę w rankingu przy osobie zielony kwadracik więc wnioskuję że jest online, klikam wyzwanie, ustawiam mniej więcej bitwę za 10min ale nie ma żadnego odzewu od wyzwanej osoby. Wszystkie te bitwy anulowałem po minięciu czasu jaki ustawiłem na odbycie się bitwy. Czy te wyzwania może trzeba dawać z wyprzedzeniem przynajmniej 1dniowym ?
nanowaty
20 Jan 2012
ZiemiakPL, on 19 January 2012 - 03:34 PM, said:
A ja sie pytam kiedy kurna dostane to zloto ?
19.01.2012 16:11 #10
Devil
ESL Admin Team
Trusted level: 1Premium: 13 medals
Generalnie regulamin ESL mówi, że na wypłatę nagród jest 90 dni. Sprawa się trochę przedłużyła przez finały EPS w Warszawie i wszyscy skupiali się na tym. Łącznie ze mną.
Mam cichą nadzieję, że WG dziś zrealizuję wypłaty ponieważ wszystkie listy dostali jakiś czas temu.
Zacytuj ten wpis
A_Einstein
20 Jan 2012
Mam pytanie co do warunkow rejestracji w WoT 1on1 Tier 4 Tanks Ladder.
Jednym z warunkow jest: Gracze muszą zamieszkiwać lub posiadać obywatelstwo jednego z następujących krajów:
Kraj zamieszkania: pl
Narodowość: pl
Problem jest taki, ze mieszkam w UK, ale jak widac obywatelstwo polskie. Z ustawieniach profilu zaznaczylem, ze kraj zamieszkania to UK, ale czy daje mi to uprawnienia do ubiegania sie pozniej o nagrody? Teoretycznie warunki spelnione, ale czy na pewno?
Czekam na odpowiedzi osob, ktore dadza mi zapewnienie, ze nie lamie regulaminu.
Pozdr.
Jednym z warunkow jest: Gracze muszą zamieszkiwać lub posiadać obywatelstwo jednego z następujących krajów:
Problem jest taki, ze mieszkam w UK, ale jak widac obywatelstwo polskie. Z ustawieniach profilu zaznaczylem, ze kraj zamieszkania to UK, ale czy daje mi to uprawnienia do ubiegania sie pozniej o nagrody? Teoretycznie warunki spelnione, ale czy na pewno?
Pozdr.
nanowaty
20 Jan 2012
A_Einstein, on 20 January 2012 - 05:58 PM, said:
Mam pytanie co do warunkow rejestracji w WoT 1on1 Tier 4 Tanks Ladder.
Pozdr.
Pozdr.
a co do twojego posta, to na moje dostaniesz nagrodę ( o ile się dostaniesz do top3 activity/rank). Nie jedna osoba nie mieszka w polsce a bierze udział w takich zawodach.
A_Einstein
21 Jan 2012
nanowaty, on 20 January 2012 - 11:23 PM, said:
najpierw się dostań do tej szóstki osób co otrzymują nagrody a później się martw.
a co do twojego posta, to na moje dostaniesz nagrodę ( o ile się dostaniesz do top3 activity/rank). Nie jedna osoba nie mieszka w polsce a bierze udział w takich zawodach.
Chce byc pewny czy nie lamie regulaminu, wiec prosze o odpowiedz osobe, ktora wspolpracuje z tamtym portalem.
Carmon
21 Jan 2012
A_Einstein, on 21 January 2012 - 02:01 AM, said:
Chce byc pewny czy nie lamie regulaminu, wiec prosze o odpowiedz osobe, ktora wspolpracuje z tamtym portalem.
Nie łamiesz regulaminu jeżeli masz obywatelstwo polskie. W wypadku posiadania IP innego niż polskiego po prostu sprawdzamy czy gracz przypadkiem po prostu nie jest poza krajem.
Cristopher2012
23 Jan 2012
naprawdę nie ogarniam tego wszystkiego, pomożecie??
założyłem konto na esl, wyszukało mi przeciwnika, wygrałem z nim tak że nie trafił mnie ani razu, rozłączyłem się i patrzę że koleś dał mecz się nie odbył, brak rezultatu. Co teraz? miał być rewanż czy co?
Prosiłbym o wytłumaczenie.
edit. jak ktoś może to prosiłbym do plutka, na wszystkie tiery
założyłem konto na esl, wyszukało mi przeciwnika, wygrałem z nim tak że nie trafił mnie ani razu, rozłączyłem się i patrzę że koleś dał mecz się nie odbył, brak rezultatu. Co teraz? miał być rewanż czy co?
Prosiłbym o wytłumaczenie.
edit. jak ktoś może to prosiłbym do plutka, na wszystkie tiery
Cristopher2012
23 Jan 2012
ZiemiakPL, on 23 January 2012 - 09:43 PM, said:
Jak nie masz zrobionego ss po meczu to masz lipe 
Carmon
24 Jan 2012
Cristopher2012, on 23 January 2012 - 10:21 PM, said:
a po co mi screenshot skoro nigdzie nie da sie go załączyć, a poza tym mam powtórke, moge puścić i zrobic ss. czyli ja dalem wygrana on ze sie mecz nie odbyl, czyli nic sie nie dzieje. A tak w ogole kto tworzy trening(obojętne)?
Cristopher2012
24 Jan 2012
Carmon, on 24 January 2012 - 02:57 PM, said:
Cristopher sprawa wygląda tak, iż nie rozgrywasz pojedynków w Ladderze a w systemie versus który jest czymś zupełnie innym. Versus podlega adminom EU a nie polskim.
Myślę że dla przeciętnego gracze to jest zbyt skomplikowane, dlatego nie cieszy się taką popularnością jak powinno bo fajna zabawa jest z tymi pojedynkami.