Jump to content


Aktualizace 1.9.1 - Hlášení chyb


  • Please log in to reply
69 replies to this topic

Hugo_bear #41 Posted 22 June 2020 - 02:03 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24451 battles
  • 3,157
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012
u odřadů.

Hugo_bear #42 Posted 22 June 2020 - 08:48 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24451 battles
  • 3,157
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012

tak i v náhodných bitvách, při návratu do garáže

tak i v náhodné bitvě, při návratu do garáže.


Edited by Hugo_bear, 22 June 2020 - 08:49 PM.


Chirurg001 #43 Posted 24 June 2020 - 06:26 PM

    Private

  • Player
  • 30596 battles
  • 36
  • [TR2] TR2
  • Member since:
    03-25-2013
Po nějaké mini aktualizaci 23.6.2020 se mi dnes to je 24.6.2020 stává 3x z 5 bitev že mi nejde zvuk musím hru vypnout a znovu zapnout jenže mezi tím jsem mrtvý dlouho trvá načtení hry z 6ti bitev ani jedna výhra prohry 2:15 , 5:15 , 11:15 , 7:15 , 5:15 , 4:15 to mě má jako bavit !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sstyx #44 Posted 25 June 2020 - 09:40 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostChirurg001, on 24 June 2020 - 06:26 PM, said:

Po nějaké mini aktualizaci 23.6.2020 se mi dnes to je 24.6.2020 stává 3x z 5 bitev že mi nejde zvuk musím hru vypnout a znovu zapnout jenže mezi tím jsem mrtvý dlouho trvá načtení hry z 6ti bitev ani jedna výhra prohry 2:15 , 5:15 , 11:15 , 7:15 , 5:15 , 4:15 to mě má jako bavit !!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.06.2020 nebyla žádná aktualizace nebo micropatch, poslední se konala 19.06..

Doporučuji překontrolovat ovladače zvukové karty, případně nastavení zvuku. Dále doporučuji udělat kontrolu integrity hry, pokud používáš nějaké modifikace, pak je prosím odinstaluj, jelikož v mnoha případech je to způsobeno právě modifikacemi.

 



LorryCZ #45 Posted 27 June 2020 - 10:41 AM

    Corporal

  • Player
  • 25066 battles
  • 103
  • Member since:
    12-05-2013

Mně po aktualizaci zmizely emblémy CZ vlajek z některých FRA tanků:

 

ELC EVEN 90

Lorr. 40t

B-C 12t

AMX 1357

AMX 1375

AMX 12t

 

Stalo se někomu něco podobného?!??

 

Prostě na těchto tancích byly FRA znaky místo CZ emblémů. Když jsem chtěl přidat znovu, vyskočilo mi v okýnku nákupu cena za emblém, jako bych jej ve skladu neměl, ale zároveň informace o tom, že jich mám přes 30 ve skladu..., ale zároveň v tom rámečku u výběru emblému jich to ukazovalo třeba jen 6 nebo 3, pokaždé jinak :) Schíza.

Řešil jsem s podporou několik dní, udělal vše podle jejich instrukcí, pořád tvrdili, že tam ty emblémy "vidí".

Na otázku jestli se můžou přímo přihlásit do mého účtu a vidí ty emblémy přímo na těch tancích mi už nikdo neodpověděl.

Tedy předpokládám, že to "vidí" v nějakém inventáři k mému účtu, ale už si asi nedokázali dát dohromady, že to tam vidím částečně taky, ale když to chci dát na tank, že mi systém píše, že za to chce peníze. Pořád (kromě jedné;) jen vyhýbavé a nekonkrétní odpovědi.... že nemám používat zakázané mody, což nepoužívám a psal jsem jim to a bla bla bla....Co to tam sedí za odborníky??

Odeslal jsem desítky screenů, vypsal spoustu písmenek, dnes zkontroloval integritu, promazal co mi napsali, vymazal mody (požívám Aslaina a ten je pokud vím povolený;) a problém přetrvával. Podle podpory je u nich v systému vše ok a problém je u mě...jen tak pro informaci. 

Tak jsem to dneska "dokoupil" znovu, je to dnes ve slevě a nemám nervy a čas už to s nimi dál řešit. :P

 

Uvítal bych info, jestli jste někdo měli podobný problém.

 

Sstyx, jelikož jsi v řešení těchto připomínek poměrně aktivní jak tady nebo na fb, tak je to incident ID: 124952629. Ale já už na to už nemám nervy ani náladu. Když to k ničemu nevede. Buď to vyřešte nějak interně bez mojí další asistence, tzn, že těch několik desítek "zmizelých" (rep. nepoužitelných) emblémů CZ vlajek se mi vrátí do garáže, ale tak aby byly použitelné, nebo se na to rovnou vy...[autocensored], jako ti "odborníci" na podpoře.

Když to nevyřešili oni, tak ty to asi taky nevyřešíš a akorát s tím budeš ztrácet čas. :) 

 

Pěkný tankový víkend bez bugů všem.....:bush:

 

 

P.S. A já blbec, jsem si ještě včera koupil toho Tigera 131.....:facepalm: a to už jsem tolikrát říkal, že už se vy...[autocensored] na to, abych dál platil za tuhle sr[autocensored]lku, co z toho dělají....

Njn, komu není radno, tomu není pomoci......:)

 

 

 



Martas40 #46 Posted 28 June 2020 - 10:38 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 25815 battles
  • 428
  • Member since:
    12-05-2012
Tak mi po jedné bitvě s UDES 03 přišlo ve hře oznámení, že jsem dosáhl nějaké úrovně v této větvi a bude mi pronajat premiový STRV. No v garáži se nic neobjevilo.:medal:

Sstyx #47 Posted 29 June 2020 - 09:54 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostMartas40, on 28 June 2020 - 10:38 PM, said:

Tak mi po jedné bitvě s UDES 03 přišlo ve hře oznámení, že jsem dosáhl nějaké úrovně v této větvi a bude mi pronajat premiový STRV. No v garáži se nic neobjevilo.:medal:

Zkoušel jsi vypnout všechny filtry ve hře?



Martas40 #48 Posted 29 June 2020 - 03:48 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 25815 battles
  • 428
  • Member since:
    12-05-2012

View PostSstyx, on 29 June 2020 - 10:54 AM, said:

Zkoušel jsi vypnout všechny filtry ve hře?

Zkoušel. To nepomohlo. Ale nakonec jsem proklikal všechno možné a našel. Ale je to teda blbě udělaný. Našel jsem ho po kliknutí na VÝZKUM - ŠVÉDSKO a tam je v PRÉMIOVÝCH VOZIDLECH, kde je napsáno, že je k pronájmu na 10 bitev., nebo k zakoupení za zlatky. Proč není rovnou v garáži?:confused:



Taramtum #49 Posted 29 June 2020 - 03:53 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24128 battles
  • 1,596
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-17-2018

View PostMartas40, on 29 June 2020 - 03:48 PM, said:

Zkoušel. To nepomohlo. Ale nakonec jsem proklikal všechno možné a našel. Ale je to teda blbě udělaný. Našel jsem ho po kliknutí na VÝZKUM - ŠVÉDSKO a tam je v PRÉMIOVÝCH VOZIDLECH, kde je napsáno, že je k pronájmu na 10 bitev., nebo k zakoupení za zlatky. Proč není rovnou v garáži?:confused:

 

Buď rád. Já je musel jezdi na FL abych se jich zbavil. :-) Jednou to hledáš a pak už víš kde a nepřekáží ti v garáži.



Sstyx #50 Posted 29 June 2020 - 04:21 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostMartas40, on 29 June 2020 - 03:48 PM, said:

Zkoušel. To nepomohlo. Ale nakonec jsem proklikal všechno možné a našel. Ale je to teda blbě udělaný. Našel jsem ho po kliknutí na VÝZKUM - ŠVÉDSKO a tam je v PRÉMIOVÝCH VOZIDLECH, kde je napsáno, že je k pronájmu na 10 bitev., nebo k zakoupení za zlatky. Proč není rovnou v garáži?:confused:

Ještě mě napadá poklikání na tlačítko "pronajatá vozidla", to ti to může blokovat. Ale jinak by měl být normálně v garáži.



Koggli #51 Posted 02 July 2020 - 03:59 AM

    Colonel

  • Player
  • 13465 battles
  • 3,771
  • [NGBP] NGBP
  • Member since:
    09-03-2016

Proč mám v garáži při čekáni na bitvu vysokou grafickou zátěž? Co může být na rozmazaném pozadí tak náročného? Docela bych uvítal aby to veškeré grafické nastavení fungovalo i pro garáž. Takto mi to totiž připadá jako by se při tom čekání na bitvu těžily kryptoměny či se děly jiné nekalosti jako třeba prohledávání PC a tak podobně. A jak to vím? občas si zapínám MSI Afterburner a ten mi ukazuje vše co si nastavím. Při čekání se vytěžuje GPU na 100% a zároveň jde nahoru teplota. Samozřejmě to není trvalé, ale vždy na několik sekund pak to klesne a pak zase znova na 100%  a tak pořád dokola. 

 

Nelíbí se mi to.

 



Sstyx #52 Posted 02 July 2020 - 09:43 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostLorryCZ, on 27 June 2020 - 10:41 AM, said:

Mně po aktualizaci zmizely emblémy CZ vlajek z některých FRA tanků:

 

ELC EVEN 90

Lorr. 40t

B-C 12t

AMX 1357

AMX 1375

AMX 12t

 

Stalo se někomu něco podobného?!??

 

Prostě na těchto tancích byly FRA znaky místo CZ emblémů. Když jsem chtěl přidat znovu, vyskočilo mi v okýnku nákupu cena za emblém, jako bych jej ve skladu neměl, ale zároveň informace o tom, že jich mám přes 30 ve skladu..., ale zároveň v tom rámečku u výběru emblému jich to ukazovalo třeba jen 6 nebo 3, pokaždé jinak :) Schíza.

Řešil jsem s podporou několik dní, udělal vše podle jejich instrukcí, pořád tvrdili, že tam ty emblémy "vidí".

Na otázku jestli se můžou přímo přihlásit do mého účtu a vidí ty emblémy přímo na těch tancích mi už nikdo neodpověděl.

Tedy předpokládám, že to "vidí" v nějakém inventáři k mému účtu, ale už si asi nedokázali dát dohromady, že to tam vidím částečně taky, ale když to chci dát na tank, že mi systém píše, že za to chce peníze. Pořád (kromě jedné;) jen vyhýbavé a nekonkrétní odpovědi.... že nemám používat zakázané mody, což nepoužívám a psal jsem jim to a bla bla bla....Co to tam sedí za odborníky??

Odeslal jsem desítky screenů, vypsal spoustu písmenek, dnes zkontroloval integritu, promazal co mi napsali, vymazal mody (požívám Aslaina a ten je pokud vím povolený;) a problém přetrvával. Podle podpory je u nich v systému vše ok a problém je u mě...jen tak pro informaci. 

Tak jsem to dneska "dokoupil" znovu, je to dnes ve slevě a nemám nervy a čas už to s nimi dál řešit. :P

 

Uvítal bych info, jestli jste někdo měli podobný problém.

 

Sstyx, jelikož jsi v řešení těchto připomínek poměrně aktivní jak tady nebo na fb, tak je to incident ID: 124952629. Ale já už na to už nemám nervy ani náladu. Když to k ničemu nevede. Buď to vyřešte nějak interně bez mojí další asistence, tzn, že těch několik desítek "zmizelých" (rep. nepoužitelných) emblémů CZ vlajek se mi vrátí do garáže, ale tak aby byly použitelné, nebo se na to rovnou vy...[autocensored], jako ti "odborníci" na podpoře.

Když to nevyřešili oni, tak ty to asi taky nevyřešíš a akorát s tím budeš ztrácet čas. :) 

 

Celé jsem to prošla a pro jistotu jsem udělala kontrolu na svých 2 účtech, včera jsem podobný problém pozorovala při obtiscích.  Podíváš se prosím dnes ještě jednou na tento problém? Jen zda ten problém stále přetrvává, jelikož díky micropatchi by již mělo být vše jak má.

 



Sstyx #53 Posted 02 July 2020 - 10:12 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostKoggli, on 02 July 2020 - 03:59 AM, said:

Proč mám v garáži při čekáni na bitvu vysokou grafickou zátěž? Co může být na rozmazaném pozadí tak náročného? Docela bych uvítal aby to veškeré grafické nastavení fungovalo i pro garáž. Takto mi to totiž připadá jako by se při tom čekání na bitvu těžily kryptoměny či se děly jiné nekalosti jako třeba prohledávání PC a tak podobně. A jak to vím? občas si zapínám MSI Afterburner a ten mi ukazuje vše co si nastavím. Při čekání se vytěžuje GPU na 100% a zároveň jde nahoru teplota. Samozřejmě to není trvalé, ale vždy na několik sekund pak to klesne a pak zase znova na 100%  a tak pořád dokola. 

 

Nelíbí se mi to.

 

Pokusím se zjistit, čím to může být způsobeno a zda to půjde snížit. 



Hugo_bear #54 Posted 02 July 2020 - 11:58 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24451 battles
  • 3,157
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012

View PostHugo_bear, on 22 June 2020 - 08:48 PM, said:

tak i v náhodných bitvách, při návratu do garáže

tak i v náhodné bitvě, při návratu do garáže.


bude v patchi opraveno ?



Sstyx #55 Posted 02 July 2020 - 12:29 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostHugo_bear, on 02 July 2020 - 11:58 AM, said:


bude v patchi opraveno ?

Jestli tě mohu poprosit se podívat, zda je to u tebe vyřešeno. Bohužel neznám tentokrát podrobnosti z technické části, takže nemohu na 100% potvrdit, zda se to povedlo.



Hugo_bear #56 Posted 02 July 2020 - 12:47 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24451 battles
  • 3,157
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012
kouknu večer, nejlépe je to vidět, když se jede CW a dá se "připraven", v tom okamžiku se okénka vyprázdní. "nepřipraven" zase se rozsvítí zpět.

Sstyx #57 Posted 02 July 2020 - 01:25 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View PostHugo_bear, on 02 July 2020 - 12:47 PM, said:

kouknu večer, nejlépe je to vidět, když se jede CW a dá se "připraven", v tom okamžiku se okénka vyprázdní. "nepřipraven" zase se rozsvítí zpět.

Děkuju. Já to u sebe nepozoruju právě.



wolf13tj #58 Posted 02 July 2020 - 04:23 PM

    Private

  • Player
  • 42646 battles
  • 7
  • [_DOGS] _DOGS
  • Member since:
    06-24-2012

Ahoj 

po aktualizaci na 1.9.1 my pri prepínání do sniper režimu a spatky padnu FPS .

obvykle mama 40-60 pak mi to spadne na 10-12 tak na 2-3 vteřiny a zase mam 40-60FPS.

technická podpora mi nejak nepomohla .ma nekdo nejakou radu .mam grafiku AMD radeon R500 4GB 



Hugo_bear #59 Posted 02 July 2020 - 04:33 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 24451 battles
  • 3,157
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012

View PostSstyx, on 02 July 2020 - 01:25 PM, said:

Děkuju. Já to u sebe nepozoruju právě.


tak u mne už v pořádku.



Sstyx #60 Posted 02 July 2020 - 04:39 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 19355 battles
  • 4,899
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014

View Postwolf13tj, on 02 July 2020 - 04:23 PM, said:

Ahoj 

po aktualizaci na 1.9.1 my pri prepínání do sniper režimu a spatky padnu FPS .

obvykle mama 40-60 pak mi to spadne na 10-12 tak na 2-3 vteřiny a zase mam 40-60FPS.

technická podpora mi nejak nepomohla .ma nekdo nejakou radu .mam grafiku AMD radeon R500 4GB 

Nechci strašit, nemusí to být tím, ale jelikož jsem si tím tento týden sama procházela, až mi včera odešla grafická karta a větráky, tak pokud máš možnost zkusit jinou grafiku na chvilku, doporučuji to zkusit.

 

Jinak se zeptám, co vše ti radili? Posílal jsi jim WGCheck? Případně mi pošli do PM číslo ticketu.

 

View PostHugo_bear, on 02 July 2020 - 04:33 PM, said:


tak u mne už v pořádku.

Děkuju za info, tak snad už bude vše ok.






2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users


    Biely_Nacelnik